Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.147 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азизе прави капан на Миран и го принуждава да убие Азат. Миран се подчинява, но само, за да измами баба си и не нанася сериозна рана на Азат, но Реян вижда как Миран стреля в Азат... Вижте още какво ще се случи в еп.147 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 3 август 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.147 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.147 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 146 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Семейство Шадоглу подкрепя решението на Миран и Реян да заминат и започват нов живот заедно, дори приемат Миран на масата си. Азизе насила извежда всички от имението Асланбей, незнайно къде. Миран и Раян научават, че Азизе е взела тялото на Елиф от гробището на Шадоглу.


НА КРАТКО какво се случва в 147 епизод на "Вятърничав" който може да гледате от 22:00 часа на 3 август 2021 по Diema Family:

Азизе не може така лесно, да пусне Миран да заживее с Раян нов живот, далече от нея, без да е отмъстила за миналото и иска отново да го хване в мрежите на отмъщението си, затова му казва къде да отиде, за да се срещне с нея. А след това се обажда и на Раян като ѝ казва, че иска да ѝ покаже нещо...

Реян се притеснява, че Азизе може отново да използва Миран и затова се качва в колата, която Азизе изпрати за нея!

Азизе прави капан на Миран и го принуждава да убие Азат. Миран се подчинява, но само, за да измами баба си и не нанася сериозна рана на Азат, но Реян вижда как Миран стреля в Азат...

Миран говори с баба си и я убеждава, че не се отказал от отмъщението си, целият разговор го чува Фърат и разбира, че трябва да намери Азат и се обажда на хората си...

Аслан разбира, че този, който е стрелял в Азат не е искал да го убие

Азизе казва на Раян, че докато е жива, може да застави Миран, да направи всичко, което поиска!

Миран и Фърат отиват, за да вземат Азат, но него вече го няма и се чудят, къде може да е?

Миран споделя на Фърат, че единственият начин да защити всички от баба си Азизе е като я накара наистина да повярва, че не съм се отказал от отмъщението!
Текст от potv.bg
Азат

Азат

Азизе прави капан на Миран и го принуждава да убие Азат. Миран се подчинява, но само, за да измами баба си и не нанася сериозна рана на Азат

Миран пристига на мястото, което му каза Азизе и я пита, какво отново е намислила и защо в имението няма никой. Азизе му казва, да бъде търпелив и ще му каже!

В същото време пристига и Раян и пита шофьора, тук ли я чака Азизе? Реян вижда Миран, но не може да излезе от автомобила, защото вратите са заключени по заповед на Ализе, шофьорът не може да ги отвори... Реян се опитва да си извади телефона, но шофьорът ѝ взема чанта и изхвърля през прозореца...

Азизе казва на Миран, че не го е повикала, за да си говорят, а за това и сочи в посоката, от която идва Азат.

Реян, която е в колата се чуди, защо е дошъл и Азат... и моли шофьора, докато не се е случило нещо лошо, да отключи вратите, но той мълчи и стои като пън...

Миран пита баба си, какво прави тук Азат, а тя му казва, за да му покаже, че може да отмъсти и той сега трябва да стреля в Азат, а той ѝ казва, че няма да го направи, а тя му казва, че в такъв случай Махмуд ще стреля в него или тя?!

Миран ѝ казва, че няма да стреля в Азат, защото тя прави грешка, ако той убие Азат, целият план, който тя е направила, ще бъде съсипан!

Виждайки, че баба му няма да се откаже, Миран ѝ казва, че той не се е отказвал да си отмъсти, но тя ще обърка всичко, а тя му казва, че иска да ѝ докаже, че не се е отказал от отмъщението си, като убие Азат!

Азат пристига и ги пита, какво значи всичко това и защо Миран е тук? Миран мълчи, а Азат отново го пита, какво означава това? Миран разбира, че се намира в безизходно положение, ако той не стреля в Азат, ще го направи или Махмуд или Азизе и изстрелът им ще бъде смъртоносен...

Раян гледайки от колата си моли Миран, да не го прави и отново моли, да ѝ отворят вратата...

Миран насочва пистолет в Азат, а Азат го пита, какво прави, знача ли, че всичко, което е правил досега е било само, за да го хване в този капан, дошъл в къщата им, седнал на масата им... Казаното, че ще заминат с Реян, че се е отказал от отмъщението, всичко е било лъжа....

Азизе му казва, да не позволява на този убиец повече да говори, ако не може, Махмуд ще го направи!

Миран се обръща към баба си и я пита: - Ти ме повика тук, не за да поговорим, а за да стана съучастник в отмъщението ти! Да убия Азат и Шадоглу да тръгнат след мен и да се започне нова война! Но ако не убия Азат, Махмуд ще го направи и ти мен ще убиеш, защото заради мечтите си, можеш да се откажеш, даже от мен, както се отказа от Елиф!

Миран отива до Азат и му казва, че ако не стреля в него, ще го прострелят направо главата, а дори и в него ще стрелят, и двамата ще умрат! Миран му казва, че има само един начин да си тръгнат от тук живи и това е да стреля в него, защото раната, която ще му направи, няма да го убие!

