Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.218 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран и Раян се сдобряват. Фюсун води Ярен на място, където тя уби Харун, а Джихан тръгва след тях. Насух води Хазар при Азизе, за да поговорят. Вижте още какво ще се случи в еп.216 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 10 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 217 на турския сериал „Вятърничав“ Миран много липсва на Раян. Азат признава на Гюнул, че е влюбен в нея. Насух казва на Азизе, че иска да прекара времето, което му остава с нея.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 218 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 10 ноември 2021 по Diema Family.

  • Миран и Раян се сдобряват.
  • Раян се опитва да убеди Миран да даде втори шанс на г-жа Азизе, заради тяхното семейство.
  • Фърат води Зайнеп на вечеря при майка си Есма.
  • Фюсун води Ярен на място, където тя уби Харун.
  • Джихан обещава на Хандан, че ще върне Ярен.
  • Насух води Хазар при Азизе, за да поговорят.
  • Азизе казва на Хазар, че иска само едно нещо от него, да я нарече „мамо“
  • Азизе моли Хазар да я убие, но той ѝ оставя пистолета и ѝ казва, че ако иска да умре да го направи сама. Азизе стреля...

„Вятърничав“, еп.219 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.219 (Diema Family) - какво ще се случи...

Фюсун иска да убие Ярен, но тя ѝ казва, че е бременна и носи детето на Харун. Хазар не може да повярва, че е хукнал да...

Миран и Раян се сдобряват.

Миран се извинява на Раян, че повече няма да я кара, тя да плаща за чужди грехове, защото всичко ще понесе, но не може да понесе тя да не е до него.

- Извини и прости ми, любима!
- Миран, аз правя всичко заради вас, моето семейство! Не забравяй за това и това ще бъде за мен достатъчно!

Миран моли Раян да му се усмихне, защото го е заболяла шията да я гледа я пита, дали може да отиде при нея, Раян се смее, а той се качва при нея на терасата и радостен, че Раян му е простила я прегръща силно...

Миран трогва Раян с подарък си. Той е създал фонд, който да подпомага финансово, момичета, който искат да учат.

Раян се опитва да убеди Миран да даде втори шанс на г-жа Азизе, заради тяхното семейство.

Фърат води Зайнеп на вечеря при майка си Есма.

Фърат води Зайнеп на вечеря при майка си Есма.

Есма пита Фърат, защо точно на този ден е довел Зайнеп при нея, а Фърат ѝ отговоря, че не харесва деня на влюбените.

Фюсун води Ярен на място, където тя уби Харун

Фюсун води Ярен на място, където тя уби Харун

Фюсун се обажда на Ярен, а тя и казва, че много съжалява и всичко е станало случайно, а Фюсун ѝ казва, че я чака пред портите, да слезе и тя ще я спаси от угризенията на съвестта ѝ.

Ярен излиза от имението на Шадоглу, Хандан я вижда в последната секунда, но не може да я спре, защото тя се качва в колата на Фюсун. Хандан вика Джихан и му казва, че Фюсун е забрала Ярен и му сочи в посоката, в която е заминала колата.

Джихан обещава на Хандан, че ще върне Ярен.

Фюсун води Ярен на мястото, къде тя застреля Харун и я кара да ѝ разкаже, как всичко се е случило. Ярен ѝ разказва, а Фюсун я пита, как е умрял Харун, а Ярен казва, че кръвта му изтичала от място, където попаднал куршума, а Харун падана на земята, като дърво и се отпуснал върху земята...

- Харун, твоят син, аз го убих, г-жо Фюсун!
- Браво, ти си по-смела от баща си! - казва Фюсун и насочва пистолет в Яренл
Насух  води Хазар при Азизе, за да поговорят

Насух води Хазар при Азизе, за да поговорят

Хазар виждайки Азизе, пита баща си, затова ли го е довел тука, за да си поговори с тази жена и веднага тръгва да си ходи, но Насух го спира и чу казва, че няма да излезе от стаята и го заключва с майка му в една стая.

