Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 60 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Реян се среща със Азат и много интересни неща се случват след тази среща в двете враждуващи фамилии! Вижте още какво ще се случи в еп.60 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 02 април 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Раян и Миран

Раян и Миран

© atv

В 59 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран започва да поправя грешките си и ще разреши на Реян, като се изправи срещу баба си, че може да се вижда, с който иска от семейството си в къщата на Асланбей, но дали ще й позволи да се види с Азат, ще разберем в по долу?

Реян се обажда на Азат и му казва, че иска да се срещне с него, че ще го чака в градината на кафето в центъра на Медиат, но също така е чута от Азизе, какво ли ще направи този път?

Султан и Гюнул са на шопинг, но Гюнул моли майка си да поседнат някъде, да си починат, че се е уморила от напрегната обстановка в къщата.

Азат чака Реян и когато я вижда, не може да повярва, че тя е дошла... Реян пита Азат, защо е настоявал да се видят, тъй като още когато са се видели в къщата на Асланбей, тя му е казала всичко, но той й отговоря, че тя е отговаряла така, защото там са били Азизе, Миран... Азат не може да се сдържа и говори доста високо и всички, който са там ги забелязват...

Азат не може да повярва, че Раян по собствено желание се е омъжила за Миран... Той и казва, че този път няма да я остави и ще я заведе у дома.

Реян му казва, че обича Миран, че се чувства в безопасност с него, той я защитава и прави всичко за нейното щастие! Тя сама е отишла, а на сърцето не може да заповядаш! Моли го да разбере най-накрая!

Срещата на Азат и Реян е видяна от Султана и Гюнул. Какво ще се случи, дали ще кажат на Миран и Азизе, след като много добре, че Миран и забрани.

Султан казва на Гюнул да звънне на Миран и да му разкаже за неговата любима жена, какви ги върши зад гърба му, а Гюнул категорично и отказва и казва, ако Миран научи, няма да е от нея.

Азат е съкрушен от думите на Реян... и я оставя да се върне при Миран...

Насух, който направи голяма сделка, с която иска да покаже, кой е той на Азизе, и реши да се разходи из Медиат, седна в кафето, къде преди малко Азат се срещна с Миран и веднага беше осведомен от негов стар приятел, че неговите внуци са били също тук и Азат казал на Реян, че ще дойде с него и си тръгнали, той му казва, че устата на хората не могат да се затворят, затова той решил да му каже, че е по-добре, да го научи от него!

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Султан и Гюнул

Султан и Гюнул

© atv
На вечеря Султан не може да премълчи видяното днес и казва, че е видяла как Реян се е срещнала с Азат, независимо, че Миран и забрани!

Азизе пита, дали това е истина, а Миран в този момент скача от стола си и застава до Реян.... Секунди... всички смятат, че той ще посегне на жена си.... Елиф го моли да не посяга на Раян! Азизе още един път пита Реян, дали се е видяла с Азат? Раян и отговоря, че ДА! Азизе също се надига от стола и й казва, как може да я гледа в очите и да и казва ДА? Нея не я е интересувало, какво е правила в бащиния си дом, но тук те били отговорни за нейната част, и тя не може да ги петни с постъпките си, тя няма да и ги позволи, крещи от злоба Азизе! Реян става и тръгва да и отговори, но Миран я спира, като казва много силно: Раян! Всички са в очакване на шамара на Миран да полети към Раян, но тя сяда като го гледа в очите... И отново се връщаме на шосето, където тя изхвърли раковината и разбираме, че Миран й е разрешил да се срещне с Азат...

Миран казва на Реян да не е посмяла да се обяснява, че тя не е длъжна на никой да дава обяснения, и че той е единственият, на който тя дължи обяснения. Миран им казва, че това, което ще каже сега да го приемат не като обяснение, а като предупреждение!
- Повече никой, няма да говори така за жена ми! Аз знам, че моята жена се е срещала с Азат, тя ме попита и аз и позволих! (Тук показват колко изненадана е Елиф! ) Аз вярвам на жена си! Но ако още един път, някой и сочейки с поглед Султан, се опитва да оклевети Реян, то този някой няма място в този дом! Аз казват това само един път и повече няма да повтарям!

Всички притихват от изненада..., а Миран казва на Реян, че ще вечерят в стаята си!

