Актуално В програмата

Хоби-готвачите в „MasterChef“ се борят за място на полуфинала

Добави коментар

Само четирима хоби-готвачи ще стигнат до полуфинала на „MasterChef“ по bTV след като се изправят пред екзотични предизвикателства, преминат през тежък Master клас, оцелеят в необичайна отборна битка и премерят сили в „космическа“ елиминация.

Във вторник в кутиите си участниците ще открият непознати продукти с интензивни вкусове, подбрани специално за тях от победителя в предишния сезон на кулинарното шоу Ивайло Спасов и ще трябва да използват всички предложени от него съставки в ястията си. За някои от тях задачата ще се превърне във вдъхновение, но други ще се почувстват в безизходица. Само един ще постигне съвършен вкус и удивителна минималистична визия. „В миналия сезон на „MasterChef“ не успях да направя толкова красива чиния“, ще възкликне Ивайло Спасов пред ястието, което ще впечатли и членовете на журито.

Текст от potv.bg

Chef Петър Михалчев ще потопи хоби-готвачите в дълбоките води на японската кухня, която изисква перфектен баланс на противоположни вкусове. В неговия Master клас участниците ще направят тристепенно меню, а един от тях ще спечели значката за имунитет и пръв ще си гарантира място на полуфинала.

Текст от potv.bg

Стрес тестът ще вдигне летвата още по-високо. Претендентите за титлата и приза от 100 000 лева ще трява да използват въображението си, за да приготвят солени ястия, които изглеждат като десерти или сладкиши, които приличат на основно. Една от презентациите няма да се отличи с творчество, а създателят ѝ ще сложи черна престилка и ще отиде на елиминация.

Текст от potv.bg

В сряда най-голямото кулинарно състезание ще продължи с последната отборна битка за сезона, която ще бъде напълно различна от досегашните сблъсъци и ще внесе комичен елемент в кулинарното шоу. Последвалата елиминация в два кръга ще се превърне в изпитание за вкусовите рецептори на участниците и ще ги накара да покажат „космически“ презентации. Един от хоби-готвачите няма да се справи с трудностите и ще отпадне от „MasterChef“, а четирима ще отидат на полуфинал.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Голямото готвене в MasterChef започва

Оспорвани кулинарни битки за последните бели престилки в „MasterChef“

MasterChef стартира с кулинарни битки, забавни ситуации и закачливи провокации

Есенният сезон на bTV стартира на 4 септември

Нови членове на журито в MasterChef България

В програмата:

20:00 29.09.2023
Тв програма bTV
14:00 30.09.2023
Тв програма bTV Lady
20:00 30.09.2023
Тв програма bTV
14:00 01.10.2023
Тв програма bTV Lady
20:00 06.10.2023
Тв програма bTV