Актуално В програмата

Хелоуин по KINO NOVA – фантастичен маратон от филмови премиери

Добави коментар

Броени дни остават до Хелоуин, а с него идва и страховитият филмов маратон по KINO NOVA.

На 31 октомври филмовият канал ще предложи вълнуващо екранно изживяване за малки и големи с фантастични ленти и спиращи дъха свръхестествени хоръри. Зрителите ще се потопят в духа на празника със специална селекция от заглавия, три от които са премиерни за България.

„Семейство Адамс 2“

В 21:00 ч. зрителите ще могат да гледат премиерния „Семейство Адамс 2“ - втората част на съвременния анимационен прочит на историята за зловещото семейство. Любимите герои се завръщат с нова доза страховити емоции, неустоим хумор и чудати приключения. Мортиша и Гомес са силно обезпокоени, че децата им растат, пропускат семейните вечери и са напълно погълнати от новите си интереси. За да възстановят връзката си с тях, те решават да вкарат Уензди, Пъгсли, чичо Фестър и останалите колоритни герои в своя обитаван от духове кемпер и да тръгнат на път за една последна нещастна семейна ваканция. Какво толкова може да се обърка?

„Нито звук 2“

Вечерта на Хелоуин ще продължи с хитовата премиера с режисьор Джон Кразински – „Нито звук 2“. Зрителите ще могат да гледат номинираната за престижните награди BAFTA лента от 23:00 ч. в деня на Хелоуин. В главната роля в научнофантастичния филм отново влиза звездната актриса Емили Блънт, а към каста се присъединява още талантливият Килиън Мърфи. Сюжетът проследява историята след смъртоносните събития в дома на семейство Абът. Сега майката Евелин, тийнейджърите Рейгън, Маркъс и новороденият им брат трябва да се изправят срещу ужасите на външния свят, докато продължават битката си за оцеляване в пълно мълчание. Принудени да се впуснат в неизвестното, те бързо разбират, че съществата, които ловуват чрез звук, не са единствената заплаха, която дебне отвъд пясъчната пътека.

„Кендимен“

Страховит завършек на фантастичния маратон ще предложи премиерната лента „Кендимен“ от 00:50 ч. Филмът е четвъртият от страховитата поредица за „Кендимен“, базирана на краткия разказ „Забравеният“ от Клайв Баркър. Откакто се помнят, обитателите на квартала „Кабрини Грийн“ в Чикаго са тероризирани от свръхестествен убиец. Действието на филма се развива в наши дни, когато визуалният художник Антъни Маккой (Яхя Абдул-Матин II) и приятелката му (Тейона Парис) наемат луксозно таванско жилище във вече спокойния и облагороден квартал. Но случайна среща със стар обитател (Колман Доминго) започва да разкрива постепенно на Антъни истинската история зад Кендимен и отприщва вълна от насилие, която го поставя в директен сблъсък със съдбата.

Не пропускайте да станете част от духа на Хелоуин със специалната селекция филми на 31 октомври по KINO NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър