Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.82 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Зехра разбира, че Миран е син на Хазар, но не може да реши, дали да му каже или не. Вижте още какво ще се случи в еп.82 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 4 май 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Зехра разбира, че Миран
е син на Хазар

Зехра разбира, че Миран е син на Хазар

© atv

В 81 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран се опитва да си върне Реян, като отново се опитва да и докаже, че не той е блъснал Хазар, но тя му казва, че баща й никога не я е лъгал досега, и не може да му повярва.

Султан, която се опита да изхвърли вещите на Реян от имението на Асланбей си навлече гнева на Миран, който й каза, да си събере багажа, защото заминава за Карс.

Султан се опълчва на Миран и го пита, кой е той, за да и заповяда, а той и казва, че е преминала всякакви граници, затова няма място в тази къща... След като Миран ги оставя, Султан пита Азизе, защо не е казала нещо в нейна защита, а Азизе и казва, че Миран го е казал, защото е ядосан, но след 4-5 дни тя ще прати кола, за да я приберат от Карс. Султан и казва, че ако тя си събере багажа, това означава, че трябва всички да го направят, и прошепва нещо на ухото на Азизе и я пита дали иска и се смее високо...

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Елиф

Елиф

© atv
Елиф решава да каже истината на Реян, че тя е бутнала баща й

Елиф виждайки колко е угрижен Миран, го пита дали с него всичко е наред? Той и казва, че не е добре, защото Реян се е отказала от него, но той няма да се откаже от нея, независимо, че Реян не го чува, неговите думи не стигат до нея... и той не може да й обясни, че баща й лъже... Елиф му казва, че ще се опита да поговори с Реян... Миран и отвръща, че докато баща й продължава да лъже, нищо не може да се промени, но Елиф уверено му отговоря, че всичко ще се оправи!

Този текст е копиран от pоTV.bg
Реян

Реян

© atv
Реян решава да докаже, че баща й не е виновен, а оклеветен от Азизе

Хазар казва на Зехра, че след като ще се чувства по-спокойна, той е съгласен да си тръгнат, но какво ще стане след това? Може да заживеем по-добре, но един ден, като напуснем този свят, какво ще правят нашите деца, ние няма да оставим само камъните и земята, но и нашата история...

- Един ден децата ни..., единственото, което ще чуят, че баща им е убиец, че е отнел честа на една жена, аз не съм го правил, но ще оставя на децата си само срам... Ако сега си тръгнем, никога няма, да се избавя от това петно! Реян чува техния разговор и се заклева да докаже, че баща й не е виновен.

Успоредно виждаме Есма и Реян как вървят, едната да докаже, че баща й не е виновен, а другата да изпълни обещанието, което е дала на Дилшах,

Елиф също е тръгнала, за да докаже, че брат й не е виновен...

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Есма

Есма

© atv
Есма решава да прекрати играта на отмъщение и да обедини Хазар и Миран, като даде писмото на Зехра.

Зехра прочита писмото...,

„Хазар, аз съм в такъв ад, но има нещо, което не мога да крия повече от теб, защото то ще изгори с мен в този ад... Миран е твой син, ако нещо се случи с мен, аз доверявам нашия син на теб...“
Есма и казва, че Азизе знае истината, че Миран е син на Хазар, и Реян не е дъщеря на Хазар, но е направила всичко това, въпреки че знае истината.

Елиф върви и си говори сама, че всички ще научат истината..., но среща Есма, която я пита, какво прави тук, а тя и отвръща, че иска да се види с Реян, за да и каже, че батко й не е виновен..., но Есма я уговоря, да се върне.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Реян и Миран

Реян и Миран

© atv

Азизе отново обещава на Миран, че ще направи всичко, за да върне Реян, за да го види щастлив..., но в същото това време Раян е пред вратата на имението на Асланбей...

Дали Раян се е върнала или е дошла, за да си отиде завинаги?!

Миран не може да повярва, че Реян е в двора на имението на Асланбей.

Реян му казва, че е дошла, не заради него или нея, а за да докаже, че баща й е невинен! Миран я пита, дали само за това е дошла, в този вид, все едно ще напада имението. Миран се опитва да каже, „ние“, но тя го отрязва, че „няма ние“ и тя ще бъде с него, докато не намерят писмото. Миран и отвръща, че и преди и е казвал, че не вярва в съществуването на това писмо... Реян му отговоря, че няма да се предаде, докато не докаже, че баща и е невинен, и докато не погреба тяхната ненавист и отмъщение!

Миран се съгласява да й помогне, а Реян му казва:

- Важно е, какво ти ще направиш, след като намерим писмото, а не какво сега казваш! И не си мисли, че това писмо ще ни събере... То ще ти покаже в каква голяма лъжа живееш!

Азизе се опитва нещо да попита Реян, но тя и казва, да замълчи и да чака, когато и покаже писмото... Тогава всички ще разберат истината, а тя трябва да отговоря за лъжите, които е наговорила и за погубените животи.

Гюнул пита Азизе, какво е това писмо, за което говори Реян и как ще докаже, че Хазар не е виновен, а Султан и отговоря вместо баба й, че явно писмото е важно, но е стигнало до правилния човек, че вътре е пишело нещо важно, и пита Азезе какво ще каже по този въпрос?Но не получават отговор.

Азизе пита Фърат, какво писмо търси Миран. Той й казва, че това писмо е било в ръцете на Хазара и щом го намери, Миран ще докаже, че той е излъгал, тъй като познава много добре почерка на майка си.

Азизе бие тревога, защото тя не знае за нито едно писмо, но наистина може да съществува, като по този начин то представлява заплаха за многогодишния й план за отмъщение.
Миран и Реян започват активно да търсят изгубеното писмо на Хазар. Сигурни са, че щом го намерят, цялата истина ще излезе наяве.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Зехра е в шок, не знае какво да прави.
Зехра е в шок, не знае какво да прави.
© atv
След като научи, че Миран е син на Хазар, дали Зехра ще му даде писмото Дилшах?

Прибирайки се в стаята си Зехра, разбира, че това не е писмото, което Хазар е искал да покаже на Миран, че има още едно писмо от Дилшах.

„Миран е твой син Хазар...“, звучи в главата на Зехра писмото на Дилшах и тя не знае какво да направи? Отново чете писмото и си казва, че Хазар не може да я лъже, че той не знае, че Миран му е син... Да покаже ли писмото на Хазар или не?

Султан заплашва Елиф, за да не каже истината на Реян

Султан разбира, че Елиф се е опитала да каже истината на Реян, но все още не е успяла, но няма да издържи дълго, да крие истината и затова я заплашва, че ако Хазар научи истината, ще убие Миран.


Епизод 82 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 4 май 2021 по DIEMA FAMILY
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
"Вятърничав", еп.83  (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.83 (Diema Family) - какво ще се случи...

Насух отново обвинява Реян, че е опозорила цялото им семейство, но Азат не издържа и признава, че Ярен е първият човек, който ги е предал, защото...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.85 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.84 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.83 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.81 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.80 (Diema Family) - какво ще се случи...