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Какво откри Гюнул?

Какво откри Гюнул?

© atv

Азизе се прибира в стаята си, но е последвана от Гюнул, която и казва, че иска от нея да сдържи думата си, както тя го е направила, както тя и заповяда е завела майка си да види Реян и Азат, а след това я наклевети пред Миран..., че и е омръзнало да прави всичко, което тя иска и да губи всичко, което обича, че се е уморила от нейните планове без резултат... И в този момент Азизе си спомня текста на бележката, която Реян и предаде от тези, които я отвлякоха :

„Дойде време да се разплатиш за плановете, който правиш и за жертвата, Азизе Асланбей.“

Азизе пита Гюнул, че нали не е толкова глупава, че да я заплашва, но след като така и говори, значи се надява на нещо или някой. Гюнул и отвръща, че се надява на себе си и на брат си, ако го намери, а от тук насетне, тя няма никакви права над нея и иска да и даде това, което иска или ще си го намери сама, но ще разруши всичко, което застане на пътя й.

„Ако любимата ти внучка може така да те нарани, помисли си, как могат да те ранят враговете ти, Азизе“, пита сама себе си Азезе, след като Гюнул излезе.

Жестоко наранена от думите на Гюнул, Азизе не може да си намери място в къщата...

След като изкара извън кожата баба си, Гюнул решава да претърси стаята й. Тя ще открие документ, от който ще разбере много тайни, но ще си зададе и много въпроси...
Този текст е копиран от pоTV.bg
Насух, Хазар и Азат

Насух, Хазар и Азат

© atv

Насух се връща побеснял и крeщи още със слизането от автомобила, къде е Азат.. Хазар го пита какво е станало, а той му отвръща, че се е срещал с тази никаквица Реян... Зехра притеснена казва на Хазар, да ходят да заберат Раян, защото ако Асланбей разберат, че се е срещала с Азат, не се знае какво ще направят? Насух и казва, да не е посмяла, защото това момиче, никога повече няма да стъпи тук, а ако влезе, той няма да си мълчи. Зехра се изправя пред него и му казва да и каже, че тя трябва да знае! Става голям скандал след като се поява и Джихан, двамата братя отново се хващат „гуша за гуша“ и в този момент се връща Азат – мъртво пиян!

Дядо му го пита, защо се е срещал с Реян, с омъжена жена, а той му отвръща и какво лошо е направил като се е видял с нея? Азат се изправя срещу дядо си и го пита, защо постоянно вика, че когато крещи никой не го обича..., и Да! видял се е с Реян в центъра на Медиат... (Ярен, която слуша отстрани е много доволна.) И със собствените си очи видял, дали е добре или нее... и да в центъра на Медиат и въобще не го интересува, кой ги е видял и какво говори!

Джихан се вбесява и го пита, как може да говори така на дядо си и тъкмо да го удари, Хандан го спира, а Азат продължава, че той казва на дядо си, това, което те не смеят да му кажат и той никога няма да бъде синът, който родителите му искат, че те не са го подкрепили когато е искал да се ожени за Реян и е останал сам! Само му повтаряли да изхвърли тази любов от сърцето си, но не се получава, той не може да я забрави! Баща му го ударя и му казва, че те се борят за живота му, а той за какво се бори... Азат се обръща и казва на баща си, че се бори за живота си, но всичко е свършено и с Раян всичко е приключило..., а той е останал сам! И преди да се прибере в къщата им казва, че най-много се нервира, че не враговете им, а семейството го е докарало до това състояние!

След като всички се прибират, Насих казва на приятеля си, че не знае как ще задържи сина си при него, защото ако до сега го е удържал с думите, че ще разкаже на Раян, че Хазар не и е роден баща, то ако сега Зехра разкаже всичко на дъщеря си... Хазар ще си тръгне...

Зехра моли Хазар да кажат истината на Реян, но са прекъснати от Гюл....
Този текст е копиран от pоTV.bg
60 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 2 април 2021 по DIEMA FAMILY
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
"Вятърничав", еп. 61  (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 61 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран организира романтична вечеря за Реян и отново и признана, че не може да живее без нея. Хазар се сеща с Есма и я моли да...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.66 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.65 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.64 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.63 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.62 (Diema Family) - какво ще се случи...