Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.150 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран иска да разбере кой е Аслан, а в къщата му намира снимка на Раян, което го прави още по-подозрителен. Джихан разбира, че Султан е оставила съпруга си да умре. Гюнул се премества да живее в хотела. Миран се среща с Хазар и се опитва да му разкаже, какво се е случило с Азат, но Хазар не иска да го чуе! Вижте още какво ще се случи в еп.150 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 6 август 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Реян и Миран

Реян и Миран

В 149 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Султан се среща с Аслан, но се оказва, че тя е разбрала, че синът ѝ е жив, много по-рано. Миран убеждава Реян, че е искал да спаси Азат, а не да го убие. Аслан кара Азизе да повярва, че той също иска да отмъсти на Шадоглу. Реян се преструва, че вярва в клеветите за Миран, за да спаси съпруга си и семейството си.


За да не се пролее кръв, Реян е готова да се разведе с Миран

За да не се пролее кръв, Реян с насочен пистолет, принуждава Миран да напусне имението на Шадоглу, а Миран ѝ казва, че тя е негова жена и не може така всичко да приключи между тях, а тя му отвръща, че от днес, нито тя е негова жена, нито той неин мъж...

- Аз се развеждам с теб, Миран Асланбей!

Мислено Раян казва на Миран: „Само, за да останеш жив, Миран! , а Миран и отвръща: „Аз ще остана жив, но никога няма да те оставя!“

Затваряйки портата след Миран, Раян казва на семейството, че иска на отмъщението да се сложи край и никой да не пострада! И нека се върнат в дните, когато не са познавали Миран, защото тя се развежда с него!

Реян сваля пръстена си и го дава на баща си, като казва, че той е дал този пръстен на Дилшах и е правилно да остане в него!

Текст от potv.bg
Джихан

Джихан

Джихан научава, че Султан не е спасила съпруга си, а го е оставила да умре

Джихан иска да разбере от Азат какво работа има с Аслан, но Азат не му казва и в яда си Джихан разпилява вещите на Азат по пода, където вижда дневника на Елиф и разбира, че Султан не е спасила съпруга си, а го е оставила да умре.

„Каква си коварна, Султан, оказва се, че си убила сина на Азизе! И само като си помисля, какво направи Азизе с брат ми, без да има вина, не знам какво може да направи с теб... Сега си в моите ръце, Султан, ще разбера, коя е Азизе Асланбей и какво криете!“
Текст от potv.bg
Миран и Аслан

Миран и Аслан

Миран иска да разбере, кой всъщност е Аслан и отива при него

Миран и Фърат отива в къщата на Аслан и го пита, какво става и кой е той? Аслан му казва, че не може така да нахлува в дома му, но Миран вижда една снимка на Раян и побеснява, вади пистолет и го пита кой е той и какво прави снимката на неговата жена в къщата му?! Аслан му отговоря, че това не е снимка само на жена му и маха опаковъчната хартия и се оказва, че на другата половина от снимката е Миран, а Аслан му казва, че прави снимки на хората и природата около тях и когато е направил снимката, не е знаел, нито за него, нито за жена му!

- Коне и природа, влюбена двойка – просто съвпадение.

Миран тръгва да разглежда останалите снимки и му казва, да се моли, да не открие още снимки на Раян...

Миран преобръща всички кашони в стаята, а Аслан забелязва, че тайната врата, която е направена във вид на библиотека не се е затворила добре и се вижда в тайната стая, която цялата е облепена със снимки на Раян, а Миран се насочва право натам, но Аслан застава пред него и му казва, че е разбрал, че тема за жена му е деликатна, но сега трябва да си ходи. Миран му казва, че ще си тръгне, когато той му каже, защо е казал, че е стрелял в Азат, след като не го е направил! Аслан му отвръща, че го е направил, за да не се пролее кръв, за да спаси Азат и него (Миран). Миран му казва, че вижда, че крие нещо от него, но той рано или късно ще разбере какво е, а до тогава ще му диша във врата!

Миран взема фотографията и я дава на Фърат, а на Аслан казва, никога повече да не снима хора без тяхното разрешение, а до Реян да не е посмял да се доближи!


