Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.174 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Махфуз потвърждава пред Хазар, че Миран е негов син, но също така му казва, че Раян е негова дъщеря. Аслан казва на Джихан, че Миран не е Асланбей и той е дошъл, за да сложи край на отмъщението на Азизе. Аслан споделя на баба си Азизе, че леля му Фюсун е жива. Вижте още какво ще се случи в еп.174,на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 9 септември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.174 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.174 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 173 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран научава, че зад Аслен стои жена, която му дава информация за тайните на Азизе и го кара да пише бележки. Хазар получава уверение, че Миран е негов син.


Какво се случва в 174 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 9 септември 2021 по Diema Family:

  • Хазар след като говори с лекаря, вече няма съмнения, че Миран е негов син.
  • Миран и Раян решават да облагородят маслиновата гора, която Миран подари на Раян. За това Миран е намерил помощничка Зайнеп, която Фърат въобще не харесва.
  • Махфуз потвърждава пред Хазар, че Миран е негов син, но също така му казва, че Раян е негова дъщеря.
  • Аслан заставя Миран да го покани на вечеря в имението на Асланбей.
  • Аслан казва на Джихан, че Миран не е Асланбей и той е дошъл, за да сложи край на отмъщението на Азизе.
  • Аслан споделя на баба си Азизе, че леля му Фюсун е жива.
  • Аслан идва на семейната вечеря в имението на Асланбей и опира пистолет в главата си, за гдето Азизе не го е отгледала заедно с Миран, Гюнул и Фърат.Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Миран и Раян

Миран и Раян

Раян пристига на кон в маслиновата горичка, а след тях на автомобила си пристига и Миран, който казва на Фърат, че не е могъл да излезе на глава с Раян, която много искала да дойде с коня си.

Миран казва на Фърат да им разкаже какви са плановете. Фърат им казва, че първо, ще опънат шатри за работниците, а след това ще построят красива къщичка за Раян, която ще бъде по неин вкус.

Раян е приятно изненадана, защото си е мислела, че само ще се грижи за дърветата... Раян предлага да довеждат тук туристите от хотелите им, за да участват в събирането на реколтата, а след това нагостят с ястия от местната кухня, а на края всеки може да си купи някакъв сувенир...

Миран споделя на Раян, че и е намерил много умна помощничка, и я чака всеки момент да дойде.

Фърат виждайки Зайнеп, я пита, дали е тя? А на свой ред, тя го пита, дали той е Фърат, за който и е разказвал Миран?

Раян ги пита, дали се познават, а Зайнеп и отговоря, че не. Раян се запознава със Зайнеп и двете веднага си допадат. Зайнеп казва на Раян, че Миран и е разказал за нейните планове, но за осъществяването им ще им трябва време, но с общи усилия и труд, ще успеят до пролетта.

Останали насаме Фърат пита Миран, колко дълго е търсил, тази Зайнеп? Миран го пита какво иска да каже с това, а Фърат го пита, дали вижда нейното поведение и маниери... Миран му отвръща, че тя е умно и мъдро момиче, а и с Раян е намерила общ език.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Хазар

Хазар

Махфуз потвърждава пред Хазар, че Миран е негов син, но също така му казва, че Раян е негова дъщеря.

Пред болницата Махфуз вика след Хазар, а Хазар го пита, нима той не е бил с Аслан и дали го следи. Махфуз му казва, че иска да поговори с него.

- Кой си ти, че да говоря с теб и на Аслан, също кажи, да не се върти около нас!
- Аз видях писмото на Дилшах – казва Махфуз.

Хазар се спира и отива близо до Махфуз и му казва, че не го знае кой е, но ако не му каже къде е това писмо...

- Аз не знам, къде е писмото, но Миран е твой син! Азизе се опитва да направи така, че ти да убиеш родния си син!

Хазар го пита, кой е той, че идва и му казва това, а Махфуз му отвръща, че него нищо не го интересува, освен живота на дъщеря му и той живее, само заради нея.

- Коя е твоята дъщеря?
- Раян. Аз съм родния баща на Раян.

Хазар е шокиран от чутото и казва, че Раян има само един баща и това е той!

Махфуз споделя на Хазар, че той е намерил Аслан. Азизе го е отвлякла още от бебе и държала далече от семейството, като казала, че той е умрял. Аслан разбрал цялата истина и дошъл, за да отмъсти за себе си и да донесе справедливост за всички. Аслан не знаел, кой всъщност е Махфуз.

