Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.70 - какво ще се случи...

Добави коментар

Хазар Шадоглу е на ръба между живота и смъртта - всички подозрения падат върху Миран. Вижте още какво ще се случи в еп.70 на турския сериал "Вятърничав".

Ще повярва ли Реян..., че Миран няма нищо общо с падането на Хазар!

Ще повярва ли Реян..., че Миран няма нищо общо с падането на Хазар!

© atv

В 69 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Азизе напуска имението на Асланбей. Есма дава писмо на Хазар от Дилшах, с което ще накара Миран да му повярва и всички ще разберат, че той за нищо не е виновен.

Миран, който се лута между любовта и отмъщението и не може да си намери мястото, решава да поязди, а Реян го последва. Те се срещат на моста, от който по-рано отчаяно скочиха в реката, първо Реян, а Миран без да се замисля я последва.

Миран се измъчва, той не знае как да живее, след като всичко, в което е вярвал, може да се срути в един миг като картонена къща. Той все повече губи надеждата, че Реян ще може да му прости, тъй като все още избягва близки отношения с него.

Миран казва на Реян, че животът му е черно-бял, когато тя си тръгва от него..., че няма къде да отиде освен при нея, но Реян мълчи, а когато Миран вече се е примирил със съдбата си, и е на път да си тръгне,

Реян го дърпа за ръката и страстно го целува... Тя моли да не бяга от нея и му обещава, че заедно ще си излекуват раните.

След като Есма даде писмото на Дилшах на Хазар, той се опитва да се свърже с Миран или Раян, но тъй като и двамата не вдигат, решава да се обади на Есма и я пита, дали не им се е случило нещо лошо, но Есма му казва, че повече няма, защо да се притеснява, защото Азизе се е върнала в Карс. Есма обещава да му позвъни, когато се върнат.

Когато се връщат в имението на Асланбей, Миран и Реян разбират, че Азизе си е събрала багажа и си е отишла... Реян спира Миран, да тръгне след нея, защото тя постоянно го лъже и манипулира, а и точно това очаква, че той ще тръгне след нея... Миран и споделя, че сноши е видял и чул, как баба му е плакала на гроба на майка му и баща му, че се срамува от това, което е направила... След като вижда Реян, че е невъзможно да се пребори с 27 годишния план за отмъщение на Азизе, ядосана на Миран, че не може да види игрите на баба си, тя му казва да върви, че няма повече да го спира...

Есма се обажда на Хазар и той и казва, че ще дойде, но тя му казва, да изчака до сутринта, за да не поставя в неудобно положение Реян, но той казва, че не може да чака и ще намери начин да влезе в къщата.

Аз ти повярвах, Миран, той не ти повярва, но аз го заставих да повярва в нашата любов... Аз не можах да защитя баща си от теб!

Аз ти повярвах, Миран, той не ти повярва, но аз го заставих да повярва в нашата любов... Аз не можах да защитя баща си от теб!

© atv
Хазар, за да докаже невинността си, успява да проникне в имението на Асланбей, за да разговаря с Миран и Реян, но се сблъсква с неочаквана ситуация.

Реян, виждайки окървавения си баща в подножието на стълбите, а до него Миран, изпада в паника, тя си мисля най-лошото!

- Не смей, да умреш Хазар Шадоуглу, повтаря Миран пътувайки с Фърат след линейката, в която е Хазар.

Фърат го пита учудено, защо иска Хазар да живее, нима няма да се отърве от най-големия си враг, а той му отговаря, че не трябва да умре така, а първо Реян трябва да се разочарова от него, а ако сега умре, ще умре като герой за Реян.

В болницата Реян пита Миран, дали той го е направил, а той не може да повярва, че тя му задава този въпрос...

Доверието на Реян към Миран отново ще бъде силно разклатено. Миран при всяка възможност говореше, че не възнамерява да се откаже от отмъщението си, така че всички подозрения пада върху него. Дори Реян не е в състояние да му повярва.

- Ти не можа да разбереш, че моят баща не е виновен, а сега заради теб се бори за живота си! - продължава с обвиненията Реян. - Ти приключи с НАС, Миран, ти и твоята баба го направихте!

Есма се обвинява, че не е трябвало, да му се обажда, че всичко се е случило, заради нея. Елиф се държи странно.

В чифлика на Шадоуглу късно в полунощ се чуват писъци и крясъци, всички разбират, че с Хазар е в болница...

Реян си задава въпроса, ако с баща ѝ се случи нещо, какво ще прави тя?
Миран, я моли да не се отдалечава от него, защото той не е направил това с баща й.
- Ако татко умре, то и аз ще умра с него! Той хиляди пъти ме караше да се прибера с него..., а аз му казах, че обичам Миран, че не мога да го оставя... заради мен се случи, продължава да се обвинява Реян.
- Аз ти повярвах, Миран, той не ти повярва, но аз го накарах да повярва в нашата любов... Аз не можах да защитя баща си от теб!
След тези обвинения Миран не е на себе си, той не знае какво да направи, за да му повярва Реян, че той няма нищо общо...

Миран се пита, какво е правил Хазар през нощта в имението на Асланбей - той сам ли е паднал или са го блъснали? Ако са го блъснали, кой може да е? И защо?

Ханифе съобщава на Азизе, че още много малко ѝ остава, за да си отмъсти: Хазар е в болницата и се "бори с дявола". Азизе е изненадана и пита какво се е случило... някой го е бутнал или е паднал сам, пита я Азизе... Ханифе и казва, че не знае, но се радва, че тя не е била в имението, иначе всички щели да си помислят, че е тя, сега всички подозрения падат върху Миран. Но Азизе и казва, че това не е добре...

Няма да ти се получи, да умреш от падане по стълбите, Хазар! Ти трябва да умреш от куршум от пистолета на твоя син! И не благодарение на играта на някой друг, а благодарение на моята игра.
"Вятърничав", еп.71 - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.71 - какво ще се случи...

В операционната сърцето на Хазар Шадоглу спира. Вижте още какво ще се случи в еп.71 на турския сериал "Вятърничав".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...