Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.168 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Раян иска да сложи край на живота си, защото си мисли, че Миран е мъртъв., но Миран я спасява. Джихан казва на Хазар, че баща им е убил Мехмед Асланбей. Аслан съобщава на Азизе, че иска Раян за себе си. Раян напуска имението на Шадоглу и отива да живее с Миран. Вижте още какво ще се случи в еп.168,на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 1 септември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.168 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.168 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 167 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Джихан води Гюнул в имението на Асланбей и казва на Азизе, че тя е убийцата на Миран. Реян бяга от имението и тръгва след Миран. Азизе иска да каже истината на Хазар, но тялото на Миран изчезва. Азат спасява Миран. Азизе разбира, че Ханифе и Аслан са се били договорили срещу нея.


НА КРАТКО какво се случва в 168 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 1 септември 2021 по Diema Family:

Азизе разбира, че Аслан се е върнал, не, за да отмъсти на Шадоглу, а на нея и сега тя е сама.

Раян иска да сложи край на живота си, защото си мисли, че Миран е мъртъв.

Азизе разбира, че всички са я предали, освен Миран

Джихан казва на Хазар, че баща им е убил Мехмед Асланбей.

Миран се възстановява от раните си и спасява Раян.

Аслан и Азизе се срещата, където Аслан и казва, че тя трябва да сложи край на отмъщението си, защото иска Раян за себе си.

Раян напуска имението на Шадоглу и отива да живее с Миран
Този текст е копиран от pоTV.bg
Раян на люлката на скалата

Раян на люлката на скалата

Азизе разбира, че Аслан се е върнал, не, за да отмъсти на Шадоглу, а на нея и сега тя е сама.

Раян иска да сложи край на живота си, защото си мисли, че Миран е мъртъв.

Раян е там на люлката на скалата, която Миран направи за нея, за да сложи край на живота си и отиде при Миран, защото без Миран няма Раян.

Раян си спомня, че на същото място Миран и е обещал, че винаги ще бъде до нея и никога няма да и позволи да падне, а ако тя падне, той ще скочи след нея.

В същото време Миран, който е в безсъзнание вижда Раян, с която танцуват радостно и щастливо сред природата, но в един момент я губи и не може да намери, като стига до люлката на скалата, където намира нейното колие, но не и Раян... Миран идва на себе си и чува как Фърат говори с Азат, че той не може да открие Раян и се чуди, къде може да е отишла... Фърат казва на Азат, че Раян може да си е помислила, че Миран е мъртъв и може да е посегнала на живота си...Фърат се обръща и вижда, как Миран се качва в колата му и тръгва на някъде...

Джихан казва на Хазар, че баща им е убил Мехмед Асланбей.

Хазар отива да търси Раян при Шукран, но в къщата не намира никой. Джихан идва при Хазар и му казва, че от Али е разбрал, че е тук. Хазар е бесен и ударя брат си и го пита, кой е той и по-този ли начин се е погрижил за дъщеря му? Хазар го пита, защо е следил Раян и Миран, и какво е направил с тях? Джихан му казва, че е направил това, за да ги защити с баща им. Хазар отново го ударя и пита къде е Раян, нали е тръгнал след тях? Къде е Миран и какво е направил с него, след като го е открил?!

- Опита се, да го убиеш ли?
- Щях да го убия, защото ако не го убия аз, той щеше да убие баща ни!

Хазар го пита, какви ги говори, защо Миран да убива баща им? Джихан му дава бележката, която намери в сакото на Миран и му казва да прочете, че баща им е убил Мехмед Асранбей! И той му е казвал истината, че той не е убивал Мехмед, а баща им го е направил. Джихан казва, че това писмо у било в Миран и той ги е последвал, за да попречи на Миран да отмъсти на баща им. Джихан казва, че баща им му е признал, че той е убил Аслан.

Хазар не може да повярва, че баща му е убиец.

Азизе разбира, че всички са я предали, освен Миран

Азизе разбира от човек, който е пратил да следи Султан и Аслан, че Султан знае, че Аслан е неин син, но Гюнул не знае нито за Аслан, нито, че Султан знае...

Махмуд казва на Азизе, че неговите хора не са открили никакви новини за Миран. Какво ще правят, ако е жив? Азизе му казва, че трябва да се молят, той да е жив, защото Аслан, Султан, Есма и Ханифе са я предали... Гюнул и Фърат също я мразят... Оказва се, че само Миран е до мен!

- Във времето, в което го отгледах, заради отмъщението си, оказва се, че съм отгледала внук!

Махмуд пита Азизе, дали се е отказва от отмъщението си. Азизе му отвръща, че новината за смъртта на Миран я е натъжила, но тя не може да се откаже от клетвата, която е дала на починалия си син....

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Раян и Миран

Раян и Миран

Миран се възстановява от раните си и спасява Раян да не полети в пропастта

Миран пътува в колата като си говори сам, че когато е видял Раян на скалата, тя там за първи път му се е доверила и е била много щастлива...

- Ти си отново там, Раян, знам! Моля те, да ме почакаш! Моля те, не си отивай, ангеле мой!

Раян е на люлката и си казва, че смъртта, няма да може да ги раздели.

Миран тича към скалата и вижда Раян на люлката.

Раян си казва, че е неин ред и сега ще скочи след Миран, като се засилва... Две ръце спират люлката в последния момент и я прегръщат.

