Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.220 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Раян крие от Миран, че бременността ѝ не протича нормално. Дилшах иска да удари Раян, защото иска да помири Миран и Азизе, но е спряна от Миран. Ярен казва на майка си, че е излъгала, че е бременна, а Фюсун иска да я прегледа акушерка. Вижте още какво ще се случи в еп.220 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 12 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 219 на турския сериал „Вятърничав“ Фюсун иска да убие Ярен, но тя ѝ казва, че е бременна и носи детето на Харун. Хазар не може да повярва, че е хукнал да спасява Азизе. Азизе подновява войната си с Фюсун.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 220 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 12 ноември 2021 по Diema Family.

  • Раян крие от Миран, че бременността ѝ не протича нормално.
  • Шукран пристига на гости на Миран и Раян.
  • Дилшах иска да удари Раян, защото иска да помири Миран и Азизе, но е спряна от Миран.
  • Ярен казва на майка си, че е излъгала, че е бременна, а Фюсун иска да я прегледа акушерка.

Раян крие от Миран, че бременността ѝ не протича нормално.

Раян получава контракции и Миран я откарва в болницата, но не го пускат да влезе с Раян при лекаря.

Лекарят казва на Раян, че резултатите от днешните изследвания трябва да ги нейният гинеколог, защото надява се той да греши, но нещата не са хубави.

Раян замислена излиза от кабинета, но виждайки Миран се усмихва и казва, че с нея и бебето всичко е наред.

Шукран пристига на гости на Миран и Раян.

Шукран пристига на гости на Миран и Раян.

Азра и Дилшах водят Шукран в къщата на Миран и Раян, които са много радостни, че тя е дошла при тях. В същото време Азра радостна им съобщава, че тук-що е разбрала, че са я преместили в болницата в Медиат. Всички се радват, само Дилшах се замисля и въобще не и харесва, че Азра, ще остане.

Всички обядват заедно, а Раян пита баба Шукран, дали ще ѝ се е разсърди, ако отиде и си полегне, а Шукран ѝ казва, как може да и се сърди за такова нещо.

Раян се качва в стаята и гледайки снимката на бебето си от узи-то се разплаква, но идва Миран и тя се опитва да скрие, че е плакала, но той веднага разбира и я пита какво е станало. Раян му отговоря, че е погледнала снимката от узи-то и се разчуствала. Миран я пита, дали не крие нещо от него?

Раян му казва, че има нещо, но то не ги засяга и му казва, че г-жа Фюсун има дъщеря, но само Азизе знае коя е и къде е и явно, затова явно се мразят. Миран отново се ядосва и ѝ казва, че вижда ли, че Азизе е направила и други хора нещастни, а тя искала от него да и прости.

Раян му казва, че г-жа Азизе е започнала да се променя, след като го е изгубила и разбрала, че и е внук и може да направи всичко, заради него.

- Г-жа Азизе ще върне дъщерята на Фюсун и всичко ще приключи – казва Раян, а в същото време Дилшах подслушва на врата на спалнята им.
- Миран, дай шанс на г-жа Азизе, заради нас, детето ни!
- Добре! Само, заради теб! Ако наистина се е променила, то трябва да върне дъщерята на Фюсун – съгласява се Миран, а Раян щастлива го прегръща.

Гинекологът на Раян се обажда, че иска да се види с нея в болницата, а Миран веднага ѝ казва, че отива да подготви колата.

Дилшах иска да удари Раян, защото иска да помири Миран и Азизе, но е спряна от Миран.

Дилшах иска да удари Раян, защото иска да помири Миран и Азизе, но е спряна от Миран.

Раян слиза, но е притисната от Дилшах, която я пита, защо иска да сдобри Азизе и Миран, но идва Шукран и ѝ казва да пусне Раян. Дилшах казва на Раян, че се възползва от това, че Миран я обича и затова го върти на пръста си, в този момент идва Зехра, която бясна казва на Дилшах, че не може да се държи, така с дъщеря ѝ.

- Раян, ако Миран прости на Азизе, то ти не се различаваш от Азизе – казва Дилшах.

Раян се ядосва и казва на Дилщах, да не е посмяла да я сравнява с Азизе , а Дилшах се опита да я удари, но Миран я спира като ѝ хваща ръката.

- Мамо, ти си моя майка, толкоз време си ме чакала, но не прави така! Аз няма да разреша това, дори на майка си! Жената на която вдигна ръка е моето всичко!

Миран преди да замине с Раян за болницата казва на Зехра, че тя е била права, че трябва да бъде до Раян и да я защитава, но той се учи от грешките си и ѝ се извинява за майка му, като ѝ обещава, че на никого няма да разреши да я обиди и нарани.

Хазар идва пред къщата на Миран и пита Зехра, какви са били тези крясъци? Дилшах също излиза пред портата. Зехра казва, че Дилшах е искала да удари Раян. Хазар казва на Дилшах, че каквото и да е направила Раян, тя не заслужава това, а Зехра ядосана казва на Хазар, че Дилшах е ранила Азизе, а Раян прикрила това пред Миран и въпреки цялото добро, което и е сторила Раян, тя е искала да я удари.

Асие разказва на Махфуз какво се е случило и му казва, да не се притеснява , защото Миран е защитил Раян и тя е добре, но Дилшах не е и ще бъде хубаво, ако той е по-близо.

Ярен казва на майка си, че е излъгала, че е бременна, а Фюсун иска да я прегледа акушерка.

Ярен казва на майка си, че е излъгала, че е бременна, а Фюсун иска да я прегледа акушерка.

Фюсун се обажда на Ярен и ѝ казва, да слиза с майка си, защото им е записала час за преглед при гинеколога.

Слизайки по стълбите Ярен казва на майка си, че не е бременна, а е излъгала, за да спаси баща си.

Хандан се опитва да се свърже с Джихан, но той не отговоря и се качва с Ярен в колата на Фюсун.

Фърат се обажда на Миран и му казва, че трябва да дойде в компанията, защото Джихан е превел голяма сума пари на личната си сметка. Миран му казва, че не може, защото е довел Раян на контролен преглед, а Фърат му казва, че се надява да дойде за събранието вечерта.

Лекарката на Раян иска да говори с Миран, но тя ѝ казва, да не му казва нищо, тя ще му разкаже всичко по-късно.

Хандан е изненадана, че Фюсун ги докара с Ярен в имението на Асланбей и я пита, нали са били тръгнали към лекаря, а Фюсун ѝ казва, че една нейна много стара приятелка ще прегледа Ярен.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...