Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.152 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Раян и Миран подписват документите за развод. Азизе предлага на Шадоглу да сключат примирие и поставя на Аслан капан. Миран се опитва да убеди Азизе, че не се е отказал от отмъщението. Вижте още какво ще се случи в еп.152 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 10 август 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Миран и Раян

Миран и Раян

В 151 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Азизе иска Аслан да напусне града. Миран и Раян се срещат, а Хазар научава за това и едва не убива Миран. Оказва се, че истинският баща на Раян е дясната ръка на Аслан – Махфуз.


Насух и Хазар принуждават Раян да подпише молбата за развод с Миран

След като Реян се връща с Хазар от къщата на баба Шукран, където за малко Хазар не уби Миран, Насух я вика при него.

Насух казва, че неговите адвокати са подготвили молбата за развод с Миран и тя трябва да я подпише, Раян се колебае, но е принудена и от баща си да подпише...

Разплакана Реян се качва в стаята си и казва на Мелике, че се моли за чудо, защото не иска да се развежда с Миран.

В този момент в двора на имението на Шадоглу пристига Азизе и казва още от портата, че е дошла, защото има да им каже нещо....

Раян излиза притеснена и се чуди за какво е дошла този път Азизе.

Азизе идва в Шадоглу, за да сключи примирие, за да може да отпрати Аслан жив от тук

Насух я пита с какви очи е дошла в тяхната къща, явно си търси смъртта, а тя му каза, че е дошла не, за да умре, а за да спре всичко това!

- Виж, аз съм тук, без пистолет, без хората си!

Насух ѝ казва, че това означава, че се е уплашила и е дошла да ги моли да не убиват внука ѝ. Азизе му отвръща, че той може да си мисли всичко, но тя е тук, защо иска децата им повече да не страдат!

- Аз съм тук, за да сключим примирие!

Азизе казва на Насух, че независимо какво ще бъде тяхното решение, тя им дава своя глас на съвета на директорите, за да разберат колко добри са ѝ намеренията! Азизе му казва, че утре ще го чака на площада на Медиат, за да чуе отговора му.

Реян е много радостна и казва, че бог я е чул и е направил всичко, за което тя се е молила, и ако дядо ѝ се съгласи, враждата между двете фамилии ще приключи и няма да е нужно да се развежда!

Реян радостна се обажда на Миран и му казва, че се е случило чудо, баба Азизе е била в тяхното имение, а Миран е много изненадан и не може да повярва...

- Миран, баба ти каза, че иска да сключи примирие. Можеш ли да повярваш, баба ти каза, че иска примирие!
- Дядо ти, какво каза?
- Утре сутринта ще каже, какво е решил на площада. Миран, само си помисли, ако се съгласи, тогава всичко ще свърши – омразата и отмъщението! Даже и няма смисъл да се развеждаме, дори от хартиите, които ме накараха да подпиша!
- Хартии?! Какво те принудиха да подпишеш, Раян?!
- Дядо, казал на адвокатите на фирмата да подготвят молба за развод, аз като се върнах, те ме чакаха и принудиха да подпиша! Но ако дядо се съгласи, никакъв смисъл няма...
- Раян, даже да има примирие или не, ако ние подпишем тези хартийки или не, нищо няма да се промени! Нищо! Нека баща ти говори, каквото си иска, защото каквото и да става – Ти си моя жена, а аз твой мъж! Ти не забравяй за това!
- Аз и така не забравям, но аз не искам имената ни да бъдат разделени, дори и само на хартия, искам винаги да бъдат заедно!
- И имената ни и ние, никога няма да се разделим! Нищо няма да се промени!
- Аз знам, Миран!
След като приключи разговора с Реян, Миран се чуди, кой се опитва да спаси баба му Азизе?!
Азат и Аслан

Азат и Аслан

Аслан и Азат се срещат, а Аслан казва на Азат, че Азизе е идвала в къщата му и го е заплашвала, а Азат го пита, защо не е казал по-рано, защото тази жена е по-лоша от дявола. Азат му казва, че ще го защитят, а Аслан му отвръща, че тази жена не го плаши и има сила да се справи с нея! Но, ако той (Азат) се опита да си отмъщава, той ще се ядоса. Азат пита Аслан, дали Миран нещо му е направил? Аслан му казва, че не... и го пита, дали поканата за вечеря още е в сила, а Азат му казва, ако иска може да дойде тази вечер и си тръгва.

Аслан си мисли, че след като баба му е поискала примирие, то той е тръгнал по-верния път.
Азизе и Миран

Азизе и Миран

Миран иска да убеди Азизе, че не се отказал да отмъсти

Миран пита Азазе, защо го е накрала да стреля в Азат, а сега моли за примирие. Азизе му отвръща, защото не е заминал със Султан и Гюнул, за да започнат нов живот... Защото тя е искала да отмъсти и да след това да умре, но той не ѝ позволил, а след това се появил и някой си Аслан и променил цялата игра.

В този момент при Миран пристига адвоката и му казва, че трябва да обсъдят молбата за развод, която е подала Раян...

Миран подписва документите за развод с Реян.

Азизе му казва, че не е трябвало да прибързва, ако Насух се съгласи да сключат примирие, той не трябва да се развежда с Реян.

- Дали ще бъде сключен мир или не, аз все едно, ще се разведа с Раян!
- Ти беше готов, за да умреш за любовта си, а сега си готов да се разведеш, дори да се сключи мир?!

