Актуално Търси се...

Христо Пъдев за любовта, бащинството и актьорското призвание в „Търси се“

Добави коментар

Актьорът Христо Пъдев се оказва уникален татко и в живота. Това ще потвърди пред водещите Меги и Нели от „Търси се“ любимата му – актрисата Цветина Петрова, тази неделя от 12:30, веднага след обедните новини по bTV.

Младата двойка наскоро станаха родители на малкия Петър, а по Коледа – Христо паднал на едно коляно и поискал ръката на Цветина пред цялото семейство.

„Нямам думи, с които да опиша Цвети, казва влюбено звездата от сериала „Татковци“ в студиото на „Търси се“ - Тя цялата е светлина! Само това. Промени ме, направи ме доста по-балансиран, защото самата тя е много спокоен и търпелив човек“.

За детството на екранния герой Слави, разказват двете му сестри. Христо е от Павел баня и е третото дете в своето семейство. По-големите му сестри с много обич го описват като най-грижовния брат и невероятен вуйчо на четирима племенници. Най-трудният момент в живота на семейството е загубата на бащата на актьора, който внезапно си отива, когато Христо е на 22 години.

„Своята артистичност съм взел от баща ми. Той почерпи цяла Павел баня, когато разбра, че съм приет в Академията“, развълнувано си спомня Христо.


Текст от potv.bg

За голямото му сърце като приятел ще разкажат неговите колеги от НАТФИЗ, с които са изключително близки и до днес. Те няма да спестят многобройните забавни случки и ситуации, в които са се озовавали заедно с Христо. Най-емблематичната от тях е коледуването в Павел баня, което за актьора е ритуал още от времето, когато е бил 5-годишно дете.

Приятелите и близките ще се възползват от голямата артистичност на Христо и ще му отправят изключително интересни предизвикателства. Какви ще са те – зрителите ще видят тази неделя, в 12.30 часа!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

​Телевизионната легенда Иван Гарелов за загубата и пътя след нея в „Търси се…“ ​

„Търси се…“ се завръща с откровената изповед на Георги Тошев

Драго Симеонов предлага брак на София Маринкова – тази неделя в „Търси се…“

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“