Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.169 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Гюнул иска да се самоубие, но Азат я обезкуражава и ѝ казва, че Миран е жив. Миран предлага на Аслан да се обединят, за да разберат истината. Миран и Раян се връщат в имението на Асланбей. Вижте още какво ще се случи в еп.169,на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 2 септември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Миран, Раян и бебето

Миран, Раян и бебето

В 168 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Раян иска да сложи край на живота си, защото си мисли, че Миран е мъртъв., но Миран я спасява. Джихан казва на Хазар, че баща им е убил Мехмед Асланбей. Аслан съобщава на Азизе, че иска Раян за себе си. Раян напуска имението на Шадоглу и отива да живее с Миран.


Какво се случва в 169 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 2 септември 2021 по Diema Family:

Фърат се връща в имението на Асланбей и казва на Азизе, че тя се е отказала от Миран, а той се отказва от нея, защото и последната капка любов в сърцето му се е изпарила, след нейната постъпка... И ако и е интересно да знае, Миран е жив!

- Миран е жив! Слава богу! - казва Азизе..

Фърат казва на Азизе, че утре ще и върне всичко, което му е доверила, но той и майка му повече няма да работят за нея и казва на Есма, да се приготвя, защото напускат имението...

Есма се притеснява Фърат да не разбере тайната, която пази и не подкрепя решението на сина си.

Фърат ядосан на майка си напуска имението на Асланбей.

Гюнул иска да се самоубие, но Азат я обезкуражава и ѝ казва, че Миран е жив.

Миран предлага на Аслан да се обединят, за да разберат истината.

Миран и Раян отиват в къщата на Аслан. Миран насочва пистолет в него и му казва, че Раян му е разказала всичко. Аслан казва на Миран, че всичко не е така, както си мисли и го моли да поговоря.

- Ти търсиш семейството си, а аз убиеца на моето – готов ли си, да го направим заедно? - предлага Миран.

Аслан поглежда Раян и му казва, че е съгласен.

Азизе е сигурна, че Миран няма да я остави и си говори сама в двора на имението, където е дочута от Шукран, която и казва, че един ден Миран ще я остави и дори няма да се обърне.

Миран и Раян се връщат в имението на Асланбей.

Миран и Раян са пред портите на имението на Асланбей, а Миран пита Раян, дали е сигурна, че иска да се върнат. Раян му казва, че след като тайните за миналото са скрити зад тези порти, ще се върне заради тяхното бъдеще.

Махфуз пита Аслан, след като Миран е направил стъпка към него, няма ли той да му каже, че е Шадоглу. Аслан му отговоря, че вече са го обсъждали и още е много рано.

След като остава сам разбираме, че Аслан ще се сприятели с Миран, само заради Раян, за да е по-близо до нея, след което да заминат с нея, някъде далече.

Зехра посещава Миран и Раян в имението на Асланбей с бебето.

Оставен насаме с бебето, Миран обещава на малкото момиченце, че няма да разреши, да расте без майка и баща и ще слуша приказки, само с щастлив край. Казва му, че е приготвил такава изненада за сестра ѝ, че тя цял живот ще я помни. Зехра се запознава с Шукран, а тя и казва, че кой е можел да си помисли, че синът на Дилшах ще се влюби в дъщерята на Хазар.

Азизе се среща със Султан и казва, че знае, че се среща с Аслан, но той е влюбен в Раян и ако Миран разбере, може да го убие, затова трябва да обединят усилията си, за да изпратят Аслан по-далече от тук.

Султан моли Аслан да разкажат на Гюнул истината и да заминат от тук. Аслан и казва, че ще заминат и казва на Махфуз да се приготвя.

Мелике получава съобщение от Ханифе, че повече няма да работи за Щадоглу.

Хазар търси доказателства, дали Миран е негов син и отива в къщата на Шукран и взема касетката, на която Диршах се беше записала.


Епизод 169 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 2 септември 2021 по DIEMA FAMILY
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
„Вятърничав“, еп.170 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.170 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран прощава на Гюнул, че е стреляла в него. Азизе затваря Аслан, за да не си навреди, като иска Раян за себе си. Султан казва на...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.200 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.199 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.198 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.197 (Diema Family) - какво ще се случи...