Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.65 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Насух си връща имението на Шадоуглу, което Азизе Асланбей му взе. Вижте още какво ще се случи в еп.65 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 09 април 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В 64 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Госпожица Гюл отива за една нощ в дома на сестра си и Миран. Насух разрешава на Джихан да осъществи плана си и ожени Азат за Елиф Асланбей.

След като телефона на Миран събуди заспалата госпожица Гюл, тя моли сестра си и Миран да спят при нея, и иска от Миран да й разкаже приказка, защото тези на Реян, тя ги знае наизуст. Миран й отговоря, че знае една, но не е много хубава, а тя му казва, да започва, а сестра й ще поправи лошите моменти в нея.

„Имало едно време едно малко момче, което никога не се усмихвало и било много самотно...“

- А къде са били неговите родители? - пита Гюл, а той и отговоря, че са били много, много далече... - А брат или сестра не е ли имало? - продължава малката с въпросите, а Миран поклаща глава... и казва, че „Момчето имало само баба...“ -Значи баба му трябва много да го обича, нали? Миран мълчи и продължава „... но след това това момчето пораснало. И един път, когато младежът пътувал с автомобила си срещнал най-красивата девойка на света и се влюбил в нея.“ - А какво направила девойката? - пита Гюл, чийто очи се затварят... „Тя му се ядосала.“ - Защото е била лоша? - Не... „Тя била най-добрата девойка на света, но младежът не я разбирал, той не знаел какво е това обич и любов....“ - А след това разбрал ли?.... - Разбрал, защото девойката го научила! „Двамата толкова много се обичали, че целият свят станал една приказка...“

Азизе виждайки, че Реян влияе на Миран и все повече го отдалечава от замисленото цели 27 години отмъщение, решава да промени играта.

Вечерта само в стаята си Азизе се заклева, че ще им покаже, как се отнемат и променят животи, и вади пистолета на Азат, който прибра в деня, когато той дойде, за да отведе Реян, но си отиде с празни ръце, защото Раян му каза и показа, че е при Миран по собствена воля и много го обича.

Сутринта Гюл събужда сестра си и Миран и ги пита, как е завършила приказката, защото е заспала преди края, а Миран и казва, че ще поживеят и ще разберат края...

В чифлика рано сутринта идва адвоката на Насух, който му казва, че новината, която му носи, не можел да му съобщи по телефона и му дава папка с документи. Насух започва да се смее и казва, че са си върлини имението! Всички са много щастливи, че ще се върнат обратно в голямото имение, а Насух казва никой да не съобщава на Хазар, защото той иска да му каже сам.

Госпожица Гюл не иска да си тръгва, а моли сестра си и Миран да повикат родителите й и да живеят всички заедно!

Реян звъни на майка си, за да й каже, че ще доведат Гюл, а тя и казва, че с баща й се прибира от болницата, но не й казва истината, че е бременна, а че са ходили да вземат някакви резултати на Гюл.

Насух се връща в имението си... и вижда шишето на Гюл, което тя остави, за да ги чака, проронва няколко сълзи, но още не нарадвал се, чува гласа на Азезе Асланбей, която го пита какво прави в нейното имение, а той и отвръща, че не е нейно, а това е неговият бащин дом, домът на дядо му, на дядото на неговия дядо и т.н., а тя какво си е помислила..., че може да стане неин и казва, че ще извика полиция, а тя го пита има ли документ, а той и показва, и казва, че този лист хартия доказва, как тя чрез измама е взела имението му, и сега веднага да напусне дома му, че не е като Хамид Асланбей да й се поддаде, че неговия род тя е могла да разруши, но той няма да и позволи, да се докосне до неговия. Азизе си тръгва без да каже й една дума.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Азизе

Азизе

© Канал Д

Докато чакат Хазар и Зехра, Гюл иска да покаже на Миран как говорят цветята около тях, а Реян вижда дядо Йосуф и решава да поговори с него. Пита, дали отдавна познава дядо й Насух, и дали винаги е бил такъв зъл, а той й казва, че преди е бил много мил и отзивчив... Но едно лято в чифлика станал голям пожар, те били млади, но от къщата никой не се спасил, те изгубили четирима работника, но след този пожар дядо й Насух силно се променил и затворил в себе си... Реян го пита, да не би той да е предизвикал пожара, но са прекъснати от Зехра и Хазар...

А също така в този момент Фърат притеснен се обажда на Миран и му казва, че трябва веднага да дойде в офиса, защото баба му е там и е много ядосана!

Миран пристига бързо и пита, какво се е случило, а Фърат му казва, че всички документи за имението на Шадоуглу са били откраднати. Азизе му казва, че се връща от имението на Шадоуглу и Насух и хвърлил в очите документ, че имението отново е негово и тя не може да разбере, как така е можело да се случи това?

След, което Азизе се обажда на Азат и му казва, че иска да се срещне с него. Азат се среща с нея и я пита какво иска от него, а тя му казва, че пистолета с неговите отпечатъци е при нея, и ако го вземе и с него убие Реян, а вината прехвърли на него, знае ли какво ще стане? Но Азат мълчи, а Азизе му казва, че всички ще си помислят, че той е извършителя, защото Раян не е отвърнала на чувствата му, а той я е убил, че него ще го хвърлят в затвора, а Реян в гроба. Азат насочва пистолет в Азизе и й казва, че ще я убие, но тя го пита, как смята да запази живота на Реян, че след като той я застреля, нейният човек ще застреля Реян с неговото оръжие. Азат сваля пистолета и я пита какво иска, а тя му казва, че трябва да напусне Турция и му дава самолетен билет и го заплашва, че ако не изпълнява нейните заповеди ще убие Реян!


65 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 9 април 2021 по DIEMA FAMILY


Всичко по темата вижте в potv.bg
"Вятърничав", еп.66  (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.66 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азизе прави план, как да се отърве от Реян, като използва Азат, но е разкрита от Миран. Вижте още какво ще се случи в еп.66 на...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.85 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.84 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.83 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.82 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.81 (Diema Family) - какво ще се случи...