Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 72 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Реян разбира, че Миран е спасил живота на баща й. Азизе се връща и започва своята нова игра. Вижте още какво ще се случи в еп.72 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 12 септември 2023 по Diema Family от 21:00 часа.

Реян и Миран

Реян и Миран

© atv

В 71 епизод на турския сериал „Вятърничав“ в операционната сърцето на Хазар Шадоглу спира. В същото това време Зехра ходи като в транс из коридорите на болницата и не може да си представи, че Хазар може да умре и повтаря, че той няма да умре! Реян виждайки майка си в това състояние я пита, дали с баща ѝ нещо се е случило, а тя ѝ казва, че не трябва дори и да си го помисля... Виждайки ги двете, Миран казва на Фърат, че Хазар е умрял и отива при тях, но Зехра ударя силна плесница на Миран... и го пита, дали той го е направил, дали го е блъснал.. Миран мълчи, а Зехра продължава да нарежда, че каквото ѝ да прави той, няма да ѝ го отнеме...а дори, ако се наложи, ще го убие без да ѝ мигне окото и му казва, да се моли Хазар да живее! Миран казва, че не е направил това, а Зехра му казва да мълчи и хваща ръката на дъщеря си, вади пръстена и го хвърля по Миран и му казва, че е техен враг!

Реян обвинява Миран, че е унищожил тяхната любов, не баба му или баща й, а той... и му казва да се маха!

Миран отива на гроба на майка си и ѝ споделя, че когато баба му е дала пръстена на него му е било много лошо, както сега, когато майката на Реян и свалила пръстена от ръката й... а неговото сърце много го боли, защото той не е причинил това на Хазар, а Реян не иска да му повярва... Миран споделя още на майка си, че винаги е мразел Хазар, но каква е тази негова съдба, да обикне дъщеря му, а сега как отново да и сложи пръстена, ако Хазар умре, ако истината не излезе наяве, какво ще прави той?

Тръгвайки си от гроба на майка си, Миран е изненадан да види баба си.

Каква е новата игра на Азизе?

Азизе обещава на Миран, че ще поправи това, което е разрушила, дори ако трябва тя ще моли Реян да прости, да се върне отново в тяхното семейство.
- Аз няма да оставя в сърцето ти болката от тази любов, обещава му Азизе на Миран.
- Реян си отиде, но не по твоя вина, бабо, а заради баща й...

Азизе се прави, че нищо не знае за Хазар.

Текст от potv.bg
Реян и Зехра

Реян и Зехра

© atv
Въпреки операцията, животът на Хазар е все още под опасност....

Реян споделя на майка си, че ако не е помолила баща си за помощ, това е нямало да се случи, но е чута от Насух, който я хваща за косата и казва, че всички беди в неговото семейство се случват, заради нея. Реян казва, че е поискала помощ, но в имението не го е викала, само да знае, какво го е накарало да дойде....

Джихан казва, че Миран се е заклел пред всички тях, когато е дошъл в чифлика, че ще убие Хазар, и как може Реян да замени баща си, за човека, който се заклел да го убие! Джихан и казва да си ходи, а Зехра застава пред него и му казва, че Реян никъде няма да ходи, че всичко е свършило и Реян няма никаква връзка с този човек! Реян ще се разведе с Миран!

Миран пита Фърат, гледайки към пейката, на която седи Реян и страда, как ще се измъкне от тази каша?Фърат му казва, че Реян го обича, но в момента болката ѝ е все още свежа и не ѝ позволява да мисли трезво....

Ярен казва на Реян, че операцията е приключила, но настъпват трудни времена за тях, защото чичо ѝ може да остане инвалид, да не може да ходи.

Миран отива да говори с лекуващия лекар на Хазар и той му казва, че трябва да подготви жена си за най-лошия изход. Състоянието на Хазар е много критично и ако оживее, това ще бъде чудо.

"Днес, аз имам голяма нужда от Чудеса."

Миран излиза от кабинета и се сблъсква с Реян, която го пита защо е още тук, и че не иска да го вижда... Но случайно минава медицинската сестра, която му взе кръв и го пита как е г-н Месут, дали не му се вие свят. Раян не разбира, какъв Месут, а сестрата казва, че това е човекът като посочва Миран, който е дал кръв и спасил Хазар...

Реян не може да разбере Миран... Първо искаше да убиеш, а после го спаси?! Защо?
- Реян, аз те излъгах само един път и това все още ме измъчва, повече не съм те лъгал. Повярвай ми, аз не съм докосвал баща ти, повярвай ми! Не ме гледай повече така, аз не бих направил нищо, което да те разстрой така!

Реян иска много да види баща си, но лекарят не и разрешава. Миран ще използва всичките си връзки, за да я пуснат при баща й!

Реян взема дрехите на баща си, а там от джоба се подава онова писмо, заради което Хазар дойде в имението.

Разрешават на Реян да види баща си за 5 минути, за което тя благодари на Миран.

Ще повярва ли Реян на Миран, че той не е виновен за падането Хазар?
Текст от potv.bg
Епизод 72 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 21:00 часа на 12 септември 2023 по DIEMA FAMILY
Текст от potv.bg
"Вятърничав", еп. 73  (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 73 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран се заклева, че няма да се откаже от Реян и на нея няма да позволи, да се откаже от него! Вижте още какво ще се...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.83 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.82 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.81 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.80 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.79 - какво ще се случи...