Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.59 (Diema Family) - какво ще се случи...

1 коментар

Миран започва да поправя грешките си и ще разреши на Реян, като се изправи срещу баба си, че може да се вижда, с който иска от семейството си в къщата на Асланбей. Вижте още какво ще се случи в еп.59 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 1 април 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Азизе и Миран

Азизе и Миран

© atv

В 58 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Азизе е в паника след като прочете бележката, която Реян й предаде. Кой така я изплаши, все още не сме разбрали?

  • Азизе все повече подозира, че в отвличането на Реян пръст имат Султан и Гюнул.
  • Азизе проверява верността на Махмуд и той се справя с нейния тест за вярност.
  • Насух се заема да си върне къщата, която Азизе му взе, но без знанието на синовете му.

Миран и Фърат са по петите на хората, който са замесени в плана на хората, който отвлякоха Реян и направиха капан за Хазар и Миран, когато я търсеха, но отново ги губят!

Миран заповядва на Фърат да не казва нищо на баба му, а той го пита, дали не подозира баба си, а Миран му отговоря, че трябва да бъде уверен в това, което прави и заповедите на Азизе постоянно му пречат.

Елиф се среща с Азат и му казва, че Реян му е казала истината, но Азат и казва, че когато Миран и е казал да се качи в стаята си, Реян е искала да му каже нещо, тя се страхувала... и отново настоява да говори с нея...

Джихан случайно става свидетел на тяхната среща... И в главата му се ражда една идея, да ожени Елиф за Азат.

Мелике по молба на Миран отива в имението на Асланбей, за да се срещне с Реан, но Султан се нахвърля върху момичето и иска да го изгони, но Раян няма така лесно да отстъпи... Азизе, също напомня на Реян, че тя й е казала, че след като се омъжи за Миран не трябва да се вижда с никой от Шадоглу.... В този момент пристига Миран и казва, че той е извикал Мелике, и че разрешава на Реян, да се вижда в къщата на Асланбей, с които иска от Шадоглу....

Султан се намесва като казва, че остава и къщата да препише на Шадоглу, не може да разбере, каква е тази любов към враговете им. Миран побеснява и казва, че Раян с нищо не се отличава от нея, както тя е снаха в този дом, така и Раян е, на каквото има право тя, на това има право и Реян, и Мелике ще остане, толкова колкото иска, но когато се обръща към Мелике, разбират, че тя си е тръгнала, а Раян и Миран тръгва след нея.

Раян успокоява Мелике и казва, че Миран им е затворил устата, а Мелике и казва, че майка й е казвала, че ще се измъчи в Асланбей, дъщеря й, няма да бъде щастлива, но тя не и повярвала, а сега като е видяла с очите си, я моли да си тръгне с нея! Реян и казва, че обича Миран и вярва като него, че тяхната любов ще победи всичко, и казва, че тя ще изтърпи всичко, но ще сложи край на враждата между двете фамилии.

Реян пита Миран, дали може да се види с Азат, а той не и разрешава и всички от Асланбей чуват и разбират за това, при което Миран излиза, а Елиф тръгва след него и му обяснява, че трябва да разреши на Раян да се срещне с Азат, и му припомня, че когато Гюнул тръгнала на гробищата, той веднага тръгнал след нея, защото се е притеснил, че нещо може да и случи,а Реян някога не го е попитала, за това защо е тръгнал след Гюнул, защото тогава вече са били женати. Елиф му казва, че както той се притеснява за Гюнул, така и Реян се притеснява за батко си Азат. Реян е близо до автомобила, в който Елиф и Миран си говорят, и чу всичко, което каза Елиф на батко си....

Дали Миран ще разреши на Раян да се срещне с Азат ще разберем в следващия епизод.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
59 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 1април 2021 по DIEMA FAMILY
Всичко по темата вижте в potv.bg
"Вятърничав", еп. 60  (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 60 (Diema Family) - какво ще се случи...

Реян се среща със Азат и много интересни неща се случват след тази среща в двете враждуващи фамилии! Вижте още какво ще се случи в еп.60...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.66 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.65 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.64 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.63 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.62 (Diema Family) - какво ще се случи...