Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.151 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азизе иска Аслан да напусне града. Миран и Раян се срещат, а Хазар научава за това и едва не убива Миран. Оказва се, че истинският баща на Раян е дясната ръка на Аслан – Махфуз.Вижте още какво ще се случи в еп.151 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 9 август 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Реян и Миран

Реян и Миран

В 150 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран иска да разбере кой е Аслан, а в къщата му намира снимка на Раян, което го прави още по-подозрителен. Джихан разбира, че Султан е оставила съпруга си да умре. Гюнул се премества да живее в хотела. Миран се среща с Хазар и се опитва да му разкаже, какво се е случило с Азат, но Хазар не иска да го чуе!


В имението на Шадоглу идва нов готвач.

Хандан и Ярен обвиняват Раян, че тя е виновна, че трябва да живеят в страх

Преди закуска Хандан вдига шум, че Азат рано сутринта не си е в къщи, а Насух и казва, че той го е пратил на работа в хотела, за да не се помислят хората, че те се страхуват от Асланбей.

Хандан обвинява Раян, че е допуснала Миран толкова близо до семейството им, и сега заради нея живеят в страх.

Насух казва на снаха си да престане, защото Раян е казала, че ще се разведе с Миран, а Ярен им казва, че ще видят, че Раян ги лъже. Насух скача срещу Ярен и ѝ казва да си знае мястото.... Раян разплакана става от масата и казва на Мелике, че това никога няма да свърши, те никога няма да престанат да я обвиняват.... Реян и казва, че може да са прави, а Мелике ѝ отвръща, че те от злоба така говорят... Реян чува, че долу продлжават да се карат, заради нея и казва на Мелике, че няма да дочака баща си, да я закара при баба Шукран, а ще тръгне още сега, защото не издържа повече...


Азат и Гюнул се срещат на гроба на Елиф

Азат е на гроба на Елиф и идва ѝ Гюнул, а Азат ѝ казва, да не се страхува, независимо, че тя е от враговете му, той няма да навреди на безпомощен човек. Виждаме, че Аслан ги наблюдава от страни...

Азат дава на Гюнул дневника на Елиф и ѝ казва, че не го е чел.

- Защо, не ти стигна смелост ли, да прочетеш, какво е написала за теб?
- Аз не го прочетох, защото уважавам нейните лични неща, и за разлика от вас, тя беше единственият невинен човек от Асланбей и ако искаше да го прочета, нямаше да го скрие...
- Ти не си го прочел, защото си един от тези, които са виновни за смъртта ѝ. Аз ти казвах, че твоето милосърдие няма да доведе до нищо хубаво..

Хазар се прибира в имението и търси Раян и пита Мелике, къде е, а Ярен му казва, че трябва да потърси Миран, защото тя е при него...

Хазар си спомня за казаното от Миран преди малко, че Раян е знаела, че той не е искал да убие Азат и го е изгонила от имението с пистолет с ръка, за да го спаси.


Азизе иска Аслан да напусне града

Султан е при сина си Аслан и му казва, че е пуснала Гюнул да живее в хотела, защото там ще бъде по-безопасно за нея. А огато Султан решава да си тръгне, за малко не се сблъсква с Азизе, която е дошла при внук си, да му каже, че Махмуд му е купил билет за самолет и трябва да напусне града...

Аслан и казва, че като нея, не обича да му заповядват и както вече и е казал, няма да си тръгне от тук и това е последната негова дума и никой не може да я промени!

- Ти, ще тръгнеш срещу мен!
- Не, аз не съм срещу теб, а искам да бъда до теб!
- Добре, Аслан, аз казах, каквото трябваше и чух каквото трябваше!

Аслан затваря вратата и казва на майка си, дали сега е разбрала, защо трябва да бъдат внимателни!

Раян

Раян

Миран и Раян се срещат, а Хазар научава за това и едва не убива Миран

Миран пристига при баба си Шукран... Тя му се радва, а след това го пита, защо не е довел Раян, а Миран въздиша дълбоко и ѝ казва, че ще ѝ разкаже...

- Всичко започва от начало, бабо, отново ни разделиха с Раян!
- Ти, нищо, не можеш да промениш, синко... Тръгвайте с Раян, махнете се от тук! Ако ти не беше тук, дали Азизе щеше да те използва в играта си?

Миран казва на баба си, че не се отказва от Раян, но трябва да се разведе с нея, за да може Азизе да му повярва и довери... и само така ще разбере, какво се случва... Шукран му казва, че го очакват само проблеми ако се сближи с Азизе и го моли да стои по-далече от Азезе.

В този момент идва Реян, виждайки я, Миран тича към и я прегръща... Реян казва на Миран, че толкова много неща му е наприказвала в имението, но то е било, за да го изведе жив от него, затова и единственото, за което се е сетила е било за развод. Миран ѝ отвръща, че знае и няма защо да му обяснява. Реян му казва, че няма да се разведат!

- Ще поговорим с татко, той ще ни помогне!

Миран ѝ казва, че е говорил с баща ѝ или по-точно се е опитал, но той не му вярва, даже не искал да го чуе... Реян му казва, че той не е искал да го слуша, защото е бил сам, но ако заедно поговорят, той ще види, че тя му вярва и той ще повярва...

Миран ѝ казва, че със собствените си очи е видял, че това е невъзможно!

Реян не може да се съгласи с Миран и му казва, че той греши, не може баща ѝ да не им повярва?!

