Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Хазар заплашва Азизе да стои далече от децата му, защото ако нещо се случи с някое от тях, той ще я убие. Миран разбира, че Аслан е отвлякъл Раян и тръгват с Хазар да го търсят. Аслан предава Харун като изпраща писмо до Насух. Аслан стреля по Миран, но Хазар застава пред него и куршумът го уцелва. Махфуз, за да спаси дъщеря си стреля по Аслан. Вижте още какво ще се случи в еп.178,на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 15 септември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В 177 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран продължава да се противи, че Хазар е истинският му баща. Хазар тайно се надява, че Дилшах е жива. Азизе признава пред Миран, че Мехмед се е самоубил.


НА КРАТКО какво се случва в 178 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 15 септември 2021 по Diema Family:

След застоя в предните две серии на „Вятърничав“ в новата вече събитията се раздвижват.

Султан се нервира на сина си, че Аслан не се интересува къде е сестра му Гюнул.

Раян казва на Миран, че винаги ще бъде до него, каквото и решение да вземе.

Хандан предупреждава Зехра да не се опитва да скара Джихан и Хазар, за да събере Хазар с Миран.

Хазар заплашва Азизе да стои далече от децата му, защото ако нещо се случи с някое от тях, той ще я убие.

Фисун отново иска богатството на Асланбей от Фърат, но той отказва да и го даде.

Миран разбира, че Аслан е отвлякъл Раян и тръгват с Хазар да го търсят.

Аслан предава Харун като изпраща писмо до Насух.

Хазар и Миран откриват Аслан и Раян.

Аслан стреля по Миран, но Хазар застава пред него и куршумът го уцелва. Махфуз, за да спаси дъщеря си стреля по Аслан.


Султан се нервира на сина си, че Аслан не се интересува къде е сестра му Гюнул.

На закуска Аслан се интересува къде е леля му Фисун, а Султан му отговоря, че е отишла да потърси Гюнул, защото я е грижа за нея за разлика от него. Аслан казва на майка си, че той също се притеснява за нея. Аслан казва на майка си, че ще отиде да вземе нещо, а Султан му се нервира и му казва, че сестра му, нищо не означава за него и много се разстройва, когато вижда, че той не прави нищо за да се сближи с Гюнул. Аслан се обръща и започва да крещи на майка си, че когато му дойде времето, ще се погрижи за сестра си, а тя да не го притиска.

Раян казва на Миран, че винаги ще бъде до него, каквото и решение да вземе.

Сутринта Раян прави чай на Миран и го моли да изпие една чаша, за да се стопли и му казва, че е по-добре, че всичко е излязло наяве: кой е Аслан, лъжите на Азизе, откъде са идвали тайните бележки... и всички са напуснали живота им. Миран тъжен добавя, че също така са ограбили неговите 33 години. Раян му казва, че са му останали настоящите години, но най-важно е, че са спасени от оковите на миналото.

Раян прегръща Миран и го пита, дали иска да оставят всичко и да се махнат от тук, а тя ще бъде до него, независимо от решението, което ще вземе. Миран я прегръща и ѝ казва, че ако тя е до него, няма значение за него, къде ще бъде.

В същото време Миран получава съобщение от Зехра, която му пише, че ще го чака в градината до имението, но да не идва с Раян. Миран казва на Раян, че ще отскочи до магазина...

Хандан предупреждава Зехра да не се опитва да скара Джихан и Хазар, за да събере Хазар с Миран.

Шукран пита Зехра, дали Миран ще дойде, а тя ѝ казва, че не е отговорил, но сигурно ще дойде. В същото време идва Хандан и я пита, дали може да поговорят. Зехра я пита, за какво ще говорят, а Хандан гледа в Шукран, а Зехра и казва, че Шукран е баба на Миран, това значи, че е член на семейството. Хандан не е съгласна... и казва на Зехра да не се опитва да скара Джихан и Хазар, за да събере Миран с баща си.

Хазар заплашва Азизе да стои далече от децата му, защото ако нещо се случи с някое от тях, той ще я убие.

Хазар се среща с Азизе и я пита, дали го е излъгала, за да не каже истината на Миран, че Дилшах е жива?

- Знаеш ли, че Зехра, търси Дилшах? - усмихната Азизе пита Хазар
- Дилшах жива ли е? - отново пита Хазар.

Азизе му казва, че ако Дилшах е била жива, той е щял да бъде мъртъв. Защото тя ше да даде Дилшах на Миран, само при условие, че той го убие.

- Миран, никога няма да стане убиец! Дръж се по-далече от децата ми! Защото ако се случи с някое от тях, няма да ми мигне окото да стана убиец – Хазар предупреждава Азизе.

Фисун отново иска богатството на Асланбей от Фърат, но той отказва да и го даде.

Фисун пристига в маслиновата горичка, а Фърат и казва, че тази територия е собственост на Миран, а Фисун му отвръща, че всичко, което е купено с парите на Асланбей е нейно.

Фисун иска богатството на Асланбей от Фърат, но той отказва да и го предаде.

Аслан идва в хижата при Раян и ѝ казва, че Миран е тръгнал при Азизе и може да стане нещо много лошо и само тя може да го спре. Раян разбира, че Аслан лъже и се опитва да затвори вратата, но Аслан я хваща и насила вкарва Раян в колата си.

Миран чака Зехра, но вместо нея идва Хазар. Виждайки го Миран тръгва да си ходи, но Хазар му казва да го изслуша...

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Хазар и Миран

Хазар и Миран

Миран разбира, че Аслан е отвлякъл Раян и тръгват с Хазар да го търсят.