Азат казва на Миран, че предава последното желание на Елиф..., но той няма да я предаде и той няма да може да го убие, гледайки го в лицето, а ще му обърне гръб и нека го убие в гръб, както Асланбей са правили! Миран вижда Махмуд и Азизе с насочени пистолети, и разбира, че ако не стреля в Азат, те ще убият Азат!

Реян вижда как Миран стреля в Азат...

Миран стреля в Азат, а Реян гледайки от автомобила, не може да повярва... и се моли батко ѝ Азат да не умре!

Азизе сваля насочения в Миран пистолет и му казва:

- Ти отмъсти за сестра си, но трябва да си оправи сметките с останалите Шадоглу! Ние си тръгваме!
Миран говори с баба си и я убеждава, че не се отказал от отмъщението си, целият разговор го чува Фърат и разбира, че трябва да намери Азат и се обажда на хората си...

В същото време Аслен с своя човек намират Азат и разбират, че е жив и го му казва, че ще го заведат в болницата, но Азат им казва, да не го правят, защото ще започне война... и ги молят да му помогнат!

Миран пита Азизе, защо са дошли на гробищата, а тя му казва, за да се сбогува с Елиф, а след това ще седне в онази кола и тя ще го закара при Султан и Гюнул, за да ги защитава...

В същото време хората на Аслан освобождават Султан, Гюнул, Есма и Асйе...

Текст от potv.bg
Аслан

Аслан

Аслан казва, че този, който е стрелял в Азат не е искал да го убие

Мафус и Аслан докарват раненият Азат в къщата си. Аслан преглежда раната на Азат и казва, че куршумът е излязъл и раната не е смъртоносна... Мафус се чуди, как това е възможно? А Аслан му казва, че или Азат е голям късметлия или в него са стреляли, но не, за да го убият.

- Куршумът е излязъл, много професионален изстрел! Каква е вероятността това да е съвпадане?! - задава си риторичен въпрос Аслан.

Аслан казва на Мафус, да му каже когато Азат дойде в съзнание...

Аслан отива да се преоблече и виждаме, че в стаята му има много снимки на Раян, които са скрити, зад тайна врата..., а и разбираме, че е влюбен в нея!

Текст от potv.bg
Азизе, Раян и Махмуд

Азизе, Раян и Махмуд

Азизе казва на Раян, че докато е жива, може да застави Миран, да направи всичко, което поиска!

Реян е пусната от колата и тя тръгва към място, където Азат беше прострелян, но идва Азизе и се провиква след нея!

Раян е бясна и се нахвърля срещу Азизе, но е спряна от Махмуд.

Реян ѝ казва, че ако нещо е случило с батко ѝ Азат, тя ще я убие със собствените си ръце. Азизе ѝ казва, да се погледне в какво състояние, а онзи ден ѝ е казала, че никога няма да бъде като нея! И трябва да знае, че докато е жива, може да застави Миран, да направи всичко, което поиска!

- Твоята любов не може да победи, вярата на Миран в мен!
- Ти си самото зло, ти унищожи живота ни!
- Ти си смела жена, но моите работи с теб приключиха!
- Убийца!
- Аз не съм убийца! Убиецът е Миран! Сега може да ходиш, където искаш, но Азат, няма да можеш да спасиш!
- Ще го спася, ще го спася...

Реян тича и моли за помощ, но никои няма около нея... Излиза на шосето...

Текст от potv.bg
Фърат и Миран

Фърат и Миран

Миран и Фърат отиват, за да вземат Азат, но него вече го няма, а Миран се чуди, къде може да е отишъл?!

Фърат пита Миран, нали е казал, че е приключил с отмъщението, а Миран му отвръща, че ако не го е направил, баба му е щяла да убие Азат! Дори, за да му повярва, че не се отказал от отмъщението я е излъгал, че се е бил сближил с Хазар, но тя всичко съсипала... Фърат му казва, че тя никога няма да ме повярва, но Миран му казва, че се прави, че му вярва и засега това му е достатъчно!

- Аз си мислех, че след смъртта на Елиф, баба ми се е променила, но не, и сега единственият начин да защитя всички от нея е като я накарам наистина да повярва, че не съм се отказал да отмъстя!
- И какво мислиш да правиш, отново ли ще започнеш да отмъщаваш?
- За нищо на света, само баба ми ще си мисли така!
- Всичко ще оправя, но като за начало, трябва да намерим Азат жив!
- Къде да го търсим, Миран? Ако Азизе го е взела, за да не го намериш? Ами ако го остави пред портите им? Позвъни на Раян, може тя да знае нещо?

Миран му казва, че ѝ е звънял, но телефона ѝ е изключен и трябва да отидат в имението, защото точно, това е работа на баба му. Фърат го пита, как ще пита баба си, като иска да я убеди, а той му казва, че няма направо да я попита... Фърат разбира, че неговите хора са видели, как двама души са взели Азат и тръгнали към някакво село....


Епизод 147 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 3 август 2021 по DIEMA FAMILY
Текст от potv.bg
„Вятърничав“, еп.148 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.148 (Diema Family) - какво ще се случи...

След като Миран стреля в Азат, Азат изчезва, а Шадоглу идват в имението на Асланбей, за да търсят Азат и питат Миран, той ли е стрелял...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.253 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.252 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.251 (Diema Family) - какво ще се случи...