Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.197 (Diema Family) - какво ще се случи...

1 коментар

Миран разказва пред Шадоглу, какво е направил Джихан. Джихан разкрива тайната, че Насух и Азизе са били влюбени. Зехра се страхува за семейството си и се опитва да отпрати Дилшах, като я лъже, че Шукран е мъртва. Вижте още какво ще се случи в еп.197 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 12 октомври 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В 196 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран прави всичко, което му е по силите, за да разсейва Раян, за да не мисли и тъгува по бебе, което изгуби. Фисун освобождава Дилшах и тя се среща с Хазар, но се оказва, че Азизе я е излъгала, че Миран е мъртъв.


НА КРАТКО какво се случва в 197 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 12 октомври 2021 по Diema Family:

Фисун предава Азизе на Фърат.

Зехра намира пребития Махфуз.

Насух и Азизе молят Фърат да не казва на Миран, че Фисун се е опитала да отрови Раян.

Миран разказва пред Шадоглу, какво е направил Джихан.

Джихан разкрива тайната, че Насух и Азизе са били влюбени.

Хазар се опитва да говори с Дилшах, но е много объркан, защото тя е много ранима.

Зехра се страхува за семейството си и се опитва да отпрати Дилшах, като я лъже, че Шукран е мъртва.
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Фисун предава Азизе на Фърат.

Азизе се среща с Фисун и я пита къде е Дилшах, а тя и казва, че не е при нея. Азизе я пита, тогава защо я е повикала, а Фисун и казва, че заради това и сочи колата на Фърат, като ѝ казва, че тя ще я предаде на него, а той ще прехвърли цялото имущество на Асланбей на нея.

Фисун казва на Фърат, че трябва да удържи на думата си, защото тя е намерила Азизе. Фърат ѝ казва, че ще направи това, което е обещал, че богатството на Асланбей, ще остане в Асланбей.

Фисун предупреждава Насух много да внимава, защото отмъщението на Азизе е непредсказуемо и си заминава.

Фърат пита Азизе, защо Джихан е искал да отвлече Миран и дали тя е отровила Раян? Фърат разбира, че Азизе няма нищо общо с отравянето на Раян и отвличането на Миран, че те се е сдобрила с най-големия си враг Насух Шадоглу, но все още не може да и повярва, но и казва, че е обещал на Миран да я открие и тя трябва да отговоря пред него.

Зехра намира пребития Махфуз.

Зехра открива Махфуз на шосето и го пита какво се е случило, а мъжът, който я докара с таксито, проверява Махфуз и казва на Зехра, че не е сериозно ранен, но е много лошо пребит.

- Ти откъде, разбра, че съм тук? - пита Махфуз.

Зехра му казва, че тя му е позвъняла, а той и е казал, че е на шосето, а след това телефона му се е изключил и тя веднага е пристигнала и го пита, кой го е пребил. Махфуз и казва, че са забрали Дилшах, а Зехра го пита кой го е направил, но той не и отговоря.

Зехра се обажда на Хазар, но Дилшах му блъска телефона, защото се страхува, че може отново да я затворят. Хазар кара колата и моли Дилшах да се успокои, защото той на никой няма да позволи да я нарани, а Зехра чува всичко... и притеснена разбира, че Хазар е намерил Дилшах.

Насух и Азизе молят Фърат да не казва на Миран, че Фисун се е опитала да отрови Раян.

Насух и Азизе казват на Фърат, че Миран не трябва да знае, че Фисун е искала да отрови Раян, защото той ще отиде и ще я убие, а те не искат Миран да става убиец, а също така Раян и бебето ѝ да пострадат. В същото време Миран се обажда на Насух и му казва да дойде в имението, защото има да му казва нещо важно. Азизе пита Фърат, дали ще им помогне?

Миран разказва пред Шадоглу, какво е направил Джихан.

Миран довежда в имението на Шадоглу един от фалшивите полицай, който Джихан е наел, за да го отвлекат. Миран казва на Джихан пред всички, че той се е опитал да го отвлече, но се е опитал да го прехвърли Азизе.

- И Раян, ти се опита, да отровиш! - обвинява Миран чичо си.

Азат и Раян не могат да повярват, че той го е направил... Джихан също е изненадан и казва на Миран, да не го бърка с Азизе.

- Защо не? Аз съм от кръвта ти, но ти също се опита да ме отвлечеш?! Не е ли, така, чичо?!

Насух, който знае истината се опитва да я скрие и казва на Миран, че сладките не са били отровни, защото и в имението са донесли, но нали е чул, че лекарката е казала, че това може да се случи в началото на бременността.

Азат пита баща си, дали е истина, че е искал да отвлече Миран, а Раян направо го пита, дали е искал да го убие и да остави детето ѝ без баща.

Насух пита Джихан, дали е истина, а той му казва, че го е направил, но ако е искал да го убие, защо му е било да го отвлича...

- Какво искаше от Миран, Джихан? - пита Насух.
- Да го поставя на мястото му, да му потърся сметка, защо стреля в Азат!

Азат казва на баща си, че вярва на Миран, че е стрелял в него, за да му спаси живота и той много добре го познава, но него не може да го познае, защо е отвлякъл Миран?!

Миран казва на Джихан, че няма дори да го докосне от уважение към дядо си, братовчед си, баща си и Раян.

- Кой си ти, че за да ми направиш нещо, момче?! - пита Джихан.
- Аз съм Миран Шадоглу, човекът, който ти прощава, заради семейството!
- Дамм, ти си ми простил, но аз няма да ти простя за това, което направи със семейството ми!

Джихан разкрива, че Насух и Азизе са били влюбени.

Джихан казва на Миран, че търси причина във всичко, но да не гледа него, а дядо си Насух.

- Оказва се, че г-н Насух и Азизе са се обичали..., а Азизе е единствената жена, която г-н Насух е обичал. Даже и дете са имали, но... то е умряло в пожара – разкрива Джихан тайната на баща си пред цялото семейство Шадоглу, но не посмя да разкрие, че Хазар е синът на Азизе и Насух...
- Както разбираш, за всичко, което се е случило с теб, трябва да обвиняваш дядо си Насух, че навремето е зарязал Айше, първото име на Азизе! - казва Джихан на Миран.

Миран пита дядо си, дали Джихан казва истината, но вместо него отново отговоря Джихан, че е вярно и заради това неговата майка е починала млада, Раян е била захвърлена на площада, в Азат са стреляли...

Джихан им казва, че е казал каквото трябва, а останалото нека Насух им разкаже и напуска къщата.

Насух признава пред Миран, Раян и Азат, че наистина обичал много Айше, но майка му ги е разделила... и е направила така, че той си е мислил, че Айше е загинала в пожара, а на Айше казала, че той се е оженил и не я обича повече. Той не я е познал, защото съпругът на Азизе я е много биел и тя си е била направила много пластични операции...

- Аз много я обичах, тя беше майка на детето ми, аз нямаше да я оставя никога, но аз си мислех, че е загинала в пожара – казва Насух и плаче...

Раян е бясна на дядо си и Азизе, че тя, Миран, баща ѝ... е трябвало да плащат за греховете на Азизе и дядо ѝ.

Хазар се опитва да говори с Дилшах, но е много объркан, защото психиката и е много ранима.

Зехра се страхува за семейството си и се опитва да отпрати Дилшах, като я лъже, че майка и Шукран е мъртва.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.200 (Diema Family) - какво ще се случи...