Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.79 - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран казва на Хазар, че баща му е искал да убие Реян. Вижте още какво ще се случи в еп.79 на турския сериал "Вятърничав".

Миран и Хазар

Миран и Хазар

© atv

В 78 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Зехра заплашва Хазар, че ще го напусне, ако не излъже, че е блъснат от Миран.

След като Реян не повярва на Миран, че той не е блъснал баща й, Миран събира всички в имението на Асланбей и им казва, че Хазар не е паднал сам, а е казал, че той го кой го е блъснал (Елиф изглежда притеснена)...

Азизе го пита, дали затова изглежда толкова ядосан: „Ти какво си мислеше, че враговете ни ще ти кажат истината, сега видя ли истинското лице на Шадоглу, заради тяхоното добро, те могат да използват децата си, аз те предупредих“ - казва му Азизе.

Побеснял Миран казва, че някой от имението е блъснал Хазар и веднага, да си признае кой е? Азизе го пита, защо, за да го хвърли в краката на враговете им ли? Миран отвръща, че той трябва да знае...

- Кой направи това?Този, който блъсна Хазар Шадоуглу, не навреди само на него, но и мен!
Елиф е на крачка да признае на батко си..., но припада!

В същото това време Насух е събрал всички в имението на Шадоглу и казва, че ще накара това псе Миран, да си плати за това, което направи на Хазар. Джихан му припомня, че са дали дума, да не закачат Миран..., а Насух му отвръща, че и баба Азизе и Миран, няма да се спрат, докато не завършат започнатото и те трябва, да са с един ход преди тях. Джихан го моли да не прави нищо, докато брат му не се оправи! Баща му казва, че ще удържи на думата си, но женитбата на Азат и Елиф трябва да стане час по-скоро! Азат застава срещу тях и им казва, че никога не се е съгласявал на тази женитба и няма да се ожени за Елиф!

Елиф се измъчва и иска да разкаже на Миран, какво е станало онази вечер, но Султана и казва да не го прави!

Миран отива в болницата при Хазар и го пита, защо е излъгал..., не е ли помислил за Реян, какво ще стане с нея, когато разбере, че баща ѝ е лъжец!

Хазар му отвръща, че е направил това, за да спаси дъщеря си..., защото той не може да защити Реян.

Миран му казва, че го е направил, за да ги раздели...

Хазар пита Миран, дали разбира сега, как се чувства той, който е набеден за убиеца на майка му и баща му, а той не може, да докаже, че не е той?!

Миран казва на Хазар, че не трябва да защитава Реян от баба му, а от Насух... и му разказва, как е искал баща му, да убие дъщеря му...

Хазар казва на Зехра, да позвъни на баща му, да дойде в болницата... Хазар разбира, че Миран му е казал истината... И казва на баща си, че ако нещо се случи с Реян, докато той е в болницата, ще бъде виновен той!

Насух събира всички в имението на Шадоглу и казва, че Реян ще живее с тях както преди... Ярен се опитва да каже, че тя е омъжена за един от враговете им и какво ще стане ако Миран, дойде да си я потърси, но Насух и казва, да замълчи, че той е казал и така ще бъде!

Миран, който не може да се примири, че е загубил Реян отива в имението на Шадоглу и тайно влиза в стаята на Реян...
"Вятърничав", еп.80 - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.80 - какво ще се случи...

Зехар иска да накара Реян да се разведе с Миран, за да няма той никакви права над нея, но дали това иска Реян... Вижте още какво...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...