Раян разбира, че с борба и викане няма да се спаси от Аслан и се опитва да го захласне и набира номера на Миран... Аслан много бързо реагира и разбира, че Раян се е обадила на Миран и казва на Миран, че той никога няма да ги открие и за да се справи с Раян я упоява. Миран казва на Аслан, че ако се случи нещо с Раян ще го убие. Хазар, който е до Миран, го пита какво се е случило с дъщеря му?

- Аслан, Аслан... аз ще го убия – отговоря му Миран.
- Какво иска Аслан от Раян?

Миран пита Хазар, дали ключовете са вътре и се качва в автомобила на Хазар.

Насух получава писмо от Аслан, но в същият момент при него е Харун, а той разпознава почерка на Аслан и прави всичко възможно, за да вземе писмото преди Насух да го прочете. От писмото Харун разбира, че Аслан е искал да го предаде на Шадоглу.

Харун се обажда на Махфуз и му казва, че Аслан ги е предал, като е изпратил писмо на Шадоглу и е избягал като е отвлякъл Раян...

Махфуз се обажда на Аслан и го пита къде е?

- По гласа ти разбирам, че писмото е стигнало до Шадоглу?! - отговоря му Аслан.
- Асалан, само да си посмял да направиш нещо нередно?

Аслан му отвръща, че е направил най-правилното нещо, защото е тръгнал с Раян по пътя на щастието. Махфуз му казва, че това, което прави е неправилно. Аслан му казва да не си прави труда, защото няма да си промени мнението. Махфуз му казва, че няма да го убеждава, но иска само неговото дете да е щастливо.

- Аслан, аз съм родният баща на Раян и една от причините, за да дойда с теб е да я спася от Миран – лъже Махфуз, за да спаси дъщеря си от ръцете на Аслан. Махфуз му казва, че знае, че той е влюбен в Раян и той му има доверие и иска да остави дъщеря си не на Миран, а на него. Махфуз го пита къде се намира, защото иска да им помогне и няма да каже на никой, но Аслан му затваря телефона.

Махфуз се заканва да убие Аслан, само да го открие.

Хазар казва на Миран, че още от самото начало не е харесвал Аслан, а Миран се заканва да го убие, там където го намерят.

Пътуването на Аслан към щастието спира, защото се спукава една от гумите на колата, с която пътува. Аслан слиза, за да смени гумата, но Раян идва на себе си и бяга, но пада, а Аслан я хваща и ѝ казва, че повече за нея Миран не съществува, но Раян му казва, че Миран никога няма да я остави и ще я намери.

Миран и Хазар стигат до колата на Аслан, а Хазар го пита, защо спира, а Миран му казва, че тази кола не е местна и казва на Хазар да погледне от едната страна на пътя, а той ще огледа другата.

Аслан влачи Раян по един каменист път и ѝ казва, че той заради нея дошъл в Мардин, защото е влюбен в нея. Аслан вижда, че Раян е боса и я пита, къде са и обувките, а тя му отвръща, че докато я е влачил ги е изгубила.

- Ти подиграваш ли ми се, направила си го нарочно, за да те открие Миран.

Раян се отскубва от Аслан и тръгва да бяга, а Аслан, за да я спре стреля във въздуха. В същото време Миран намира обувките на Раян.

Фисун отива при Есма и ѝ казва, да поговори със сина си, защото в противен случай, Фърат ще научи за тайната, която тя толкова години крие от него.

Аслан стреля по Миран, но Хазар застава пред него и куршумът го уцелва. Махфуз, за да спаси дъщеря си стреля по Аслан.

Вечерта Аслан говори с някой, да му изпрати автомобил, но Раян не иска да тръгне с него и отново се опитва да избяга, но Аслан стреля в краката ѝ... Раян се връща и пита Аслан, дали иска да я убие, взема пистолета му и го насочва в главата си и му казва да стреля...

- Стреляй, защото аз никога няма да те обичам и да тръгна с теб! Не може да накараш някой да те обича, заради това, че никой не те обича!
- Ще се научиш, Раян, ще свикнеш с мен!
- В този живот обичам и ще обичам само Миран!
- Не, ти ще обичаш, само мен!
- Няма!

В този момент се появява Миран с насочен пистолет в Аслан. Аслан му казва да хвърли пистолета, Раян му казва същото... Миран оставя пистолета на земята...

Миран спокойно казва на Аслан да пусне Раян и по-мъжки да решат проблемите . Аслан му казва, че няма нищо за решаване. Хазар също идва и казва на Аслан да пусне дъщеря му, защото в противен случай ще го застреля.

Раян казва на баща си да не се приближава, Миран също го моли, че той всичко ще уреди...

Аслан казва на Хазар да хвърли пистолета и да застане до Миран... Аслан се цели ту в Хазар, ту в Миран. Хазар вижда, че Аслан ще стреля в Миран и застава на пътя на куршума и спасява сина си. Раян крещи на Аслан да я пусне... Махфуз, за да спаси дъщеря си стреля в Аслан.

- Татко, моля те, не умирай – моли се Раян.

Миран е разбит, едва познал баща си, ще трябва да го изгуби и го моли да му прости, но трябва да живее... Хазар държи Миран за ръката и повтаря „Синко“...


Епизод 178 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 15 септември 2021 по DIEMA FAMILY

Този текст е копиран от pоTV.bg
„Вятърничав“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

Аслан катастрофира, а колата му избухва в пламъци и получава сериозни изгаряния, но като по-чудо е все още жив. Хазар се възстановява от изстрела, но Миран...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...