Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.71 - какво ще се случи...

Добави коментар

В операционната сърцето на Хазар Шадоглу спира. Вижте още какво ще се случи в еп.71 на турския сериал "Вятърничав".

Миран и Реян наблюдавани от Азат

Миран и Реян наблюдавани от Азат

© atv

В 70 епизод на турския сериал „Вятърничав“ след като Есма даде едно от писмата на Хазар от Дилшах, за да може той да докаже пред Миран, че не е виновен за смъртта на майка му ѝ баща му, пада по стълбите, а Реян, която намира Миран до окървавения си баща, подозира, че той има пръст.

Миран се пита, какво е правил Хазар през нощта в имението на Асланбей - той сам ли е паднал или са го блъснали? Ако са го блъснали, кой може да е? И защо?

Ханифе съобщава на Азизе, че още много малко ѝ остава, за да си отмъсти: Хазар е в болницата и се "бори с дявола". Азизе е изненадана и пита какво се е случило... някой го е бутнал или е паднал сам, пита я Азизе... Ханифе и казва, че не знае, но се радва, че тя не е била в имението, иначе всички щели да си помислят, че е тя, сега всички подозрения падат върху Миран. Но Азизе и казва, че това не е добре...

Няма да ти се получи, да умреш от падане по стълбите, Хазар! Ти трябва да умреш от куршум от пистолета на твоя син! И не заради играта на някой друг, а благодарение на моята игра.
Миран, Фърат и Зехра

Миран, Фърат и Зехра

© atv

Цялата фамилия Шадоглу се нахвърля върху Миран, който не послуша молбите на Фарат, да си тръгнат, след като дойдоха, а остана до Реян.

Насух му се заканва, че ако Хазар не излезе жив от операционната, той ще го удуши със собствените ръце.

Зехра изкарва цялата си ярост на Миран, а Азат също го заплашва да го убие, ако нещо се случи с чичо му.

Цялото семейство Шадоглу е в болницата и чака Хазар да излезе от операционната.

Насух се изправя и срещу Реян и бълва цялата си ненавист към Асланбей върху нея, посяга да я удари, но тя му се противопостави...

Фарът едва удържа Миран, който иска да се изправи срещу Насух, за да защити Реян.

- Аз съм тук заради, татко, и когато той се събуди и ми каже "Махай се", аз ще си тръгна, но няма да си тръгна, защото ти си казал, дядо!

Насух едва сдържа яростта си от чутото...

Всички в имението на Асланбей забелязва странното поведение на Елиф, Есма пита Султана, дали да не я заведат в болницата, а тя и казва, че тя е просто изплашена, навярно си е спомнила катастрофата, при която са загинали майка и баща й... и може би тайната на Султана, която в същата тази катастрофа е оставила да умре мъжа си, който я е викал за помощ, но тя го е оставила да умре.

Миран

Миран

© atv

Хазар е изгубил много кръв и се налага да му прелеят, но кръвта на никой от Шадоглу не е съвместим с неговата кръвна група.

Миран чува, че се търси кръв за Хазар, а неговата подхожда напълно!

След кратко колебание и вътрешна борба със себе си, дали да повярва на баба си и да си отмъсти, като го остави да умре или в думите на Хазар, че той е обичал майка му..., но любовта на Реян надделява и Миран решава да даде кръв, за да спаси Хазар, но решава да остане анонимен, като дава друго име на сестрата, под което го записва в регистъра.

Фърат е учуден, когато разбира, че Миран е дал кръв за Хазар, а Миран му казва, че няма да позволи Хазар да умре и да му отнеме по този начин Реян!

Миран вижда Реян в прегръдките на Азат, който я утешава, че с чичо му всичко ще е наред. Виждайки Миран, Азат се ядосва, че е още в болницата и му казва да забрави за Реян! И двамата тръгват да се бият, но Реян се изправя срещу тях, и им казва, каква е тази омраза, дали някога ще има край... и казва на Миран да си върви! Миран ѝ отвръща, че няма къде да отиде, че мястото му е до нея. През сълзи Реян му казва, че ако баща ѝ умре, и той ще умре за нея, заедно с него и го моли да си ходи...

В операционната сърцето на Хазар спира!
Любовта между Миран и Реян преминава през трудно изпитание.
Каква е новата игра на Азизе? Тя се връща и обещава на Миран, че ще поправи това, което е разрушила, дори ако трябва тя ще моли Реян да прости, да се върне отново в тяхното семейство.
"Вятърничав", еп. 72  (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 72 (Diema Family) - какво ще се случи...

Реян разбира, че Миран е спасил живота на баща й. Азизе се връща и започва своята нова игра. Вижте още какво ще се случи в еп.72...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...