Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.242 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран и Фърат не вярват, че Джихан е убил Хазар. Миран си спомня как е обещал на Реян, че ще си тръгнат тримата от болницата и не иска да вземе сина си на ръце. Фюсун е ядосана, че Еркан може да провали плана ѝ, като разкаже всичко на Миран. Миран разбира, че прави грешка и взема на ръце сина си, а Раян се събужда от комата… Вижте още какво ще се случи в еп.242 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 14 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 241 на турския сериал „Вятърничав“ Фюсун поставя капан, в който влизат Джихан, Хазар и Азизе. Водите на Раян изтичат неочаквано и раждането започва по-рано. Синът на Раян и Миран се ражда жив и здрав, но животът на Раян е в опасност. Хазар и Джихан се спречкват, чува се изстрел…. Хазар умира.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 242 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 14 декември 2021 по Diema Family.

Миран и Фърат не вярват, че Джихан е убил Хазар.

Зехра се обвинява, че тя е виновна за смъртта на Хазар, защото му е попречила да дойде с нея в Истанбул.

Миран си спомня как е обещал на Реян, че ще си тръгнат тримата от болницата и не иска да вземе сина си на ръце.

Фюсун е ядосана, че Еркан може да провали плана ѝ, като разкаже всичко на Миран.

Миран моли Раян да се събуди, защото той и Умут имат нужда от нея…

Ярен разказва на майка си, че баща ѝ не е убил чичо ѝ, а всичко е било план на Фюсун.
„Вятърничав“, еп.243 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.243 (Diema Family) - какво ще се случи...

След загубата на сина си, Айше се срива, а Насух и Есма се притесняват да не се появи отново отмъстителната Азизе. Щастието на Раян е помрачено...

Миран и Фърат не вярват, че Джихан е убил Хазар.

На погребението на Хазар, Еркан иска да говори с Миран, за да му разкаже какво се е случило, но хората на Фюсун го виждат и тръгват след него, но преди да избяга от тях, той казва на Миран да го потърси.

Миран казва на Фърат, че ще се върне при Раян в Истанбул, а Фърат му казва да върви и да не се притеснява, той ще се погрижи за всичко в Медиат.

-Ако нещо се случи с Раят, то Умут го поверявам на теб – казва Миран.

-Миран, да не се посмял… – отвръща му Фърат.

-Ако няма Раян, то и Миран няма. Тези думи не сме си ги казали просто така и ако с Раян нещо се случи… - казва му Миран, а Фърат го прекъсва и му казва, че всичко ще е наред с Раян…. Миран казва на Фърат да открие младежът, който преди малко го е извикал.

-Миран, знаеш, че не харесвам Джихан, но той обичаше и дължеше много на брат си – казва Фърат.

-Мислиш, че не е той ли? Баба казва, че със собствените си очи го е видяла – отвръща Миран.

-Ярен също е била там и отрича, това да е било така – добавя Фърат.

Миран мисли като Фърат и му казва, че този младеж е явно свързан по някакъв начин с всичко това. Фърат му обещава да се заеме и разбере какво е станало.

Зехра се обвинява, че тя е виновна за смъртта на Хазар, защото му е попречила да дойде с нея в Истанбул.

Зехра и Махфуз са в болницата в Истанбул при Раян, която все още е в кома. Зехра разказва на Махфуз, че е сънувала, че някой е починал в Шадоглу, но свързала съня си с Раян, защото тя се борела със смъртта, но смъртта взела Хазар, когато той трябвало да стане дядо. Зехра се обвинява, че е попречила на Хазар да дойде с нея в Истанбул, ако не го е накарала да остане с децата, той днес е щял да бъде жив. Махфуз я успокоява, а Зехра го пита как ще каже на Раян?!

Миран си спомня как е обещал на Реян, че ще си тръгнат тримата от болницата и не иска да вземе сина си на ръце.

Д-р Туран казва на Миран, че са взели решение да събудят Реян. Миран го пита, а какво ще стане след това, а той му казва, че всичко зависи от нея.

-Докторе, ами ако не се събуди? – с треперещ глас пита Миран.

Д-р Туран му отговоря, че има такава вероятност, но той се доверява на Раян… и му казва, че сега е време да види сина си.

Миран влиза в детската стая, а д-р Туран му казва, че независимо, че синът му е толкова малък, той се бори за живота си и го вади от кувьоза и го подава на Миран, но той не иска да го вземе, защото си спомня, че е обещал на Раян, че тримата ще си тръгнат от болницата, и казва на доктора, че когато Раян се събуди, тогава двамата ще го вземат на ръце.

Зехра се опитва да подкрепи Миран и не разбират защо той не иска да вземе сина си на ръце.

Зехра, която ги наблюдава отвън е много ядосана на Миран и го пита, че Раян му е родила това дете с цената на всичко и сега се бори за живота си, а той какво прави, не иска да вземе сина си!

-Ще го взема, но когато Раян се събуди – казва Миран
-Ами ако не се събуди, ако Раян не се върне? Какво ще стане тогава? И тогава ли ще се откажеш, както и сега ли? Ти ще си тръгнеш без да прегърнеш, това което ти повери дъщеря ми?! – крещи и го пита Зехра.

Разплакан Миран казва на Зехра да замълчи, защото Раян няма да ги остави.

Зехра му казва, че той е длъжен да удържи на думата си, да се грижи за Умут и да отгледа и възпита добър човек от него. Миран осъзнава, че прави грешка и отива при Умут и го взема на ръце…

Фюсун е ядосана, че Еркан може да провали плана ѝ, като разкаже всичко на Миран.

Фюсун е бясна, че хората ѝ не могат да открият Еркан, а всичко е трябвало да свърши със смъртта на Хазар, а не сега този Еркан да заплашва да провали целия ѝ план, като разкаже всичко на Миран.

Разбираме, че в нощта, в която умря Хазар, хората на Фюсун са направили така, че да изглежда, че Хазар е бил убит от Джихан, но свидетел на техния план е станал Еркан. В тази нощ Еркан казва на Фюсун, че Хазар е бил добър човек и не е трябвало да умре, а Фюсун му казва да се успокои, защото той е предал Хазар за доброто на семейството си и за това ще получи много пари от нея, Еркан и отвръща, че не иска парите ѝ, защото това са мръсни пари и бяга от Фюсун и хората ѝ.

Миран моли Раян да се събуди, защото той и Умут имат нужда от нея… Раян се събужда…

Ярен разказва на майка си, че баща ѝ не е убил чичо ѝ, а всичко е било план на Фюсун.

В ареста Джихан разказва, че е търсил дъщеря си, която е била отвлечена, когато някакъв непознат му се е обадил и му казал къде да я намери. След това отишъл на това място, там бил и брат му, който му казал, че трябва да се махат от там, защото някой им е направил капан, а след това се чул изстрел и Хазар бил мъртъв.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...