Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.167 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Джихан довежда Гюнул в имението на Асланбей и казва на Азизе, че тя е убийцата на Миран. Реян бяга от имението и тръгва след Миран. Азизе иска да каже истината на Хазар, но тялото на Миран изчезва. Азат спасява Миран. Азизе разбира, че Ханифе и Аслан са се били договорили срещу нея. Вижте още какво ще се случи в еп.167 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 31 август 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Раян, която тръгна след Миран

Раян, която тръгна след Миран

В 166 епизод на турския сериал „Вятърничав“ След като разбира, че Миран обича Раян, Гюнул стреля в Миран. Джихан оставя Миран да умре в кладенеца. Азизе и Насух са били влюбени, а общото им дете и сестрите на Азизе загиват в пожара, заради което Азизе иска да си отмъсти. Хазар разбира, че Дилшах не се е отървала от детето им. Раян се обвинява, че не е спасила Миран.


НА КРАТКО какво се случва в 167 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 31 август 2021 по Diema Family:

Раян се вини, че не е спасила Миран, а го е оставила да умре в кладенеца.

Джихан довежда Гюнул в имението на Асланбей и казва на Азизе, че тя е убийцата на Миран.

Гюнул обвинява баба си за смъртта на Миран

Раян бяга от имението на Шадоглу, за да отиде при Миран. Азизе се обажда на Хазар и му казва, че го чака в изоставеното село, защото иска нещо да му каже, което ще преобърне живота му.

Азизе иска да каже истината на Хазар, но тялото на Миран го няма в кладенеца.

Азат спасява Миран.

Азизе разбира, че Ханифе и Аслан са се били договорили срещу нея
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Раян се вини, че не е спасила Миран

Раян се вини, че не е спасила Миран

Раян се вини, че не е спасила Миран, а го е оставила да умре в кладенеца

Раян идва на себе си, като крещи името на Миран. Раян вижда кръвта на Миран по ръцете си и започва да крещи и тропа по врата да и отворят, а след това от мъка по Миран, че е мъртъв, преобръща цялата стая на опаки.

Раян от мъка не е на себе си и си говори сама: Ако няма Миран, няма и Раян! Аз паднах, Миран пристигна на време и ме спаси... Миран падна, аз закъснях... Аз не успях... Миран почина... Аз не успях...

Хандан се притеснява, че Раян може да си навреди, а Ярен и отвръща, че тях не ги засяга....

Махмуд донася на Азизе, вещите на Ханифе, който са останали в колата. Азизе ги взема и отново плаче безутешно, че е трябвало да пожертва и нея, с която година наред са плакали заедно. - Аз останах сама-самичка. Толкова години чакахме това отмъщение и именно днес ли, трябваше да те предам на студента земя? Ханифе, днес трябваше да празнуваме - плаче и нарежда Азизе

Азизе вади телефона на Ханифе и казва, че вече няма да чуе и звук от нея... В този момент се чувства изстрел и викът на Султан...

Джихан довежда Гюнул в имението на Асланбей и казва на Азизе, че тя е убийцата на Миран

В двора на имението на Асланбей, Джихан води Гюнул и стреля във въздуха... Султан казва на Джихан да не стреля и събира пистолетите на охраната на имението и ги хвърля в краката му, като му казва, че ще направи всичко, което каже, само да пусне Гюнул. Азизе също притеснена слиза по-стълбите и му казва веднага да остави внучката и.

- Аз и така, ти доведох Гюнул, тя е убийцата на Миран Асланбей. Внукът ти е мъртъв, Миран вече го няма! Ходи и вземи тялото му от кладенеца в изоставеното село! Повече нямаш работа с нас, Азизе Асланбей! - казва Джихан и напуска имението.

Гюнул обвинява баба си за смъртта на Миран

Азизе пита Гюнул, дали тя е убила Миран? Гюнул, която все още не е на себе си, мълчи, а Азизе я прегръща... Султан дърпа дъщеря си от ръцете на Азизе и казва, че Джихан лъже, че дъщеря и не може да направи такова нещо.

Гюнул казва, че тя не е убийца, но е натиснала спусъка... Заради тях двете е направила това, че истинският убиец е баба й, която е използвала всички за своето отмъщение, без да я грижа за техните чувства. Азизе казва на охраната да не пуска никой в имението и излиза с Махмуд.

Раян бяга от имението на Шадоглу, за да отиде при Миран

- Защо не ме пускате да изляза, аз ще отида при Миран – говори си сама Раян, която е съсипана от мъка, защото си мисли, че Миран е мъртъв.

Хандан отива да провери, дали с Раян всичко е наред. Раян я блъска и бяга от имението на Шадоглу. Хандан се обажда веднага на Джихан и му казва, че Раян е избягала.

Азизе се обажда на Хазар и му казва, че го чака в изоставеното село, защото иска нещо да му каже, което ще преобърне живота му.

Фърат се връща в имението на Асланбей и виждайки Гюнул, той пита, какво е направила, а Есма му казва през сълзи, че Миран е мъртъв...

- Ти ли уби, Миран? - невярващ Фърат пита Гюнул
- Убих го.
- Нали трябваше да го спасим? Кажи къде е Миран? Как можа да убиеш брат ми? - Фърат губи контрол над себе си и хваща Гюнул, а охраната хваща Фърат, който не е на себе си, като продължава да крещи на Гювул и да я пита, къде го е оставила? Есма му казва, къде е тялото на Миран, а Азизе е тръгнала да го прибере...
- Ако е жив, тя ще го убие – казва Фърат и тръгва към селото....

