Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.69 - какво ще се случи...

Добави коментар

Азизе напуска имението на Асланбей. Есма дава писмо на Хазар от Дилшах, с което ще накара Миран да му повярва и всички ще разберат, че той за нищо не е виновен. Вижте още какво ще се случи в еп.69 на турския сериал "Вятърничав".

„Аз
нямам къде да отида, освен при тебе,
Реян!“

„Аз нямам къде да отида, освен при тебе, Реян!“

© atv

В 68 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Джихан и Хандан казват на Азат, че искат да го оженят за Елиф Асланбей. Тайните от миналото на Насух нарушават спокойствието му.

Вечерта прибирайки Азизе се среща с устата си снаха Султан, която ѝ дава съвет, че след като е направила тази необратима грешка и е убила Азезе Асланбей, която е живеела в сърцето на Миран, и ако тя била на нейно място, щяла бързо да се махне от тука, докато не са започнали да хвърлят камъни по-нея.... А след нея Азизе тихо ѝ казва, да се наслаждава, защото ще търси тези дни...

Хазар пристига в именито на Асланбей и казва на Миран, че му е казвал, че Шадоуглу не са виновни за стрелбата по неговата кола, а също така ѝ къщата, но той не му е повярвал, ето сега му води свидетел! И моли човека да разкаже всичко на Миран..., но Миран му казва, че това не е човекът, който е търсил, че не е видял него в автосервиза...

Миран отново казва на Реян да погледне какъв човек е баща й, че заплашвал невинни хора, да се признаят за виновни, но Реян, която вярва на баща си му отговоря, че баща ѝ не може да направи токова нещо, и се обръща към Азизе, и я пита, дали това е поредната ѝ игра, но Миран и казва да мълчи! И отново заплашва Хазар, да не посмял още един път да влезе в къщата му или пресече пътя му!

Виждаме, как Азизе държи някаква бележка в ръцете си и притеснена бързо се прибира в стаята си!

Хазар пита Али, какъв човек му е намерил и защо се е държал така странно, защо се обърнал срещу тях?

На бележката, която получи от този човек Азизе пише:

„Бъди внимателна с това, което оставяш след себе си, когато си играеш с живота на хората! Дойде време да си платиш Азизе Асланбей....“

Азизе се чуди, защо след като този, който иска да си отмъсти, я е спасил тази вечер и кой може да е това?

Заповядва на Махмуд да проследи човека, който Хазар е довел и да се опита да разбере, кой е станал причина за случилото се тази вечер!

Реян отново казва на Миран, че каквото и да се случва, тя винаги ще е до него и няма да го остави!

След случката, на която стана свидетел и Есма, тя решава да даде на Хазар едно от писмата от миналото - писмо, което Дилшах му пише, но не може да изпрати. Според Есма така Хазар ще може да накара Миран да му повярва и по този начин ще спаси Реян и всички ще разберат, че той за нищо не е виновен. Късно вечерта се обажда на Хазар и му предава писмото.

Късно вечерта, Азизе разбирайки, че Миран я следи отива на гроба на сина си, къде се разкайва, че е излъгала Миран за първи път в живата си, за да не го изгуби и още много неща, които, знае, че ще размекната сърцето на сина й.... Миран, който няма как да знае, че това е поредната игричка на баба му, много се разстройва да я види в това състояние!

Азизе се връща в Карс и влизайки в къщата си мисли:

„Виж, аз отново съм тук, но не съм за дълго, ще се върна отново... Ти толкова години виждаше моята болка, но и моята победа ще видиш, късно, но ще я видиш! След което за последен път ще се върна, за да умра!“
Миран и Реян

Миран и Реян

© Канал Д
Миран, който се лута между любовта и отмъщението и не може да си намери мястото, решава да поязди, а Реян го последва. Те се срещат на моста, от който по-рано отчаяно скочиха в реката, първо Реян, а Миран без да се замисля я последва.

Миран се измъчва, той не знае как да живее, след като всичко, в което е вярвал, може да се срути в един миг като картонена къща. Той все повече губи надеждата, че Реян ще може да му прости, тъй като все още избягва близки отношения с него.

Миран казва на Реян, че животът му е черно-бял, когато тя си тръгва от него..., че няма къде да отиде освен при нея, но Реян мълчи, а когато Миран вече се е примирил със съдбата си, и е на път да си тръгне,

Реян го дърпа за ръката и страстно го целува... Тя моли да не бяга от нея и му обещава, че заедно ще си излекуват раните.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...