Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.240 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Зехра е притеснена за Раян, защото сънува, че някой умира в имението на Шадоглу. Проф. Туран обнадеждава Миран и Раян, но им казва, че животът на Раян е все още в опасност и тя трябва да остане в болницата до раждането. Ярен е отречена от Еркан, младежът, който Джихан уволни. Вижте още какво ще се случи в еп.240 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 10 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 239 на турския сериал „Вятърничав“ Раян и Миран тръгват за Истанбул, за да се срещнат с професор Туран. Зехра, Азра, Зайнеп и Фърат ги придружават. Хазар разбира, че Фюсун е виновна за състоянието на Раян и отива да и потърси сметка. Фюсун се заканва да отнеме най-милото на Азизе.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 240 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 10 декември 2021 по Diema Family.

  • Хазар е много ядосан на Джихан, за неговото желание за отмъщение, че му казва, да го застреля, че да се свърши.
  • Зехра е притеснена за Раян, защото сънува, че някой умира в имението на Шадоглу.
  • Проф. Туран обнадеждава Миран и Раян, но им казва, че животът на Раян е все още в опасност и тя трябва да остане в болницата до раждането.
  • Ярен е отвлечена от Еркан, младежът, който Джихан уволни.
  • Хазар разрешава на Азизе да се види с внуците си.
„Вятърничав“, еп.241 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.241 (Diema Family) - какво ще се случи...

Фюсун поставя капан, в който влизат Джихан, Хазар и Азизе. Водите на Раян изтичат неочаквано и раждането започва по-рано. Синът на Раян и Миран се ражда...

Хазар е много ядосан на Джихан, за неговото желание за отмъщение, че му казва, да го застреля, че да се свърши

Джихан казва на брат си, че Миран е виновен, че е Азат се е оженил за бившата му жена, за да може Азат да се срамува, да излезе сред хората.

Хазар казва да престане да говори глупости, защото Миран и Гюнул са били като брат и сестра и нища не имало между тях, всичко е било една игра.

-Игра, да и на кой, на Азизе, тази, която отгледа Миран, а след това искаше да те убие, да убие родния си баща. А кой захвърли дъщеря ти на площада, отново Азизе, любовта на баща ми и тази, която дъщеря ти прегръща и нарича баба Айше, и тази която ти е...

Хазар го прекъсва и му казва, да внимава какво говори, за да не прекъснат братската си връзка.

-Лъжа ли те, не е тя твоя майка?! И ако връзката ни се развали, защото аз казвам истината, то ние никога не сме били братя – казва Джихан.

В същият момент чуват как някой крещи името на Джихан. Джихан и Хазар излиат и някакъв човек започва да се жалва на Хазар, че заради Джихан е останал без работа, а в къщи майка му и детето му са болни, а и още 7 човека лежат на неговите ръце. Джихан се опитва да го изгони, а Хазар му казва да остави телефония си номер на охраната и той ще измисли нещо.

Джихан не издържа и го пита, защо е винаги против него. Хазар му казва, че не е против него, но не е ли видял бедния младежа, който е два пъти по-млад от него. Джихан му казва, че не е беден, а е дошъл, за да се кара с него. Хазар пита брат си, кога е станал толкова безжалостен! Джихан казва, че няма да се спре докато не унищожи Миран и Азизе.

Хазар се ядосва много и му казва, да не спира, защото неговата война и с баща ми, с брат му и с него самия никого не е приключвала! Хазар му дава пистолета си и му казва, да го застреля, за да се свършва!

Миран, Раян и компания са в Истанбул, а Миран толкова много глези Раян, че някой може да си помисли, че те са пристигнали на меден месец - шегува се Раян.

Азизе се среща с Джихан и му припомня, че Хазар и Миран не са му врагове, а неговия враг е Фюсун и ако иска да става лош човек, то тя иска той да знае враговете си.

Азизе го предупреждава, че само да се случи нещо на Миран или Хазар, заради него, то тя ще му покаже, що за мащеха е?!

Зехра е притеснена за Раян, защото сънува, че някой умира в имението на Шадоглу.

Зехра сънува кошмар, че е в имението на Шадоглу, облечена в черно и се опитва да измете двора, защото Раян ще дойде с внука ѝ, но колкото повече мете, толкова по мръсно става и в един момент се обръща и вижда, че някой е починал и пада на земята, и се събужда и се моли на господ да не взема детето ѝ…

Проф. Туран обнадеждава Миран и Раян, но им казва, чеживотът на Раян е все още в опасност и тя трябва да остане в болницата до раждането.

Миран, Раян, Зайнеп, Зехра, Фърат и Азра са в кабинета на проф.Туран, той идва, а Миран му казва, че цял живот ще са му задължени, за това, че ги е приел…

Проф.Туран прави изследвания на Раян и им казва, че те потвърждава и това, което им е казал и по телефона, че има надежда, но животът на Раян е все още в опасност, затова до раждането на бебето, тя трябва да остане в болницата. Раян казва, че не е била подготвена, че 2 месеца трябва да стои, но заради детето си ще изтърпи.

Ярен е отречена от Еркан, младежът, който Джихан уволни.

Ярен иска да отиде при родителите си, а Фюсун я предупреждава да не остава дълго при тях, а и шофьорът ще я закара. Ярен казва на шофьора, че ще минат да купят локум, но някаква кола им пресича пътя и шофьорът спира, след това е ударен и Ярен е отвлечена от същия младеж, който заради баща ѝ остана без работа.

Хазар разрешава на Азизе да се види с внуците си.

Азизе идва, за да види и се погрижи за внуците си, защото Зехра замина с Миран и Раян в Истанбул. Насух я посреща, а тя му казва, че е решила и е дошла, но не знае как ще реагира Хазар. В същото време Хазар пита баща си, с кой си говори и вижда Азизе, а тя му казва, че е дошла да види внуците си, но ако не е удобно ще дойде друг път или пък няма, само той да не се тревожи. Хазар и казва, че децата са в стаята, може да отиде при тях. Азизе го моли да ги заведе при тях, за да не си помислят, че е непозната, а Хазар се съгласява…

Джихан разбира, че Еркан, младежът, който уволни е отвлякъл Ярен и отива при Фюсун и я заплашва, че ако нещо се случи с дъщеря му, той ще я убие за това, че не я е опазила.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...