Пътувайки към селото Азизе вижда Раян и казва на Махмуд да спре. Азизе вика след Раян, казвай, че на времето и тя така е вървяла, дори с повече болка в сърцето, но Раян не е на себе си и нито я чува, нито вижда. Азизе си спомня, как е вървяла, като Риян, тогава, когато е разбрала, че синът и е загинал в пожара...

- Синко, майка ти, изпълни обещанието, което ти даде, спи спокойно! - през сълзи казва Азизе.

След като Махфуз не откри Ханифе, Аслан решава да напише съобщение на Ханифе, че той е намерил писмото и знае за миналото на Азизе и няма да я остави, и да му се обади, когато прочете съобщението.

Султан се обажда на Аслан и му казва, че трябва да и помогне да намерят Гюнул, че се притеснява, че може да се самоубие, защото тя е убила Миран.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Хазар и Азизе

Хазар и Азизе

Азизе иска да каже истината на Хазар, но тялото на Миран го няма в кладенеца.

Вървейки към кладенеца, Азизе се пита, защо и е толкова мъчно? Шадоглу са и отнели детето – око за око, няма за какво да и е тъжно...., те за нейното бебе една молитва не са казали, но тя ще се помоли за Миран. Махмуд казва на Азизе, че вижда колата на Хазар. Азизе поглежда в кладенеца и вижда, че там няма никой. Хазар е близо, а Махмуд пита Азизе, какво ще правят?

Хазар се приближава и пита Азизе, дали Миран е негов син? Азизе го пита как е посмял да и задава такъв въпрос и го пита, заради това ли са стреляли в Миран. Хазар е изненадан, а Азизе му отвръща, че Гюнул била стреляла в Миран, а Джихан е отишъл и е казал за това, за да си вземе трупа на Миран, но тя като дошла в кладенеца, нямало никой!

Азизе пита Хазар, какво Шадоглу са направили с Миран? Хазар я уверява, че те нищо не са правили с Миран.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Азат спасява Миран

Азат спасява Миран

В същото време Азат кара Миран в колата си, като му казва да се държи, защото ако умре няма да му прости, защото той му длъжник, задето го е спаси в пожара в чифлика. Азат носи Миран, който е в безсъзнание при една стара лечителка..., която казва на Азат, че ако му е писано ще живее...

- Ти трябва да живееш, Миран, защото ако умреш, то и Раян ще умре! - казва Азат, гледайки как лечителката, налага раните на Миран с някакви билки.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Хазар се обажда на Джихан и му казва, че той му е поверил дъщеря си, къде е сега Раян?

Джихан се оправдава, че я е върнал в имението, но тя отново избягала. - Мислиш ли, че Раян, ще иска да живее, когато знае, че Миран е мъртъв, тя ще се самоубие, - ядосан крещи Хазар на брат си. Хазар тръгва да се качи в автомобила си, но Азизе взема пистолета от Махмуд и стреля във въздуха и му казва, че ако не му каже, къде е Миран, никъде няма да ходи!

- Аз не знам къде е Миран, аз дори не знам, дали е жива дъщеря ми, ако искаш да ме спреш, стреляй в мен! - Хазар се качва в колата си, а Азизе не прави нищо, за да го спре. Само казва на Махмуд да каже на хората им, да търсят Миран.

Вечерта при Азат, който чака, кога Миран ще дойде в съзнание, пристига и Фърат, който пита лечителката, как е Миран, а тя му казва, че ще се оправи... Фърат пита Азат, защо не отвел Миран в болница, а Азат му казва, че не е имал време, когато го е намерил... Фърат го пита още, защо Джихан е преследвал Миран, а Азат е изненадан от неговия въпрос, а Фърат му казва, че със собствените си очи е видял, как Джихан е отвел Раян и Гюнул. Азат звъни на баща си и разбира, че Раян е избягала от имението.

Харун се обажда на Аслан, който е с майка си и му казва, че е открил Гюнул на терасата в хотела, седяла си тихо и спокойно. Султан казва на сина си, че отива при дъщеря си, защото се притеснява за нея, защото тя е стреляла в Миран, а Азизе търси тялото на Миран, за да го хвърли в краката на родния му баща и така да си отмъсти. Аслан и казва, че Азизе ще защити Гюнул, а Султан му отвръща, че не познава баба си, че тя заради отмъщението си, може да жертва всички!

Азизе разбира, че Ханифе и Аслан са се били договорили срещу нея

Азизе вижда съобщението от Аслан на телефона на Ханифе и разбира, че Аслан и Ханифе са се били договорили срещу нея, а Аслан се е върнал, не, за да отмъсти на Шадоглу, а на нея!


Епизод 167 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 31 август 2021 по DIEMA FAMILY
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
„Вятърничав“, еп.168 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.168 (Diema Family) - какво ще се случи...

Раян иска да сложи край на живота си, защото си мисли, че Миран е мъртъв., но Миран я спасява. Джихан казва на Хазар, че баща им...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.200 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.199 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.198 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.197 (Diema Family) - какво ще се случи...