Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", епизод 18 - какво ще се случи?

Добави коментар

"Каквото и да правиш, не можеш да ме разделиш от Реян!"... Вижте още какво ще се случи в новия 18 епизод на турския филм "Вятърничав".

© atv
Азизе не може да си намери място от постъпката на Миран, който заведе Реян на площада на Медиат, там където тя преди време я опозори, а сега той иска от нея да я признае за своя снаха...
© atv

Между безсилието и гнева Азиза започва нова игра... И казва на Миран, че Реян не се е омъжила за него по собствено желание, а за да спаси Азат. Но Раян не стой със скръстени ръце, но се защитава, като директно я напада, като я пита за бележката, която тя й е предала от похитителите и какво е било нейното съдържание.

Азизе е шокирана от думите й и не знае как да отговори на Миран. От отговора на Азизе ще зависи отношението на Миран към нея.
© atv

Влюбените Реян и Миран си имат пълно доверие във всичко. Миран вярва с цялото си сърце, че Реян се е омъжила за него по любов, а не за да спаси Азат.

Вярата му в нея вдъхновява Реян, тя признава на Миран, че неговото доверие й е по-скъпо от всичко друго на този свят.
© atv
След като Миран повярва на Реян, тя е вдъхновена от надеждата, че един ден той ще разбере цялата истина и ще се откаже от отмъщението.
© atv
Миран предупреждава Азизе, че е време да проумее, че няма сила, която да го раздели с Реян.


© atv

От една страна, Реян прави всичко по силите си, за да накара Миран да забрави за отмъщение, докато Азиз подготвя нов план за мъст, тя ще удари Миран в най-уязвимото място, така че той да си припомни за това, което тя го подготвя от малък.

А какво ще направи Миран в тази ситуация - след всичко, което е преживял, ще избере ли съпругата си Реян или ще остане на страната на баба си, чиито заповеди покорно изпълняваше дълги години?
© atv
© atv

Реян и Мирана са поканени на местна сватба като почетни гости. На сватбата, заобиколени от тълпа от гости, Миран и Рейян отново изпълняват първия си сватбен танц...

Готови ли сте да разберете кой избра Миран?


18 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 03 февруари 2021 по DIEMA FAMILY
"Вятърничав", епизод 19 - какво ще се случи?

Вижте повече

"Вятърничав", епизод 19 - какво ще се случи?

„Аз нямам къде да отида, освен при тебе, Реян!“ Вижте още какво ще се случи в новия 19 епизод на турския филм "Вятърничав".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав

"Вятърничав", епизод 26 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 25 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 24 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 23 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 22 - какво ще се случи?