Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.173 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран научава, че зад Аслен стои жена, която му дава информация за тайните на Азизе и го кара да пише бележки. Раян се страхува от Аслен. Хазар получава уверение, че Миран е негов син. Вижте още какво ще се случи в еп.173,на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 8 септември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.173 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.173 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 172 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран разбира, че Аслан е негов братовчед, който е дошъл, за да отмъсти на баба си. Раян променя имението на Асланбей, но на Азизе не и харесват промените, Зехра споделя на Хазар, начин по-който може да разбере, дали Миран е негов син.


Какво се случва в 173 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 8 септември 2021 по Diema Family:

  • Зехра споделя на Хазар, начин по-който може да разбере, дали Миран е негов син.
  • Миран пита Азизе, дали има други тайни, които крие, защото сега е най-подходящият момент да му ги каже.
  • Миран харесва промените, които е направила Раян в тяхната стая.
  • Миран научава, че зад Аслен стои жена, която му дава информация за тайните на Азизе и го кара да пише бележки, а той трябва да разбере, коя е тя!
  • Султан заплашва Азизе, че ще каже, че Миран е син на Хазар, ако тя не им даде на нея и децата ѝ, това, което им се полага от наследството.
  • Раян се страхува от Аслен.
  • Гюнул споделя на Азат, че Аслан е нейният брат, който са смятали за починал, така, че Шадоглу скоро също ще разберат тази новина.
  • Хазар разбира, че Миран е негов син.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Зехра споделя на Хазар, начин по-който може да разбере, дали Миран е негов син.

Хазар споделя на Зехра, че нищо не е открил, което да доказва, че Миран е негов син и му остава само едно да вземе Миран, и да отидат да си направят ДНК тест, но е невъзможно да го убеди.

Зехра си спомня, че когато той е бил в болница и са му прелели кръв му е станало зле, а лекарят ги попитал, дали има родствена връзка с човека, който е дал кръвта? Защото така се получавало, когато кръвта е дадена от родственик, а те тогава не са знаели, че кръвта му я е дал Миран.

- Зехра, ти искаш, да кажеш, че ми стана зле, защото Миран е мой син.
- Защо пък не?!Не са малко съвпаденията, Хазар!

Хазар казва на Зехра, че ще ходи да говори с лекаря, а Зехра му отвръща, че тя знае и вярва, че Миран е негов син.

Миран пита Азизе, дали има други тайни, които крие, защото сега е най-подходящият момент да му ги каже

След като Миран разбра, че Аслан е негов братовчед, отива при баба си и я пита, дали има нещо, което е премълчала пред останалите на двора, защото сега е най-подходящият момент да му каже. Азизе го пита, какво иска да знае, а Миран и отвръща, че всичко, което е държала в тайна, а тя му отвръща, че всички тайни им е разкрила. Миран я пита, дали Фисюн Асланбей е жива, а тя му отговоря, че отдавна гние в земята...

Азизе пита Миран, дали я мрази, защото е пожертвала него за отмъщението си, а е защитила Аслан? А Миран я пита, дали зад това, че защитава Аслан не се крие друга причина, но трябва да знае, че ако има такава, той скоро ще разбере.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Миран харесва промените, които е направила Раян в тяхната стая

Раян пита Миран, дали е успял да поговори с баба си, но той влизайки еахва от изненадан, от преобразената от Раян стая.Раян казва на Миран, че е искала да внесе малко уют и топлина, но толкова неща са се случили, че не е важно на какъв стол седят..., че тя докато е избирала легло, той си е рискувал живота... Миран казва, че много му харесват промените, които е направила в тяхната стая....

Раян пита Миран, как е успял да освободи Аслан? Миран си спомня, как с Фърат са проникнали в мястото, където Азизе е затворила Аслан. Как намерили Аслан като упоен - нито приемал, нито предавал... Аслан ги моли да го измъкнат от тук.... Миран му отвръща, че са дошли, за да го измъкнат.

Миран научава, че зад Аслен стои жена, която му дава информация за тайните на Азизе и го кара да пише бележки, а той трябва да разбере, коя е тя!

Раян пита Миран, дали не са му давали хапчета, затова да не разбирал, какво става около него? Миран и отвръща, че нищо не е видял или нарил, но Аслан е бил много странен, очите му били пусти... Раян го пита, дали им е казал нещо?

Миран отново си спомня, че го е попитал, след като е знаел, че са братовчеди, защо не е отишъл при него? А Аслан, му отвърнал, че ТЯ е искала така да бъде.

Миран го пита, за кой говори? Аслан му отвръща, че за жената, която споделя с него информацията за тайните на баба му и го е кара да пише бележките...

- Аз също не знам, коя е тя! Но не само тя, но и аз искам да си отмъстя на баба ми, че ме е отделила от семейството ми.

Миран казва на Фърат да отиде и вземе Гюнул и да отидат н имението при баба им и да разплетат историята, но Аслан им казва, че не може да отиде, защото Азизе, знае и крие още нещо и може да посегне на майка му и сестра му.

- Там, пред всички, Азизе трябва да отговоря за болката, която ти е причинила, нали това искащ, Аслан?! - пита го Миран

Миран казва на Раян, че е важно да разберат, коя е жената, която кара Аслан да пише бележките.

Раян споделя на Миран, че Аслан я плаши...

Той месеци наред е наблюдавал, как сестра му се е побърквала и нищо не е направил... Кой би постъпил така?

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Султан заплашва Азизе, че ще каже, че Миран е син на Хазар, ако тя не им даде на нея и децата ѝ, това, което им се полага от наследството.

Оказва се, че Аслан не е бил честен с Миран, като му каза, че не иска да живее в имението на Асланбей. Аслан споделя на Махфуз, че има план да отиде и живее в имението.

Останал сам Аслан казва, че си е мислил да вземе Раян и да замине с нея, но след като баба му е постъпила така с него, ще я унищожи, а след това ще замени с Раян.

Гюнул споделя на Азат, че Аслан е нейният брат, който са смятали за починал, така, че Шадоглу скоро също ще разберат тази новина

Гюнул разказва на Азат, че Аслан е нейният брат... и той не е търсил семейството си, защото още от самото начало е знаел, кое е то.... Азат се обажда на баща си, за да му разкаже, това което разбра от Гюнул, но Джихан му казва, че ще говорят когато се прибере...

Сутринта Азат казва на баща си, че Аслан е Асланбей и те са били прави, този негодник ги е излъгал, а след това се обажда на дядо си и му казва, че Аслан е внук на Азизе.

Хазар получава уверение, че Миран е негов син

Хазар говори с лекаря и го пита, дали си спомня, че когато е лежал в болницата е получил пристъп, след като са му преливали кръв, каква може да е причината? Лекарят му казва, че това се случва по две причини – несъответствие на кръвната група или донорът е близък родственик.... Хазар радостно прегръща лекаря...


Епизод 173 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 8 септември 2021 по DIEMA FAMILY
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
„Вятърничав“, еп.174 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.174 (Diema Family) - какво ще се случи...

Махфуз потвърждава пред Хазар, че Миран е негов син, но също така му казва, че Раян е негова дъщеря. Аслан казва на Джихан, че Миран не...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family) , Вятърничав

„Вятърничав“, еп.186 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.185 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...