Раян не може да повярва, че Миран е до нея... Двамата едновременно изричат, че не са им стигнали силите, за да си помислят, че някой от тях е мъртъв...

Аслан казва на Азизе, че иска Раян за себе си

Аслан разбира, че кладенецът е бил празен и Миран е жив.

Азизе и хората ѝ преграждат пътя на Аслан и той е принуден да слезе от автомобила си и да поговори с баба си.

Азизе го пита за какво е използвал Ханифе, за да отмъсти на Шадоглу или на нея? Но на въпроса ѝ, Аслан и отговаря с въпрос, а тя защо е искала да отмъсти, за чичо му Мехмед или за детето, което умряло в пожара и никой нищо не знае за това и какво ще стане, ако Шадоглу разберат за това?

Азизе пита внук си, дали се опитва да я изнудва и какво иска. Аслан и казва, че иска да забрави за нейната вражда с Шадоглу, защото иска Раян.

Азизе казва на внук си, че някой неща са непосилни, дари за нея, например, да накара някой да обича насила. Аслан и казва, че не иска това от нея, той сам ще реши този проблем, но тя не трябва да казва на Хазар, че Миран е негов син. Азизе се обръща и го пита, дали този план с майка му е измислил? Аслан си тръгва, а Азизе си казва, че Аслан не я познава, тя е можела, само да не жертва децата си и Ханифе, но тях ги няма..., а за в бъдеще се страхува да не загуби само едно и това е отмъщението!

Този текст е копиран от pоTV.bg
Миран и Раян

Миран и Раян

Раян казва на Миран, че от днес ще живеят заедно

В същото време Раян и Миран са заедно, а Миран я пита, дали е искала да сложи край на живота си, а Раян му отговоря, че тя е мислела, че той е мъртъв. Миран и казва, че заради любовта трябва да живеят, а Раян му отвръща, че нямала сила да живее с болката, че него го няма! Миран и казва, че рано или късно един от тях ще си отиде преди другия, но смъртта ще ги раздели само в този свят, но не и в другия!

- Добре, няма да говорим повече за смъртта, аз съм жива, виж! От днес ще живеем заедно!
- Преди това, ще ми дадеш дума, че никога няма да се откажеш от живота!
- Обещавам...
- Тогава и ти ми обещай, че няма да правиш нищо, което да застрашава живота ти!
- Имаш думата ми...
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Хазар

Хазар

Миран

Миран

Раян напуска имението на Шадоглу и отива да живее с Миран

Хазар се връща в имението на Шадоглу и се надява да види там Раян, но след като разбира, че не е там, съсипан от мъка им казва, че Раян сигурно си е сложила край на живота... Хандан вижда Раян да влиза през портата и казва на Хазар, да погледне Раян се е върнала.

- Татко....

Хазар прегръща дъщеря си, а Джихан си отдъхва, че Раян се е намерила.

Миран застава пред портите на Шадоглу с поглед поздравява Азат, а той му отвръща по-същия начин. Джихан се опитва да тръгне към Миран и казва, че този човек, не може да влезе в тяхната къща! Хазар му казва да замълчи, а Раян му отвръща, че Миран няма повече да дойде тук, защото тя ще отиде с него.

- От този момент, ние няма да позволим на никой, да ни тормози! И да знаете, че ние не се разведохме!
- Какво? - не може да повярва Джихан.
- И никога няма да се разделим – завършва Раян.
- Не сте се развели... и ще тръгнеш с човека, който иска да убие дядо ти, така ли Раян?

Хазар казва на Джихан да спре да говори глупости...

- А трябваше да тръгна с човека, който искаше да убие съпруга ми, така ли, чичо? И сега, нека всички да чуят, това е домът на баща ми и когато искам, ще идвам да се виждам със семейството ми и никой няма да питам за разрешение!

Мелике носи куфара на Раян, Хазар иска да го вземе, но Азат го взема и отнася до колата на Миран. Миран му благодари, че го е спасил, а Азат му казва, че му е бил длъжник, че той го е спасил в пожара в чифлика и сега са квит.

Азат пожелава на Раян да бъде много щастлива!

Хазар пита Миран, дали е добре, Миран не му отговаря, но продължително време двамата се гледат, все едно си говорят с очи... докато Миран и Раян се качват в колата.

След разговора с Азизе, Аслан се връща вкъщи, където го чака Султан да се върне с Гюнул. Виждайки, че е сам, Султан го пита къде е сестра му, а той и отвръща, че работата се е променила... Султан ударя плесница на Аслан и казва, че Гюнул не е работа, а тя трябва да бъде за него на първо място в живота ми и нервирана си тръгва.

Фърат се връща в имението на Асланбей и казва на Азизе, че тя се е отказала от Миран, а той се отказва от нея, защото и последната капка любов в сърцето му се е изпарила, след нейната постъпка... И ако и е интересно да знае, Миран е жив!

- Миран е жив! Слава богу! - казва Азизе..

Фърат казва на Азизе, че утре ще и върне всичко, което му е доверила, но той и майка му повече няма да работят за нея и казва на Есма, да се приготвя, защото напускат имението...


Епизод 168 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 1 септември 2021 по DIEMA FAMILY
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
„Вятърничав“, еп.169 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.169 (Diema Family) - какво ще се случи...

Гюнул иска да се самоубие, но Азат я обезкуражава и ѝ казва, че Миран е жив. Миран предлага на Аслан да се обединят, за да разберат...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.200 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.199 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.198 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.197 (Diema Family) - какво ще се случи...