Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.194 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Хазар разказва на Махфуз какво се е случило с Реян, а след това забелязва Зехра да излиза от хотела и започва да я подозира. Зайнеп пристига на време и спасява Есма. Миран се завръща, а Джихан напуска семейството си и се опитва да убие Азизе с пистолета на Миран, но Насух се опитва да го разубеди. Вижте още какво ще се случи в еп.194 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 7 октомври 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.194 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.194 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 193 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Азизе е отвлечена от Джихан, защото той е научил, че тя е любимата жена на баща му и майка на Хазар. Махфуз се среща със Зехра и ѝ казва, че Дилшах е жива, а Миран и Хазар трябва да знаят за това, а Зехра му забранява да им каже.


НА КРАТКО какво се случва в 194 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 7 октомври 2021 по Diema Family:

Хазар разказва на Махфуз какво се е случило с Реян, а след това забелязва Зехра да излиза от хотела и започва да я подозира.

Зайнеп пристига на време и спасява Есма.

Насух предупреждава Фисун, че ако нещо се случи с децата му, той няма да стои със скръстени ръце.

Миран се завръща, а Джихан напуска семейството си и се опитва да убие Азизе с пистолета на Миран, но Насух се опитва да го разубеди.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Хазар разказва на Махфуз какво се е случило с Реян, а след това збелязва Зехра да излиза от хотела и започва да я подозира.

Хазар се среща с Махфуз и му разказва за случилото се с Миран и Раян.

След като си тръгва вижда, как Зехра излиза също от хотела.

Зехра отива в хотела при Махфуз, защото си мисли, че там държи Дилшах, а той ѝ казва, че не трябва да бъде тук и да си върви, но е твърде късно, защото Хазар е пред вратата. Махфуз я затваря в една от стаите и кани Хазар да влезе.

Хазар казва на Махфуз, че Раян е била бременна с близнаци, но е загубила едно от бебетата, защото някой я е отровил, а тази вечер някой отвлякъл Миран и той не знае къде е сина му и в какво състояние.

- Как мога да ти помогна, Хазар?
- Татко, каза, че зад това може да стои Фисун. Ти мислиш ли, че тя може да отвлече Миран.

Махфуз му казва, че не смята, защото още от самото начало, тя е защитавала Миран и Раян. Хазар все пак му казва, да му се обади ако се сети нещо.

Зехра чувайки разговора на Хазар с Махфуз се пита, какво прави, тя тук и си тръгва, но Хазар я вижда как излиза от хотела...

Зайнеп пристига на време и спасява Есма.

Насух предупреждава Фисун, че ако нещо се случи с децата му, той няма да стои със скръстени ръце.

Насух идва при Фисун и ѝ казва, че изчезнал Миран, защото някой го е отвлякъл. Фисун му казва, че зад това може да стои само Азизе.

- Азизе не е отвлякла Миран, защото и тя изчезна. Някой отвлече и Азизе, може да е един и същи човек! - казва Насух на Фисун.
- Добре, г-н Насух за Азизе, разбирам, но защо Миран? Аз го събрах със семейството му, защо да го отвличам и крия! - казва Фисун
- Г-жа Фисун, аз имам деца и внуци и ако някой им направи нещо лошо, все една го е направил на мен и много лошо ще накарам, този човек да си плати за това! - казва Насух.
- Стига! Ако продължаваш така да говориш, цялата връзка между нас ще разрушиш! Ние взехме вашата внучка за снаха!
- Вие, не сте я взели, а синът ви с лъжа се ожени за нея! За последен път ви питам, къде е Миран?

Харун се намесва и му казва, че няма смисъл от това, майка му да отвлича Миран. Насух му казва, че не пита него, а майка му. Фисун казва на Насух, че не знае къде е Миран, но яко я помоли тя ще нареди на хората си, да търсят заедно Миран.

- Ти чу, какво имах да ти кажа, но аз ще накажа всички, които се опитват да направят нещо на моите деца и внуци! - казва Насух и си тръгва от къщта на Асланбей. Гюнул настига Насух и му казва, че ще му се обади ако разбере нещо за Миран.
- Мамо, ти не си отвлякла Миран, нали? - пита Харун, но Фисун не му отговоря, а се качва в стаята си.

Махфуз се обажда на Фисун и иска да се срещне с нея. Харун също се обажда на Махфуз и му казва, че Миран е изчезнал и дали трябва да разкрият, че Дилшах е жива. Махфуз му казва, че независимо, че Миран е изчезнал, те ще го направят.

Хазар и Азат се връщат в къщата на Шадоглу и казват, че на всички са казали, че Миран е изчезнал и Хазар успокоява Шукран и Раян, че скоро ще го намерят. Хазар пита Зехра, къде е била, а тя му казва, че е търсила бавачка за Бахар...

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Миран
се завръща, а Джихан напуска семейството
си и се опитва да убие Азизе с пистолета
на Миран, но Насух се опитва да го
разубеди.

