Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", епизод 21 - какво ще се случи?

Добави коментар

Хазар отваря очи и казва кой го е блъснал... Вижте още какво ще се случи в новия 21 епизод на турския филм "Вятърничав".

Вятърничав

Вятърничав

© atv
- Аз вярвам на Миран, той не е убиец!

И след като Реян получи шамар от майка си, и с Миран бяха изгони от болницата...

Реян казва, че не може да се върне в имението на Асланбей:

"Не мога да дишам там, където баща ми остана без дихание!"

И Миран казва, че знае какво може да и помогне, поне за малко, да не чувства болка.... Предлага й да пояздят.

Реян в мъката си се насочва с коня, където и видят очите, а Миран я последва.

Ханифе звъни на Азизе, за да научи някакви новости, и да я дали планът им се е променил. Азезе и казва, че падането на Хазар малко е променило нещата, но тя да чака и ако има някакви новини, да и се обади.

Вятърничав

Вятърничав

© atv

Султана се нахвърля на Азизе, както я пита дали е взела мерки, защото ако Хазар умре, първият човек, на който ще се нахвърлят Шадоглу е Миран. Азизе й казва, да не се бърка в работи, които не я засягат, защото ще се пролива нейна кръв, а тя с това няма нищо общо. Защото тя е дала на Асланбей трима синове, а тя...

Султана й отговаря, че е била тормозена от мъжа си, когато е била бременна и затова нейният син се е родил мъртъв, а тя дори не й е позволила да го види, преди да го погребе...

Гюнул, която чува разговора, отива при Азизе и се нахвърля яростно срещу нея, че майка й е била сираче, когато е дошла в този дом, и как тя е позволила, нейният син да се отнася така с нея... Ти си родила три деца, но не можа да станеш майка! При тези думи на Гюнул, Азизе се опита да я удари, но Гюнул и хваща ръката и й казва, че това е краят, че хората, които е използвала са започнали да виждат истинското й лице....

- Сега ти ще мълчиш, а аз ще говоря!
И Гюнул изважда от раклата, документ и пита: - Фарат, мой брат ли е?
- Гюнулллл, помисли за причината, защо аз не съм разказвала за брат ти, толкова години?! Ако Хазар умре, и Шадоглу разберат за твоя брат... и започнат да отмъщават, дали с това признание, няма да закопаеш направо в гроба, брат си... Помисли Гюнулллл... вместо да ме заплашваш.... помисли защо не съм разкрила, че брат ти е жив! А и той не знае, че е част от семейството. И сега или тихо ще си мълчиш, докато не отмъстим на Шадоглу, или като проговориш и ще хвърлиш брат си в ръцете им. Сама решавай!
- Аз ще мълча и чакам, ако е така както казваш, но ако е твоята поредна игра, тогава трябва да се боиш от мене!
Вятърничав

Вятърничав

© atv
Реян и Миран в лудо препускане разбират, че са на полето и ги застига проливен дъжд, светкавици, конете също бягат.

Емоциите преливат... и Реян започва да обвинява Миран, че заради него проблеми са й се стоварили на главата. Само защото тя не се е отказала от любовта си към него, баща й е в такова състояние.

Миран също губи контрол над себе си и заявява, че сама е виновна, тъй като е извикала баща си на помощ и е причинила трагедия.

След обвинения и изясняване на връзката, Миран и Реян намират подслон в пещера, палят огън, за да изсушат дрехите и се стоплят. Седнал до огъня, загрял се в прегръдка, Миран дава на Реян дума - независимо какво се случва, те ще преодолеят проблемите си и ще бъдат много щастливи заедно ...
Вятърничав

Вятърничав

© atv
Азат се среща с Елиф, за да разбере нещо повече къде е Раян и какво може да се е случило с Хазар, но са разкрити от Азизе.
- Какво правиш при този мерзавец Шадоглу?
- Не говори, така бабо за тях, те са семейството на Реян!
- Какво, дойде да видиш руйните, които остави? - пита я Азат. Какви игри пак играеш, че чичо ми тръгна по-нощите да прибира дъщеря си? Но нека само чичо да отвори очи - всичко ще се разбере!