Миран ревнува Раян от Аслан

Реян притеснена се среща с Миран, прегръща го и го пита, защо я е повикал и защо толкова е ядосан, а той ѝ казва, че идва от Аслан, а този негодник ги е снимал, по-точно е снимал нея, защото той много добре познава този тип мъже... Миран е направо бесен, че Аслан ги е снимал без позволение... Реян му казва, че ситуацията е стана, но и Аслан е рискувал, като е поел вината, за да може да спре отмъщението.... Миран казва на Реян, да не го нарича Аслан, а тя му отвръща, как да го нарича. Реян му казва, че толкова трудно е дошла да се види с него и не иска да става свидетел на неговите сцени на ревност!

- Естествено, че ще те ревнувам, ти си моя жена, Реян, нали!

Реян прегръща Миран и му казва, че имат толкова проблеми и го моли, да не си създават повече! Реян му казва, че трябва да се прибере, преди да са я хванали, а той ѝ казва, че довечера ще отиде при нея, а Раян му казва, да почака, да мине време...

- Миран, не прави така, аз също не искам да бъда далече от теб, но аз се страхувам, около нас е пълно с омраза и ние нищо не можем да направим, освен да чакаме!
Текст от potv.bg
Реян и Милике

Реян и Милике

Реян споделя на Мелике, че никога няма да се разведе с Миран

Реян споделя на Мелике, че не знае как да продължи занапред! Откак Миран е излязъл през тяхната пората, тя все едно живее в един огромен кошмар..., но тя няма да се разведе с Миран, няма да остави ръката на любимия си.

- Аз не мога да дишам без Миран, Мелике! Не знам как всичко ще се случи, но ще намеря изход, ние няма да се разведем!

Докато си говорят с Мелике, Миран ѝ се обажда и казва, че иска да се види с нея, а тя му казва, да се срещнат при баба Шукран... Миран ѝ казва, че има да свърши една работа и ще отиде при баба му.

Текст от potv.bg
Гюнул

Гюнул

Гюнул се изнася да живее в хотела

Сутринта Гюнул казва, че се изнася да живее в хотела, защото в къщата баба ѝ си прави каквото иска и никога за нищо не ги пита и не дава ибяснения. Азизе ѝ казва, че никъде няма да ходи, а Гюнул ѝ казва, че ако иска да остане, трябва да ѝ каже какво е станало, защо Миран 40 дни нищо не е правил, а след това е стрелял по Азат, а тях защо насила ги е извела от имението?! Вярно, че тя се е облекла в бяло, все едно, че се готви да умре, но дали може да ѝ обясни всичко това. Азизе ѝ казва, че всичко ѝ е обяснила, но заради това, че не ѝ е харесало, това което и е казала, си тръгва като малко дете!

- Ти нищо не ми отговори, бабо, само се отърва от мен, като всеки друг път!

Азизе пита Султан, какво става, тя никога не е позволявала на Гюнул да ходи без нея, а Султан ѝ отвръща, че се е научила от нея (Азизе). Азизе я пита, дали не се страхува от Шадоглу... Султан ѝ отговоря, че хотела е техен, а тя (Азизе) контролира всичко, това означава, че няма защо да се страхува за Гюнул!

Азизе пита Султан, къде е тръгнала, а тя ѝ отвръща, да не се страхува, няма да я остави и ако пак реши да тръгне за онзи свят, тя ще бъде до нея...

Останала сама Азизе си мисли, че ще дойде редът и на Султан и тогава лично тя ще се заеме с нея!

Текст от potv.bg
Хазар

Хазар

Миран се среща с Хазар и се опитва да му разкаже, какво се е случило с Азат, но Хазар не иска да го чуе!


Епизод 150 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 6 август 2021 по DIEMA FAMILY
Текст от potv.bg
„Вятърничав“, еп.151 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.151 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азизе иска Аслан да напусне града. Миран и Раян се срещат, а Хазар научава за това и едва не убива Миран. Оказва се, че истинският баща...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.253 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.252 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.251 (Diema Family) - какво ще се случи...