Актуално В програмата

Хладнокръвни убийства разтърсват малко исландско градче в „В капан“​​

Добави коментар

Смразяващият кръвта исландски сериал „В капан“ (Trapped / Ófærð), носител на множество награди от най-престижните европейски телевизионни фестивали, завладява ефира на bTV Action от понеделник (29 май).

Всяка вечер от 21:00 ч. зрителите ще могат да проследят разплитането на лавина от убийства, които Андри Олафсон – началник на полицията в отдалечено исландско градче, трябва да разкрие заедно с колегите си Хинрика и Асгир. Епизодите ще бъдат достъпни по всяко време онлайн за абонатите на видео платформата VOYO.

„В капан“ е обявен за най-скъпият телевизионен сериал, реализиран някога в Исландия, като бюджетът му надхвърля 6 милиона евро. Веднага след премиерата си, криминалната драма е отличена на Международния филмов фестивал в Торонто, а телевизионните гиганти BBC (Великобритания) и ZDF (Германия) откупуват правата за излъчването ѝ. Саундтракът към сериала е дело на носителя на Златен глобус Йохан Йохансон. В главните роли зрителите ще видят знаковото актьорско трио Олафур Олафсон, Илмур Кристиянсдотир и Ингвар Сигурсон. До момента са показани три сезона (2016 г., 2019 г. и 2021 г.).

Любопитен факт е, че след премиерата на „В капан“ градчето, в което сериалът се снима и действието му се развива – Сиглуфьордур, известно с музея на херингата, се превръща в една от най-посещаваните туристически дестинации в Северна Исландия.

Не пропускайте исландския сериал „В капан“ – от 29 май (понеделник), всяка вечер от 21:00 по bTV Action и онлайн на VOYO!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: В капан