Когато се прибират в имението, Азизе забранява на Елиф без нейно разрешение, да ходи където и да било. Хваща я за ръка и я води, при петното от кръв, където е паднал Хазар и казва, че знае какво се случило тук, че най-големият техен враг е паднал тук, и ако умре ще умре тук, а ако не умре, все едно паднал е тук, и колко и да чистят, те няма да я почистят, докато не се пролее кръв от рода на Асланбей - тази кръв тук, няма да се измие.

- Как можа да отидеш при Азат, а ако беше направил същото като с Гюнул? Ако ти беше посегнал?
- Азат не е такъв!
- Откъде знаеш, те убиха чичо ти и леля ти...
- В семейство Шадоглу, няма толкова безсъвестен човек, колкото си ти бабо! Те не са ти причинили болка, но ти при всяка възможност им причиняваш!
- Но аз никой не съм убила от тяхното семейство... и с ярост се опитва да удари Елиф.
- Аз отидох, просто да намеря Миран и Реян, защото аз от всички най-добре зная, колко е тежко да живееш без баща. Толкова години минаха, бабо, но моята болка не минава! Нещо повече, това което се случи с г-н Хазар ме накара да си спомня някой детайли за онзи ден на катастрофата. Но думите й са прекъснати от Султана, която подслушва разговора им на вратата... защото се страхува Елиф да не си спомни детайли от онзи ден...
Реян отива в болницата, но отстрани гледа на своето семейство, за да не им причинява болка с присъствието си. Лекарката от бърза помощ я вижда и казва, че баща й преди да загуби съзнание говорил за някакво писмо.

Реян си спомня, за дрехите на баща си, че ги забравиха в градинката пред болницата, а от болницата им казах, че са ги намерили и предали на майка й. Реян моли Азат да ги намери и донесе, защото според нея те крият отговора на въпроса, защо баща й е дошъл в имението толкова късно.

Азат се обажда на Елеф, за да провери как е, дали баба й не и е направила нещо, защото се вълнувал за нея. А тя му казва, че е добре, малко баба й се накарала...Азат я пита отново, дали не е чула някаква нова информация за онази нощ..., но тя му отговаря, че не е. Но когато затваря телефона тя казва:

- Аз толкова много искам да ти кажа истината, но не мога!

А Султана, която в катастрофата преди много години остави мъжа си да умре, а Елиф е била единствен свидетел, от страх тя да се си е спомнила, ходи по петите й, и разбира , че Елиф знае кой е бутнал Хазар и решава да се отърве от нея, като се съгласява на предложението на Ярен – Елиф да се омъжи за Азат.

Азизе влиза в болничната стая на Хазар и му казва, че няма така лесно да умре, а ще умре от ръката на сина си.
Вятърничав

Вятърничав

© atv
Хазар отваря очи и пита къде е писмото, къде е Раян... Иска да види жена си.

Елиф звъни на Азат и го пита, дали нещо си е спомнил, какво е казал, но той й казва, че за момента нищо...

Хазар иска от Зехра да му донесе веднага дрехите, с които е бил, когато е паднал.... но не казва, кой го е блъснал.

Хазар иска да види Реян и Миран.

Какво ще каже Хазар, кой го е блъснал?

Миран...

21 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 08 февруари 2021 по DIEMA FAMILY
"Вятърничав", епизод 22 - какво ще се случи?

Вижте повече

"Вятърничав", епизод 22 - какво ще се случи?

Зехра научава, че Миран е син на Хазар, но дали ще му каже... Вижте още какво ще се случи в новия 22 епизод на турския филм...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав

"Вятърничав", епизод 26 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 25 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 24 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 23 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 22 - какво ще се случи?