Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.207 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран се прибира от летището с осиновената дъщеря на Дилшах. Азизе казва на Фисун, че дъщеря ѝ е жива и ѝ казва да спре хората си, а в замяна тя ще ѝ каже къде да открие дъщеря си. Фисун прави опити да спре хората си, но не успява и Миран и Азра катастрофират, но за щастие оцеляват. Миран знае, че катастрофата не е била инцидент. Вижте още какво ще се случи в еп.207 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 26 октомври 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.208 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.208 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран и Фърат искат да разберат, кой се е опитал да го убие. Насух казва на Фисун, че мирът между тях е приключил. Дилшах е много...

„Вятърничав“, еп.207 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.207 (Diema Family) - какво ще се случи...

В епизод 206 на турския сериал „Вятърничав“ Раян и Миран се преместват да живеят в къщата до Шадоглу. Азизе разбира, че Джихан е човекът, който иска да прехвърли вината за смъртта на Харун на нея. Фисун заплашва Азизе, че ще убие един от най-близките ѝ хора, а Азизе се опитва да ги предпази.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 207 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 26 октомври 2021 по Diema Family.

  • Миран се прибира от летището с осиновената дъщеря на Дилшах.
  • Азизе казва на Фисун, че дъщеря ѝ е жива и ѝ казва да спре хората си, а в замяна тя ще ѝ каже къде да открие дъщеря си.
  • Фисун прави опити да спре хората си, но не успява и Миран и Азра катастрофират, но за щастие оцеляват.
  • Фисун пита Азизе, къде е дъщеря ѝ, а тя и казва, че докато Миран не се оправи, тя ще трябва да чака.
  • Джихан и Хазар се сдобряват.
  • Зайнеп се връща от Истанбул, а Фърат и казва, че тя му е станала много близка, но в същото време е толкова далече от него, защото не знае нищо за нея.
  • Миран знае, че катастрофата не е била инцидент.

Миран се прибира от летището с осиновената дъщеря на Дилшах. Азизе казва на Фисун, че дъщеря ѝ е жива и ѝ казва да спре хората си, а в замяна тя ще ѝ каже къде да открие дъщеря си.

Азизе отива при Фисун, а нейните хора я връзват за един стол и запушват устата.

- Ти, много говориш Азизе, затова искам да ме чуеш, какво ще ти кажа – казва Фисун и продължава, че дълго е мислила, кой най-много обича Азизе, първо си помислила за Насух, но той е минало, Хазар ти е единствен син и единственото, което ти остана, но той също си е изживял живота и няма да ти причини болка, както Миран, който порасна пред очите ти и той за теб не е внук, а син. Както разбираш, аз избрах Миран и сега той е на летището, явно посреща някой, сега те отиват към колата и той има само 10 минути. Мен някак ми стана тъжно за момичето, на мен ми трябваше само Миран, но такава и е съдбата, какво да направиш.

Миран се прибира с Азра, а тя му казва, че си е мислела, че синът на майка и Дилшах мъртъв, а Миран и отвръща, че какво да прави, той е жив, но също не е знаел, че майка му е жива. Азра го пита, дали майка им е добре, а той ѝ отговоря, че след толкова години на затворен живот, ще и трябва време да се оправи. Азра му казва, че много пъти се е опитвала да я изведе сред хората, но Дилшах не пожелала, а след това я заплашила, че ако иска да я види трябва да излезе, но също не искала и се чуди как човек може да живее затворен толкова много години. Миран ѝ казва, че нещо се бърка, Азизе я е затворила, а Азра му казва да не става смешен, че леля ѝ Азизе я е затворила.

Раян е много притеснена, че не може да се свърже с Миран.

Фисун маха превръзката от устата на Азизе, която ѝ казва, че тя е загубила Харун, но има още едно дете.

- Ако не спреш хората си и дори косъм от главата на Миран да падне, ти никога няма да видиш дъщеря си! Разбера ли ми?! Никога няма да разбереш, къде е дъщеря ти! - предупреждава я Азизе, а Фисун я пита, за какво говори, тя няма дъщеря. Азизе ѝ казва, че дъщеря ѝ е жива и само тя може да каже къде!
- Спри хората си, Фисун! Дъщеря ти в замяна на внука ми!