Раян му казва, че не издържа да е далече от него, Миран я прегръща и ѝ казва, че са сами, вече никой не им вярва... и са принудени да се разведат. Реян през сълзи му казва:

- Не, аз ще поговоря... Ще го заставя да повярва, той трябва да повярва...
- Как, Раян? Друг изход нямаме, тъй като Азат им е разказал, че съм стрелял аз.

Раян се ядосва много на неговите думи и му казва: - Добре, ще се разведем! Всичко, което направихме, за да съхраним любовта си, да отиде на вятъра!

Миран ѝ казва, че не е искал това да каже, а тя му казва, че не го разбира, какво иска?

Виждаме, че в далечината ги наблюдава Мафус, дясната ръка на Аслан.

Миран казва на Раян: - Нас никой не може да ни раздели, освен смъртта!

- Аз, това ти казва, ти си тръгнал към смъртта! Това отмъщение, винаги ще ни държи на разстояние един от друг! Какво ще правя аз, как ще издържа всичко това?!

Мафус със сълзи на очи гледа към тях и казва: Дъще! Всичко това се случва, заради мен! Но аз ще го поправя! До днешния ден, не можех да ти бъда баща, но от тук нататък ще ти бъда такъв, дори и ти да не го знаеш!

В този момент пристига Хазар, много ядосан и ударя Миран, и му казва, че днес го е предупредил, че ако се приближи до дъщеря му, ще го убие. Хазар вади пистолет и го насочва срещу Миран. Реян иска да застане пред Миран, но той излиза пред нея и казва на Хазар, че както вече му е казал, нито думите му, нито пистолета му ще помогнат...

Мафус също вади пистолет...

Реян през сълзи казва на баща си, че Миран не е виновен, но Хазар ѝ казва, че е виновен, той е стрелял в Азат, но въпреки това, тя му е повярвала! Хазар не е на себе си с насочен пистолет в Миран крещи:

- Какво е това? Любов! Такава любов не може да има! И таза работа, тук ще свърши!

Хазар зарежда пистолета си, Реян моли баща си, да не прави това, а Миран се опитва да предпази Раян...

Хазар стреля..., а Раян крещи името на Миран... Шукран също излиза... Миран вижда, че Хазар е стрелял в зида и му казва, че не е удържал думата си, защо не го е убил...

В същото време виждаме как Асйе едва удържа Мафус, да не се появи пред Раян, защото не може да гледа как дъщеря му страда!

Хазар казва на Раян, че го е излъгала и ако още един път тя се доближи до него или той до нея, всички тези куршуми ще полетят към Миран!

Хазар казва на Реян да тръгват, а Раян му казва да се спре, да не прави това... Миран тръгва след тях, а Шукран казва на Миран, да спре...

Миран застава пред Хазар и му казва, че Раян е негова жена, а Хазар отново се опитва да го заплаши с пистолета, а Реян казва на баща си, че ако иска всичко да свърши, трябва първо да убие нея, защото тя повече не издържа и не може да живее с този страх!

- Миран стреля в Азат, а ти все още си с него!
- Миран е бил принуден, татко!
- Сядай в колата, ти, казвам!
- Стига! - не издържа Шукран.
- Това ли е твоето бащинство, Хазар, да плашиш дъщеря си и вадиш пистолет на сина на Дилшах! Аз, те мислех, че си различен, но явно съм сбъркала! Асланбей убиха дъщеря ми, а ти искаш да убиеш внука ми?
- Майко Шукран, ти си майка на Дилшах, твоето място е друго и те моля, не ме карай да те слушам, ако искаш внук ти да е жив, дръж го по-далече...

Хазар качва насила Раян в колата, а Шукран моли Миран да не тръгва след тях!


Оказва се, че истинският баща на Раян е дясната ръка на Аслан - Махфуз

Махфуз пита Асйе защо не му е дала да спрял в Хазар, Не е ли видяла, колко зле се чувства Раян,

- Хазар не може да се държи така с Раян, дори да ѝ е бил баща толкова години!
- Не, ти си прав, но Хазар се опитва да защити дъщеря си!
- Това не е защита, Хазар я принуждава да избира, между любовта и семейството. Аз от всички знам, какво означава това и няма да позволя на Раян да избира, за да не съжалява за това цял живот!

Миран намира в дома на Шукран, куклата на Гюл, която тя си е забравила, а вътре е писмото на Дилшах, в което тя пише, че Миран е син на Хазар! Ех, само да знаеше, но...

Миран казва на баба си, да остане тук още известно време, а тя му казва, че не се е отказал, защото ако тя дойде в имението на Асланбей, ще му пречи да разбере намеренията на Азизе. Миран казва на баба си, че някой трябва да спре Азизе!

Насух и Хазар принуждават Раян да подпише молбата за развод с Миран
Насух и Хазар принуждават Раян да подпише молбата за развод с Миран

Разплакана Реян се качва в стаята си и казва на Мелике, че се моли за чудо, защото не иска да се развежда с Миран.

В този момент в двора на имението на Шадоглу пристига Азизе, но за какво ще разберем в следващата серия...


Епизод 151 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 9 август 2021 по DIEMA FAMILY
„Вятърничав“, еп.152 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.152 (Diema Family) - какво ще се случи...

Раян и Миран подписват документите за развод. Азизе предлага на Шадоглу да сключат примирие и поставя на Аслан капан. Миран се опитва да убеди Азизе, че...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...