Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.122 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азизе казва на Гюнул, че Фърат ѝ е брат, но въпреки това тя гласува за Азат. Хазар и Миран продължават разследването. Планът на Ярен да победи Харун отново пропада. Вижте още какво ще се случи в еп.122 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 29 юни 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Миран и Реян

Миран и Реян

© atv

В 121 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Азизе предлага сделка на Гюнул. Миран се притеснява за Елиф, но решава да се довери на Азат. Ярен измисля нов начин, да се отърве от Харун.

Шагоуглу и Асланбей се събират, за да гласуват за председател, но Гюнул липсва... Азизе им казва, да почакат още малко, но Насух казва, че всички са знаели в колко е събранието и да започват гласуването, Миран също казва да започват...

Гласовете са 4 на 5 в полза на Азат, но Гюнул все още не се е появила, дали не се отказала да гласувала... скоро ще разберем!

Гюнул пристига и иска да говори с баба си на четири очи, преди да каже, за кой ще даде гласа си. Гюнул казва на баба си, че първо тя да ѝ каже, кой е нейният брат, а след това, тя ще гласува.

Азизе казва на Гюнул, че Фърат е брат ѝ.
Връщайки се в стаята, Гюнул казва, че дава своя глас за Азат. Всички са изненадани от решението на Гюнул.
Азизе се изправя срещу нея и я пита, какво е направила, а Гюнул спокойно  ѝ отвръща, че е гласувала.
Азизе се изправя срещу нея и я пита, какво е направила, а Гюнул спокойно ѝ отвръща, че е гласувала.
Насух е щастлив и казва на Азизе, че я поздравява с Деня на влюбените, а той я пита, дали няма тя да го поздрави, а тя му отвръща, да не се радва, защ...
Насух е щастлив и казва на Азизе, че я поздравява с Деня на влюбените, а той я пита, дали няма тя да го поздрави, а тя му отвръща, да не се радва, защото много скоро ще си върне креслото, а те дори няма да разберат!
Миран пита Гюнул, как е могла да гласува за техния враг, а тя го пита, кой според него е врагът им – Азат, който е готов да си даде живота за Елиф или баба им, която ги е довела до това състояние!

Миран ѝ казва, че тя го е направила не заради Елиф, а защото мрази баба им, но всички те ще заплатят за нейното решение! А тя му отвръща, че е свикнала, че кой каквото и да направи, те плащат и го пита, къде е бил той, когато тя си е плащала, а Миран я пита, дали така му отмъщава? Фърат, който ги слуша отстрани ѝ казва, че е направила голяма грешка, а Гюнул му казва, само да знае, какво голяма грешка е направила баба ѝ... и днес е нямало да бъдат в това положение, но тя всичко ще промени и животът им няма да бъде като преди!

Миран се връща в ресторанта на хотела, където го чака Реян, но полудява от ревност, когато вижда, че Харун ѝ дава червена роза... Миран му казва, че не иска той да се доближава до жена му!

Шадоуглу се поздравляват за победата, а Азат не може да проумее, защо Гюнул е гласувала за него, а Насух му казва, че тя е искала да си отмъсти на Азизе, защото и внуците ѝ я ненавиждат, Хазар и Джихан им казват, че не е това причината, а Насух им казва, че на него е било дастатъчно да види изумената физиономия на Азизе и сега може спокойно да умре...

Хазар пита брат си, дали не е направил нещо, защото всички знаят, че Гюнул мрази Азат, а той му отвръща, че нищо не е... Азат им казва, че ще ходи да види какво прави Елиф?

В същото време Гюнул е на терасата на хотела и е щастлива, че е разбрала, че брат ѝ е Фърат!

Азат вижда Гюнул и я пита, дали не е видяла Елиф, тя му отговоря, че Елиф е влязла вътре.

Азат пита Гюнул, защо е гласувала за него? Тя му отговоря, че просто така е искала...
Султан е радостна, че дъщеря  ѝ е свалила Азизе от трона
Султан е радостна, че дъщеря ѝ е свалила Азизе от трона

Гюнул радостна казва на майка си, че днес е свалила от трона Азизе, като е дала гласа си за Азат Шадоуглу и баба ѝ вече не е председател! Султан радостна поздравява дъщеря си..., а Гюнул ѝ казва, че от тук нататък ги чакат само хубави дни и тя ще има много поводи, да се усмихва!

Азизе и Гюнул
Азизе и Гюнул
Азизе се прибира и си мисли, колко много грешки е направила

Султан е извън контрол, Фърат е застанал на пътя ѝ, Миран тича след Раян, а днес е загубила Гюнул...

Гюнул излиза и посреща баба си, а тя я пита, защо е направила това, а тя ѝ отвръща, че ако не го е била направила, никога е нямало да разбере, кой е брат ѝ.

Азизе я пита, защо е направила така, след като е разбрала, а тя с усмивка ѝ казва, че това го е наследила от нея и някой е трябвало да ѝ покаже до къде е довела семейството им!

Миран и Хазар
Миран и Хазар
Миран и Хазар продължават съвместното разследван

Хазар и Меран се срещат, а Миран му дава всички бележки, които получи Азизе и тази благодарение, на която откриха Шукран, която получи Реян. Миран му разказва, всичко, което знае за бележките... и го пита, дали иска заедно да разберат, кой ги изпраща и какво означава, защото той е бил прав още от самото начало, че те имат друг враг и той се възползва от враждата между Шадоуглу и Асланбей и си играе с тях както иска.

Хазар казва на Мира, че този който изпраща бележките на баба му, не му е враг, а му помага да разкрие истината, която Азизе се опитва да скрие! Хазар казва, че трябва да се опита, да си спомни, какво е станало в онази нощ... какво е станало с Дилшах? А Миран му казва, че заедно ще разберат, какво е станало тогава!

Харун и Ярен
Харун и Ярен

Харун подарява рози на всички жени в имението на Шадоуглу, но е направо изненадан да види Ярен издокарана като модел от корица на списание, да слиза по стълбите на имението... Ярен пък е изненадана да разбере, че Харун я води да празнуват отвънка на студа, и я кара да му прави барбекю... Ярен отново е разкрита от Харун, отново планът ѝ да се отърве от него пропада...

Миран прави на Реян незабравима изненада за първия им ден на Свети Валентин
Миран прави на Реян незабравима изненада за първия им ден на Свети Валентин

Миран и Реян пристигат в Истанбул.... Миран е приготвил множество изненади за любимата си жена.


Епизод 122 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 29 юни 2021 по DIEMA FAMILY
"Вятърничав", еп.123 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.123 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран и Реян прекарват един незабравим ден в Истанбул, но романтичната им вечеря ще бъде развалена от стара позната на Миран. Харун също е в в...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...