Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.64 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Госпожица Гюл отива за една нощ в дома на сестра си и Миран. Насух разрешава на Джихан да осъществи плана си и ожени Азат за Елиф. Вижте още какво ще се случи в еп.64 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 08 април 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Госпожица Гюл и Реян

Госпожица Гюл и Реян

© atv

В 63 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран решава да се съюзи с Хазар, а Фърат го издава на Азизе.

Хазар споделя на Хандан, че е решил да ожени Азат за Елиф Асланбей, но дъщеря им Ярен, която ги подслушва също разбра, какво ли ще направи, предстои да разберем?

Гюл, на която много ѝ липсва сестра ѝ Раян се среща с нея и Миран, и пита баща си, дали двамата не могат да останат тази вечер у тях, но Реян и казва, че няма да могат, тогава тя ги пита, дали може да отиде при тях за една вечер..., Хазар и Зехра не могат да и откажат.

Ярен казва на майка си, че е разбрала, че искат да оженят брат ѝ за Елиф Асланбей и тя ще им помогне, тъй като иска да направи нещо за семейството, за да спечели отново любовта на дядо си.

Гюл е щастлива, че е със сестра си и Миран, но когато влиза в къщата на Асланбей, виждайки Азизе се сгушва в Миран и казва, че се страхува от чернооката жена.

Азизе казва на внук си, защо да не направи вечеря за враговете им, тъй като вижда, че е постоянно с тях..., но той не ѝ обръща внимание.

Зехра си прави тест и разбира, че е бременна, но не знае, какво да прави, как да го каже на мъжа си?

Насух пита Зехра и Хазар къде е Гюл, а когато разбира, че е в Асланбей, казва на Джихан, че тръгват веднага да я приберат, но Хазар го спира и му казва, че неговото момиченце живее с куршум в глава и не трябва да се разстройва, и какво е трябвало да направи, за да не разваля неговото настроение, да я задържи, и остави да страда, дали това е искал?

Госпожица Гюл сяда на трапезата на Асланбей и всички ги слага на място, нещата, които никой не смее да изрече на глас, малкото момиченце ги озвучава, дори успява да разговори мълчаливата Гюнул, също така казва, че Миран е обещал да им върне къщата, а на Азизе директно и задава въпроса, защо гледа толкова страшно и злобна, че от нейният поглед тя много се плаши, при което Азизе напуска трапезата. Миран обещава на Гюл ако си изяде цялата вечеря, че ще ги заведе заедно с Раян на лунапарк.

Виждайки как тримата излизат от имението, Султан казва на дъщеря си, че сега е можело тя да бъде на мястото на Реян и дано, това, което баба ѝ е обещала да си струва жертвата.

Насух разрешава на Джихан да ожени Азат за Елиф, но всичко да върши внимателно и без да вдига шум, а когато Азизе разбере, Елиф трябва да е Шадоуглу!
Реян и Мирана са поканени на местна сватба като почетни гости. Заобиколени от тълпа от гости, Миран и Рейян отново изпълняват първия си сватбен танц...

Зехра най накрая казва на Хазар, че е бременна, а той е много щастлив от новината.

Миран, Гюл и Раян

Миран, Гюл и Раян

© atv

Щастливи Реян и Миран, който носи заспалата Гюл се прибират в имението на Асланбей... Миран помага на Реян да сложат Гюл в леглото..., но телефона на Миран звъни и буди Гюл, която ги пита, защо не си лягат, дали не искат след като тя заспи, те да отидат на лунапарк.

По молба на Гюл Миран и Реян също си лягат в леглото, като тя е помежду им, но им събира ръцете...

Моли Миран да разкаже приказка, но той ѝ казва, че знае една, но не е много хубава, а тя му казва, да започва, а сестра ѝ ще поправи лошите моменти в нея.

Сигурно се досещате, коя приказка, ще разкаже Миран на Гюл, но за нея в следващия епизод.

64 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 8 април 2021 по DIEMA FAMILY
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.233 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.232 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.231 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.230 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.229 (Diema Family) - какво ще се случи...