Миран се завръща, а Джихан напуска семейството си и се опитва да убие Азизе с пистолета на Миран, но Насух се опитва да го разубеди.

асух също се връща и казва, че нищо не е научил от Фисун за Миран. Джихан скача и се нервира на баща си, как може да ходи при Фисун, след като Азизе е все още жива и тя може да е отвлякла Миран.

- Миран, синът ми изчезна и всички са заподозрени – нервира се Хазар на брат си.
- Вие всички, оправдавате Азизе и всичките ѝ грехове прехвърляте на Фисун, така ли? - беснее Джихан.
- Какво си се загрижил за Фисун, Миран изчезна, ти си негов чичо, къде беше толкова дълго време? Добре, обиден си, но си длъжен да бъдеш със семейството си! - казва Насух.
- Дядо, Миран не го интересува, ти не искаш, той да влез жив и невредим, нали? Нима, ти не се опита да убиеш родния си племенник?! Може да сте се обединили с Фисун и да сте отвлекли Миран! - ядосва се Раян на чичо си, а Хазар и Зехра се опитват да я успокоят.

В този момент влиза Миран и хваща Джихан за ревера и го пита, какво смята да направи, а Хазар и Азат се опитват да ги разтърват.

Преди да влезе в Шадоглу, Миран споделя на Фърат, че Джихан е замесен в неговото отвличане и се чуди, дали с Фисун не са съучастници, а и странното е, че когато са го отвлекли е изчезнала и Азизе, а това може да означава само едно или искат да обвинят Азизе за неговото отвличане или него, че е посегнал на Азизе. И моли Фърат добре да помисли как може да накарат Фисун, да им предаде Азизе, ако тя е съучастник на Джихан, за да разберат какъв е проблемът на Джихан...

- Ти си под моят покрив и ме заплашваш? - пита Джихан
- Аз не те заплашвам, Джихан! Аз само искам да ти покажа, какво ще се случи с теб, ако се приближиш да жена ми - отговоря му Миран.

На Раян и става зле и Миран я изнася на ръце, а Хазар казва на брат си, че ако продължава да се кара и да е недоволен, знае къде е вратата.

- Ти ли ще ме изгониш?! - пита Джихан брат си.
- Стига! Замълчи Джихан! - ядосан казва Насух на сина си.

Джихан казва на баща си, да не му казва да спре, защото брат му пред неговите очи го е изгонил от дома му.

- Ти не виждаш ли, в какво състояние е? В това ли се изразява твоето братство?!

Джихан казва, че след като той нарушава спокойствието и единството на семейството, той ще си тръгне, като забере семейството си. Азат казва на баща си да се успокои.

Хандан и Азат отказват да тръгнат с Джихан и той им казва, че тогава ще си отиде сам.

Джихан излиза от имението на Шадоглу като си говори сам, че знае какво да направи с Миран.

Човекът на Джихан му се обажда, че не са открили Миран, но са намерили пистолета му, а Джихан му отговоря, че знае какво да направи: - Азизе ще умре, може и да не е от ръката на Миран, но със сигурност ще бъде от куршум от неговия пистолет и му казва, че сега ще дойде. Насух чува разговора на Джихан.

Зайнеп се обажда на Фърат и му казва, че е намерила майка му в безсъзнание и пътуват с бърза помощ към болницата. Фърат отива в болницата и не може да си прости, че за малко, заради него майка му е щяла да умре и казва на Зайнеп, че тя го е предупреждавала толкова пъти, а той не я е послушал и затова сега майка му е в това състояние.

- Какво щеше да се случи с майка ми, ако не беше ти, Зайнеп, ако Миран не си беше забравил телефона? - плаче Фърат. Зайнеп му казва, че е говорила с лекаря и живота на Есма е извън опасност.

След като Фисун се среща с Махфуз се досеща, че не Азизе, а той е отвлякъл Дилшах от неговите хора.

Джихан казва на Азизе, че ще умре, за това, което е направила с неговото семейство, но нейната смърт ще му бъде много полезна.

Азизе му казва, че ще го заподозрат, че той я е убил, но той ѝ казва, че никой няма да разбере, че той я е убил, защото ще я застреля с пистолета на Миран.

Азизе се моли тихо, че още не е време да умре, защото не е чула как Хазар я нарича „мамо“.

Джихан се цели в Азизе, но пристига Насух и се опитва да го разубеди да не я убива.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Епизод 194 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 7 октомври 2021 по DIEMA FAMILY
Този текст е копиран от pоTV.bg
„Вятърничав“, еп.195 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.195 (Diema Family) - какво ще се случи...

Насух убеждава Джихан да не убива Азизе. Раян и Миран символично пуснаха духа на нероденото си бебе и се опитват да продължат напред. Есма се възстановява...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.200 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.199 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.198 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.197 (Diema Family) - какво ще се случи...