- Хазар Шадоглу, Аслан се отклони от целите си, защото се влюби в Раян. А сега е още по-опасен, защото е болен психически и от известно време не приема лекарства. Аслан е направил план, за да живее в имението на Асланбей. Раян и Миран са в опасност. Иди и забери от там, нашите деца! Тази опасност няма да мине, докато Миран не разбере, че ти си негов баща!

Хазар се досеща, че Азизе е знаела, че Миран е негов син, затова го е извикала при изсъхналия кладенец в изоставеното село, за да му покаже трупа на Миран.

- Азизе е искала да ме накаже с това?! - не може да повярва Хазар, говорейки си сам.
Този текст е копиран от pоTV.bg
Миран и Фърат

Миран и Фърат

Аслан заставя Миран да го покани на вечеря в имението на Асланбей

Миран се обажда на Аслан и му казва, че иска да поговори с него, а Аслан настоява да дойде в имението на Асланбей, защото няма какво да крие, а и иска да види изражението на баба си, когато прекрачи прага на бащината му къща... Миран се съгласява да дойде на вечеря в имението. Затворил телефона, Аслан се зарича, че Миран ще съжалява, задето го е поканил.

Миран споделя на Фърат, че Аслан го е заставил, да го покани в имението, но от една страна и той е прав, защото това е къщата на баща му. Фърат му казва, да внимава, защото в тази работа има нещо гнило.

Миран пита Раян, дали е харесала Зайнеп, а тя му отвръща, че ще станат добри приятелки. Миран и казва, че той си мисли същото , но Фърат е малко недоволен.

- Защо, Фърат? - пита го Раян
- Нагла е, - тихо и отговаря Фърат, защото вижда, че Зайнеп идва към тях.

Миран пита Зайнеп с какво ще се прибере и предлага Фърат да я закара, но Зайнеп гледайки Фърат му отказва и казва, че ще вземе автобуса, който минава наблизо.

Аслан казва на Джихан, че Миран не е Асланбей

Джихан прегражда пътя на автомобила на Аслан и му казва да излезе от него, а след това му ударя един юмрук в лицето и го пита, кой е той?

- Аслан Асланбей – казва истина Аслан на Джихан.

Джихан го пита, дали да спаси живота на Азат, а след да влезе в семейството му е работа на Азизе? А от Султан разбрал, че Ханифе е сестра на Азизе. Джихан го хваща за реверите и го пита, какво иска да постигне?

Аслан му казва, че иска да си отмъсти на баба си и не случайно е спасил Азат, за да обърка плановете на Азизе.

- Ти ме смяташ за глупак ли? - пита го Джихан.
- Напротив, аз те смятам, за най-разумният сред Шадоглу. Може и да не ми повярваш, но ако не се бяхме срещнали сега, аз щях да дойда при теб. Защото това, което разбрах, за това кратко време, че ти си единственият човек от това семейство, който иска мир. Аз искам да приключа тази история с отмъщението, ако разбира се, ти се съгласиш да ми помогнеш.

Аслан подава ръка на Джихан, а той го пита как ще спре отмъщението на баба си, трябва да се случи чудо, че Азизе да се откаже.

- Има едно чудо, Миран. Защото, той не е Асланбей, а сираче, което баба ми отгледала вместо мен, за да отмъсти. И както разбираш, Миран Асланбей не съществува.
- Как така не съществува? Миран... не е внук на Азизе?!
- Миран не е никакъв на Асланбей! Аз ще разкрия тази тайна и ще сложа край на отмъщението на баба ми.

Джихан и Аслан си стискат ръцете, но Джихан го предупреждава, че ако го излъже, то ще убие него и всички от рода Асланбей....

Джихан се качва в автомобила си, а Аслан си казва, че той ще вземе Раян, а пък те да правят каквото искат.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Миран дава първият урок на Раян по кормуване

Миран дава първият урок на Раян по кормуване

Миран казва на Раян, че трябва да се научи да шофира, за да може всеки ден, сама да идва до маслиновата горичка. Миран дава първият урок на Раян по кормуване.

Аслан споделя на баба си Азизе, че леля му Фюсун е жива

Аслан се среща с баба си и я пита, защо тя иска, той толкова бързо да си тръгне от Медиат. Дали не се страхува, че той ще сложи край на отмъщението ѝ, а тя му отвръща, че никой освен нея не може да сложи край. Азизе му казва, че тя е много търпелива особено с внуците си, но и нейното търпение си има край. Аслан казва на баба си, че вече ще бъде както той каже, а не тя. Аслан казва на Азизе, че леля му Фюсун е жива... и занапред да спи не с едно отворено око, а и с двете, защото, той има още изненади за нея.