Фисун прави опити да спре хората си, но не успява и Миран и Азра катастрофират.

Когато Раян, на която по-рано Азизе се обади, пристига с баща си, Азра е измъкнала Миран от колата, но той е в безсъзнание и вижда неродения си син и Раян, а след това е повикан от неродената му дъщеричка, да отиде с нея, но Раян го вика и той идва в съзнание.

Азизе казва, че няма да позволи Миран да си отиде, заради нейните грехове и тръгва към тях, но Фисун я спира ѝ и казва, че ако отиде при тях всичко ще свърши, а Азизе ѝ казва, че всичко ще свърши когато тя умре и ако Миран умре, тя ще се застреля, а след нейната смърт, тя (Фисун) ще умре от мъка по-дъщеря си, защото няма да знае коя и къде да я открие.

Насух се обажда на Азизе и я пита, защо плаче, а тя му казва, че Миран е катастрофирал, той я пита какво е станало, а тя му казва, че бързата помощ е дошла и ще го вземе.

Фисун пита Азизе, къде е дъщеря ѝ, а тя и казва, че докато Миран не се оправи, тя ще трябва да чака.

В същото време на Насух му прилошава, а Азат го пита, какво е разбрал, а той му казва, че Миран е катастрофирал и го карат към болницата. Идва Джихан, а Насух го моли да отидат заедно в болницата, но той му казва, че никъде няма да ходи.

- Джихан, брат се притеснява за Миран. В такива моменти не трябва да се сърдите, а подкрепяте – казва Насух и заедно с Джихан тръгват към болницата.
Хазар
казва на Джихан, че синът му за малко да
умре пред очите му, а той нищо не е могъл
да направи, а Джихан се опитва да го
успокои.

Хазар казва на Джихан, че синът му за малко да умре пред очите му, а той нищо не е могъл да направи, а Джихан се опитва да го успокои.

Фърат взема Зайнеп от летището и ѝ казва, че на всички е липсвала, а тя се удивлява и го пита и на него ли, а Фърат само се усмихва.

След което я пита как е било в Истанбул, че той си е мислил, че семейството ѝ е тук, но тя го пита, дали е на разпит и прекратяват темата.

- Ти ми стана много близка Зайнеп, но в същото време си толкова далече от мен, защото аз не знам нищо за теб, дори не те познавам добре, затова те попитах, не ме разбирай погрешно – казва Фърат, а Зайнеп го пита, какво иска да знае, а той ѝ отговоря, че всичко, коя е тя?

В същото време се обажда Гьонюл и казва на Фърат, че Миран е в болница и тя отива там. Фърат не може да повярва и моментално и те тръгва натам.

В двора на болницата се срещат с Гюнул и виждат, Насух и го питат как е Миран, а той им казва, че го изследват, но да не влизат всичко заедно. Гюнул казва, че г-н Насух е прав и казва на Зайнеп и Фърат да влязат, а след това ще влезе и тя.

Азат отива при Гюнул и ѝ казва да не се сърди на дядо му, защото той е много притеснен, защото Миран се е върнал от онзи свят.

Азат отива при Гюнул и ѝ казва да не се сърди на дядо му, защото той е много притеснен, защото Миран се е върнал от онзи свят.

Раян казва на Миран, че той е нейният въздух и когато той бил в без съзнание, тя е не можела да диша, а Миран ѝ отвръща, че тя е неговият ангел-хранит...

Раян казва на Миран, че той е нейният въздух и когато той бил в без съзнание, тя е не можела да диша, а Миран ѝ отвръща, че тя е неговият ангел-хранител.

Азра пристига и им казва, че изследванията са хубави, а Миран иска да си ходи, а и лекар си имат, а Азра му казва, че трябва да остане една вечер под наблюдение.

Насух се среща с Азизе и разбира, че това не е било катастрофа.

Миран същото казва на Фърат, че това не е било катастрофа, а камионът се е блъснал в тях, а преди ден на гробището са стреляли по тях и трябва да открият шофьора на камиона.

Епизод 207 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 26 октомври 2021 по DIEMA FAMILY
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.236 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.235 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.234 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.233 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.232 (Diema Family) - какво ще се случи...