Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.217 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран много липсва на Раян. Азат признава на Гюнул, че е влюбен в нея. Насух казва на Азизе, че иска да прекара времето, което му остава с нея. Вижте още какво ще се случи в еп.216 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 8 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 216 на турския сериал „Вятърничав“ Раян започва да кърви, притеснена за бебето отива в болницата с Азра и се ядосва на Миран, че не е до нея. Ярен се опитва да се самоубие, но семейството ѝ успява, да го предотврати.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 217 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 9 ноември 2021 по Diema Family.

 • След като Ярен опита да се самоубие, Джихан решава още същата вечер да замине със семейството си за Истанбул, за да спаси дъщеря си, която Фюсун заплашва.
 • Раян не може да прости на Миран, че си тръгна и я остави сама след като разбра, че тя е знаела тайната на Азизе и криела от него, но Миран много ѝ липсва.
 • Азат и Гюнул се сбогуват.
 • Азат казва на Миран да стои по-далече от баща му.
 • Джихан тайно се сбогува с Хазар преди да замине със семейството си за Истанбул.
 • Азат признава на Гюнул, че е влюбен в нея.
 • Насух казва на Азизе, че иска да прекара времето, което му остава с нея.
 • Миран се извинява на Раян като и прави изненада.

„Вятърничав“, еп.218 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.218 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран и Раян се сдобряват. Фюсун води Ярен на място, където тя уби Харун, а Джихан тръгва след тях. Насух води Хазар при Азизе, за да...

След като Ярен опита да се самоубие, Джихан решава още същата вечер да замине със семейството си за Истанбул, за да спаси дъщеря си, която Фюсун заплашва.

Раян не може да прости на Миран, че си тръгна и я остави сама след 
като разбра, че тя е знаела тайната на Азизе и криела от него, но Миран
 много...

Раян не може да прости на Миран, че си тръгна и я остави сама след като разбра, че тя е знаела тайната на Азизе и криела от него, но Миран много ѝ липсва.

Азат и Гюнул се сбогуват.

След като Гюнул не можа да се свърже с Азат му изпраща съобщение, че е пред портите на Шадоглу и го чака, да поговорят.

- Гюнул, какво има?
- Азат, аз ти изпратих съобщения, звънях – ти не ги ли видя?
- Видях ги, но..
- Но..., аз много се притеснявах за теб – прекъсва го Гюнул, а Азат я пита, защо, а тя го пита какво става? Ако не ѝ отговоря, заради онзи ден, те вероятно са объркали малко нещата, но в края на краищата са приятели и тя се притеснява за него.
- Не се притеснявай за мен, Гюнул или по-добре не ми се обаждай! Така ще бъде най-добре и за двама ни! – казва Азат.

Гюнул му казва, че след като той го казва, нищо друго не и остава освен да му каже „Сбогом“. Азат също ѝ казва „Сбагом“.

Гюнул си тръгва разплакана...

Азат казва на Миран да стои по-далече от баща му

Азат казва на Миран да стои по-далече от баща му

В същото време Миран вика Азат, а той си бърше сълзите и се обръща към Миран. Миран се приближава към него и му казва, че двамата не са намерили време да поговорят, но той знае, че шофьорът на камиона не е бил нает от Джихан и го е обвинил несправедливо.

- След като си сгрешил, ще отидеш и ще се извиниш пред татко – казва Азат.

Миран пита Азат, защо Джихан е бил тогава там, а Азат му казва, че след като не иска лично да поговори с баща му, той ще му каже, че баща му е бил там и е стрелял, за да защити теб и чичо.

- Миран, независимо от всичко, което баща ми ти стори, ти не беше прав, да го заплашваш и унижаваш така, при това пред сина му. Баща ми все пак мъдро постъпи, като не ти показва, че грешиш, а те остави сам да разбереш това! А ти, какво направи, помоли го за прошка, но разбира се , той не заслужава това! – казва Азат.
- Азат, това все пак е Джихан... - опитва се да оправдае постъпката си Миран, но Азат го прекъсва и му казва, да стои далече от баща му.

Джихан тайно се сбогува с Хазар преди да замине със семейството си за Истанбул.

Азат признава на Гюнул, че е влюбен в нея

Азат признава на Гюнул, че е влюбен в нея

Гюнул е съсипана, че Азат се сбогува с нея, но Азат отвово ѝ се обажда и ѝ казва, че я чака на съседната улица. Гюнул отива при него и го пита, какво иска, а Азат ѝ казва, да се сбогуват, а Гюнул му отвръща, че вече са го направили пред тяхното имение.

- Ние заминаваме , Гюнул – казва Азат.

- Как, къде и с кой заминаваш? - пита Гюнул, а Азат ѝ казва, че със семейството си. Тя го пита защо, а той ѝ казва, че така, а тя го пита какво означава това? Азат мълчи, а Гюнул му казва, че трябва да остане, както тя е останала, когато той я е помолил, но Азат ѝ казва, че не може да остане, защото не е едно и също.

- Тогава заминавай, какво друго да кажа! Ти ме повика в този ден, за да ми кажеш, че заминаваш! - казва му Гюнул, а Азат я пита, какъв ден е, а тя му казва да остави и да си тръгва, след като е взел решение, тя му пожелава лек път и си тръгва, а Азат крещи след нея:

- Не мога да остана, защото съм влюбен в теб!

- Защо тогава заминаваш? Не виждаш ли в какво състояние съм, как те гледам... Наистина ли си толкова сляп? - пита Гюнул.

- Аз не знам, кога и как се случи, но освен за теб, аз за никой друг не мисля! - признава Азат.

Насух казва на Азизе, че иска да прекара времето, което му остава с нея.

Насух казва на Азизе, че иска да прекара времето, което му остава с нея.

Миран се извинява на Раян като и прави изненада.

Миран се извинява на Раян като и прави изненада.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...