След като Аслан си тръгва, Азизе не може да повярва, че Фюсун е жива.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Аслан идва на семейната вечеря в имението на Асланбей

Аслан идва на семейната вечеря в имението на Асланбей

Аслан идва на семейната вечеря в имението на Асланбей и опира пистолет в главата си, за гдето Азизе не го е отгледала заедно с Миран, Гюнул и Фърат.

Азизе пита Есма защо е сложила още едни прибори, а тя и казва, че очакват гост и преди да попита, кой е той, Аслан влиза през портата, носейки торта...

Миран пита Аслан как е, а той му отвръща, че е добре, а по пътя купил десерт. Азизе пита Аслан, кой вятър го е довял тука, а той му казва, че сигурно не е уведомена, но той им е дошъл на гости. Миран казва на баба си, че е забравил да я предупреди... Султан е щастлива, че синът и е тук и сяда до него на масата.

Преди да започнат да се хранят, Аслан им казва, че иска да каже няколко думи, че той винаги е мечтал да живее в това имение, заедно със семейството си, след като е разбрал кой е всъщност.

- Случи се много късно, но това е една от мечтите ми. Благодаря, че ме покани, Миран!

Аслан прави подарък на баба си и я моли да го отвори. Азизе намира в кутията огледало... Раян казва на Азизе, че хубаво го измислил Аслан, защото огледалото носило късмет.

- Огледалото – това е единственото нещо, което сваля маската от лицето на човек, а за да погледнеш в него, трябва смелост – казва Аслан.

Азизе казва на внук си, че често ще се оглежда в него.

Ръцете на Аслан треперят и той изпуска лъжицата си, а Есма го пита, какво да му сложи, защото не го познава добре. Аслан избухва и казва на Есма, откъде ще знае, той не е живял тук, заедно с Миран, Фърат и Гюнул?!

- Аслан! Явно не се чувстваш добре! Ходи да се измиеш с вода, за да дойдеш на себе си! Асие покажи, пътя на Аслан - намесва се Миран.

Раян казва на Миран, че Аслан не изглежда добре, да отиде след него. Миран се връща и казва, че с Аслан всичко е наред...

Аслан казва на Азизе,че си е изпросил поканата, дойде на вечеря, защото е искал да види как ще се впише в семейството, но е загубил и последната си надежда, защото е разбрал, че не могат да бъдат семейство, защото той винаги ще им бъде чужд!

- Аслан, какво изведнъж стана с теб? - пита го Сулатн
- Изведнъж ли, аз съм така 30 години, мамо, и нищо няма да се промени.
- Ще се промени. Послушай ме, ако поискаме, всичко ще се промени! Всички тук се стараят! – казва му Азизе.
- Старая се, само аз, бабо! Аз се старая да съм на място, на което не принадлежа!
- Аслан, най-добре да седнеш и да продължим вечерята. - казва му Миран.
- Не се получава. Насила семейство няма да станем.

Аслан пита баба си, защо не го е обичала, тя е отгледала в този дом Миран, сестра му, даже и Фърат, само за него не е намерила място, защото той е бил товар за нея...

Аслан вади пистолета си и го насочва в главата си и пита, дали ако се случи нещо с него, баба му ще се разстрои? Миран го моли да свали пистолета, за да поговорят, но Аслан му казва, че баба му го е довела до това състояние. Миран му казва, че той не е лош, а на обратно, той им е помогнал, дори благодарение на него е могъл да намери баба си Шукран.

- Ние сме семейство, Аслан – казва му Миран.
- Аз нямам семейство, аз имам само майка!

Азизе казва на Аслан, че го е отделила от тях, защото е искала да го защити. В този момента на вратата на имението на Асланбей се появява Хазар, но какво ще се случи, ще разберем в следващия епизод.


Епизод 174 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 9 септември 2021 по DIEMA FAMILY
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
„Вятърничав“, еп.175 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.175 (Diema Family) - какво ще се случи...

Паметта на Хазар се връща и той си спомня всичко, че Мехмед се е самоубил. Появява се Фисун Асланбей, която казва, че Миран е син на...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family) , Вятърничав

„Вятърничав“, еп.186 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.185 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...