Оставали само, Азизе се обръща към него, а той ѝ отвръща, да не е посмяла още един път да каже неговото име.

- Няма синко, аз тук те загубих, в този чифлик. Аз идвах при теб, исках да те накърмя, но стана този пожар, ти..., аз чувах, как плачеш, тичах към теб, аз се влязох в огъня, цялото ми тяло обгоря, но аз нищо не виждах... Аз им казах, че ти си гладен, че трябва да те накърмя, но те ми казаха, че ти си загинал в пожара... Аз исках да ме оставят, да изгоря, но те не ме послушаха... и ме извадиха от огъня... Казаха ми, че няма да оживея, но аз оживях! Насух, дори не ме потърси, но дойде баба ти и ми каза, че Насух се е оженил и неговата жена е бременна, а Насух и казал, да ми преде, че след като синът им не е жив, между тях не може да има никаква връзка.

Оказва се, че баба ти е казала на баща ти, че аз съм мъртва! Взела сина ми и го дала на Назлъ!

Хазар и казва, че жената, която нарича Назлъ е негова майка. Оказва се, че той е бил неин заварен син, но тя нито за миг не му е дала да го почуства и никога не го е деляла от родния.

Азизе казва на Хазар, че баба му е откраднала нейното майчинство, но разбира се, че Назлъ не е виновна.

Азизе продължава разказа за живота си, че след това се е оженила и имало още 3ма сина, но нищо не можело да излекува болката ѝ по него и тя живеела само за да си отмъсти, но господ, за да и покаже, каква голяма грешка е допуснала я е изпитал с него.

Азизе казва на Хазар, че иска само едно нещо от него, да я нарече „мамо“

Азизе казва на Хазар, че иска само едно нещо от него, да я нарече „мамо“

Хазар казва на Азизе, че не ѝ вярва и я пита какво иска от него?!

- Аз искам само да ме наречеш мамо!

Хазар се смее... и ѝ казва, че за нищо няма да го каже и тя никога няма да чу от него, тази дума.

- Ти съсипа живота ми! Ти ми отне любимата жена, а тя е била бременна. Казаха ми, че тя е починала, но се оказва, че ти си я затворила. Ти взе сина ви, аз не можах да видя как расте той, защото ти ме лиши от всичко това! По-добре да умра, отколкото да те нарека мамо! - ядосва се Хазар.
- Нека майка ти да умре, но ти бъди здрав! - казва Азизе.

Азизе вижда, че Хазар плаче и го моли да спре, защото за нищо не е виновен и иска да бъде много щастлив, а Хазар я пита, как да бъде щастлив...

- Добре, разбрах! На теб са взели сина ти и след това са ти казали, че е мъртъв. Ти много си страдала! (
- Много страдах, Хазар!
- Но, защо стана толкова лоша? Да бъдеш лоша е твой избор! Защо, видя ли, колко много дъщеря ми страда, заради теб?! Тя стана ли лоша! Ти захвърли дъщеря ми на площада, но тя стана ли лоша?! Моят син, независимо от това, колко много подклаждаше омразата му, той стана ли лош? Не, знаеш ли, защо, защото моите деца имат чисти сърца, но ти отвътре си гнила!
Азизе моли Хазар да я убие, но той ѝ оставя пистолета и ѝ казва, че ако иска да умре да го направи сама. Азизе стреля...

Азизе моли Хазар да я убие, но той ѝ оставя пистолета и ѝ казва, че ако иска да умре да го направи сама. Азизе стреля...

- Хазар, убий ме! Така и двама ни ще отървеш! Убий ме, без това от много години съм мъртва! Когато те открих, имах надежда, но след това те изгубих... Хазар, моля те, убий ме!

Хазар вади пистолета, насочва го, но след това хвърля на масата и ѝ казва, че ако иска да умре да го направи сама. Хазар излиза от стаята и отива при баща си, Насух го пита, какво е станало, но от стаята, в която е Азизе се чува изстрел.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...