Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", епизод 19 - какво ще се случи?

Добави коментар

„Аз нямам къде да отида, освен при тебе, Реян!“ Вижте още какво ще се случи в новия 19 епизод на турския филм "Вятърничав".

„Аз
нямам къде да отида, освен при тебе,
Реян!“

„Аз нямам къде да отида, освен при тебе, Реян!“

© atv
Азизе Асланбей, която до днешния ден е получавала всичко, което е искала от игрите, които е играла, вече не може да се съпротивлява срещу любовта на Миран и Реян.

Азизе иска да отпрати Реян далече от Миран, като я заплашва, че ще убие Азат, а на Азат, казва, че ще убие Реян ако не напусне страната.

Но, уви, този път в тази игра, Азизе ще трябва да се примири със загубата! Миран разбира от Азат и Есма за нейния план. И не само за този...

Миран е шокирана от действията на баба си. Очите му започват бавно да се отварят. Но дори самата мисъл, че Азизе може да го излъже отново, забива нож в сърцето му. Миран не може да допусне такава мисъл.
- Дори, баба ми да ме отгледала без приказка с щастлив край, тя ме е отгледала... споделя през сълзи Миран на Реян.

Реян се опитва да подкрепи любимия си, тя му казва, че винаги ще остане до него, ще го обича, независимо в какво все още вярва.

Азат разказва на Хазар какво е искала да направи Азизе с него и Реян. Той не може да си намери място от ярост и ще търси начин да сложи край на всичко това.

Елиф звъни на Азат, вдигайки й, той веднага пита, дали нещо не се е случило с Реян, но тя го успокоява и му казва, че Раян се чувства добре там където е нейния брат, и не за това му се обажда, а защото Реян и е разказала всичко и тя се извинява за всичко, което е направила баба й...

- Този път не ти се получи, Азизе!

- Този път не ти се получи, Азизе!

© atv
Какво ще направи сега Азизе, когато е загубила сляпото доверие на Миран? Как ще излезе от това положение?
- Този път не ти се получи, Азизе! Това сираче, което ти отгледа, побягна след своята тридневна любов... Ти не го направи добре, Азизе! Ти своето сърце отряза и изхвърли, а техните не можа..., говори сама на себе си Азизе.
Реян ще помоли баща си да помогне да разбере истината, като по този начин ще спаси онова малко сираче, което е израснало с мисли за отмъщение.
-  Шадоглу ако искате да останете сред живите, дръжте се по-далеч от Реян!

- Шадоглу ако искате да останете сред живите, дръжте се по-далеч от Реян!

© atv
Насух е радостен съобщава на Хазар, че всичко са си върнали, което им е взела Азезе Асланбей и отново са на равни - едни срещу други.

След като разбира от Реян за разговора им с Хазар за неговата майка, той тръгва да му търси сметка:

- Как ти, Хазар Шадоглу посмя да отвлечеш жената, която не е искала да бъде с теб... и я уби?! Ти си убиец на моята майка и баща.

Всички в имението на Шадоглу са в шок, не разбират за какво говори Миран.

- Ако още един път чуя, че си споменавал името на майка ми – ще те убия! И ако аз не съм те убил, то причината е Реян. Аз искам да покажа истината и когато тя я види – ти ще бъдеш мъртъв и за двама ни.
- Който ти каза, че съм убиец, баба ти? Тази жена, която си играеше с теб, като ти каза, че Реян е избягала с Азат... Каквото и да правите, вие не може да промените миналото! Ти си живял лъжлив живот Миран Асланбей и не искаш да видиш истината, защото си живял в лъжа. Ако Дилшах...
- Не смей да произнасяш името на майка ми... Ако все още някой от Шадоглу не знае, то нека чуе - Хазар Шадоглу посегнал на честа на майка ми, а когато не получил желаното, я убил. Първо майка ми, а след това баща ми....
- Шадоглу ако искате да останете сред живите, дръжте се по-далеч от Реян!

След като си тръгва Миран, Дихан започва да го обвинява, как е могъл да крие такъв грях..., но Насух, който знае цялата истина му казва да замълчи.

Есма решава да даде на Хазар едно от писмата от миналото - писмо, което Дилшах му пише, но не може да изпрати.

Есма решава да даде на Хазар едно от писмата от миналото - писмо, което Дилшах му пише, но не може да изпрати.

© atv

Есма отново тайно се среща с Хазар. Той я моли да разкаже на Миран цялата истина, но тя му отказва и си тръгва.

Есма повече не може да гледа как Миран страда. Тя решава да даде на Хазар едно от писмата от миналото - писмо, което Дилшах му пише, но не може да изпрати. Според Есма така Хазар ще може да накара Миран да му повярва и по този начин ще спаси Реян и всички ще разберат, че той за нищо не е виновен.

В едно от писмата на Дилшах до Хазар, тя му пише:

„Хазар, аз съм в такъв ад, но има нещо, което не мога да крия повече от теб, защото то ще изгори с мен в този ад... Миран е твой син, ако нещо се случи с мен, аз доверявам нашия син на теб...“

В другото:

„Хазар, ти си единственият човек на който мога да се доверя, който може да ми помогне, за да избягам от този ад, и да започна нов живот със сина си. Аз ще те чакам този петък, там където винаги се срещаме. “

Кое писмо дава Есма на Хазар?

А Азизе отново се среща с Ханифе, тя има нови планове за нея.

Заедно излекуваме раните си!

Заедно излекуваме раните си!

© atv

Миран, който се лута между любовта и отмъщението ,и не може да си намери мястото, решава да поязди, а Реян го последва. Те се срещат на моста, от който по-рано отчаяно скочиха в реката, първо Реян, а Миран без да се замисля я последва.

Миран се измъчва, той не знае как да живее, след като всичко, в което е вярвал, може да се срути като картонена къща. Той все повече губи надеждата, че Реян ще може да му прости, тъй като все още избягва близките отношения с него.

Миран казва, че животът му става черно-бял, когато Реян си тръгва от него. А когато Миран вече се е примирил със съдбата си, и е на път да си тръгне, Реян го дърпа за ръката и страстно го целува... Тя моли да не бяга от нея, че заедно ще си излекуват раните.

Когато се връщат в имението на Асланбей, разбират, че Азизе си е събрала багажа и си е отишла... Ще тръгне ли след нея Миран, въпреки думите на Реян?

Какво ще стане, когато Хазар прави опит да даде писмото на Дилшах на Миран? Дали това няма да му коства живота?
19 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 04 февруари 2021 по DIEMA FAMILY
"Вятърничав", епизод 20 - какво ще се случи?

Вижте повече

"Вятърничав", епизод 20 - какво ще се случи?

Хазар Шадоглу е на ръба между живота и смъртта. Какво ще направи Миран, за да го спаси и дали Реян ще му повярва, че той е...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав

"Вятърничав", епизод 26 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 25 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 24 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 23 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 22 - какво ще се случи?