Азизе го пита, дали наистина е обичал Раян, а той ѝ отвръща, че любовта му към Раян е била истинска и е искал, да я запази, и е щял да убие Хазар Шадоглу, но тя избързала... И сега дори да се сключи примирие, тази вражда няма да приключи, защото той няма да се откаже, да отмъсти за родителите си! И моли Азизе, да не му се бърка и пречи!

Джихан иска да сключат примирие с Азизе, за да печелят време, но Насух не е съгласен... Хазар и Азат също го молят да си помисли, може пък така да объркат играта на Азизе.

Шадоглу бяха на крачка, да разберат, кой е Аслан

Вечерта Азизе си мисли, че заради Аслан, тя е направила, това за което се е клела, че никога няма да направи, но само един път да изпрати Аслан жив и невредим от тук, тя ще се справи с Миран и Шадоглу и ще застави всички, да си платят за този мир. Махмуд казва на Азизе, че Шадоглу всеки момент ще получат плика, а Азизе казва, че тогава иска да види какво ще направи Аслан.

В Шадоглу идва един младеж с плик в ръка и казва, че мъжът, който е бил с него в кафето го е забравил, а Азат му казва, че ще го предаде, но влизайки от плика изпадат снимки на почти всички от Шадоглу... Всички от Шадоглу се събират около Азат и го питат, на кой са тези снимки, а той им отвръща, че на Аслан...

Джихан и Хазар са учудени какво правят тези снимки в Аслан и в този момент Аслан пристига в имението на Шадоглу и им казва, че се извинява, че е закъснял.

Всички го гледат учудено, а той ги пита, дали нещо е станало, а Азат му казва, че той трябва да каже!

- Какво е това? Азат хвърля снимките в него и изнервен го пита, кой е той и защо ги е снимал?

Реян си спомня, че Миран също и каза, че е намерил тяхна снимка в неговия дом...

Джихан пита Аслан, дали работи за Азизе? Насух не издържа и го хваща за реверите и го пита, кой е той и ако не каже, ще го удуши със собствените си ръце?!

Аслан казва на Шадоглу, че си търси семейството

Аслан казва, че след като се е стигнало до тук, всички трябва да знаят истината!

Аслан им казва, че не е случайно бил там, когато са стреляли в Азат, че той е следил за Азат, защото е търсил семейството си, защото е отраснал в приемно семейство и никога не е познавал истинските си родители. Знае само, че е от една много стара фамилия в Медиат и много иска да разбере, защо са го оставили!

- Кой ти каза, че си от нашето семейство, откъде знаеш? - пита го Насух.

Хазар го пита, дали е разузнал за Асланбей, а той му казва, че да, но те не са живеели тук, когато той се е родил.... и не може да са неговото семейство....

В същото време Миран и Фърат се промъкват тайно в имението на Шадоглу, а Миран се чуди, какво прави тук Аслан, а Фърат му казва, че нали е спасил живота на Азат и искат да го почерпят.

Виждаме, че Аслан е на масата на Шадоглу седнал до Раян, което вбесява Миран и Фърат едва го удържа, да не се издадат... Миран казва на Фърат, че вчера са се събирали да заминат, а виж днес в каква ситуация са. Фърат му казва да вземе Раян и да заминават, какво го спира? Миран му отговоря, че иска да застави баба Азизе, да му повярва, че се върнал, за да си отмъсти, защото той не може да замине, докато не реши този въпрос!

- След като Азизе Асланбей си играе с нас и аз ще си играя с нея, няма друг изход!
Раян и Миран

Раян и Миран

Миран вижда, че Раян става от масата и казва на Фърат, че отива да се види с Раян, а той тук да следи...

Реян е изненадана да го види и казва на Миран, да си тръгва веднага, защото всичко ще обърка.

Миран прегръща Раян... и ѝ казва, че нищо друго не му е дошло на ум и е купил съседната къща, за да види нейното красиво лице!

Раян му казва, че се е побъркан! Миран ѝ отвръща, че след като ги дели стена, те трябва да я преодолеят и тя не трябва да се бой, че ще ги хванат на покрива, само трябва да прескочи тази стена и е в безопасност.

Реян му казва да се прибира вкъщи, а Миран ѝ отвръща, че той си е у дома, защото тя е неговият дом и това, че ще подпишат документите за развод, нищо няма да промени! Раян се натъжава, като разбира, че и той ги е подписал..., а Миран я целува и на лицето на Раян грейва усмивка...

В същото време Азат кани Аслан да пият кафе на покрива на имението, за да му покаже прекрасната гледка.

Реян казва на Миран да си тръгва, а той отвръща, че няма да тръгне, докато Аслан е у тях... Реян разказва на Миран, че Аслан е пристигнал в Медиат, за да открие родителите си. Миран не може да повярва, че Шадоглу така лесно са му повярвали...

Аслан се качва на покрива и вижда Миран и Раян, а след това казва на Азат, че иска на долната тераса да изпият кафето си....

Реян казва на Миран, дали е забелязал от каква катастрофа ги е спасил Аслан, а той все още не му вярва.


Епизод 152 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 10 август 2021 по DIEMA FAMILY
„Вятърничав“, еп.153 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.153 (Diema Family) - какво ще се случи...

Насух не приема предложението за примирие на Азизе. Насух губи доверието си в Раян и затова казва, че ще продаде коня ѝ. Султан намира писмото, което...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family) , Вятърничав

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...