Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.119 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран и Хазар се обединяват, за да разкрият истината за миналото. Преди сватбената вечеря Хандан заплашва Елиф и тя се връща при баба си, където казва, че ще се самоубие. Вижте още какво ще се случи в еп.119 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 23 юни 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Елиф

Елиф

© atv

В 118 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Хазар казва на Миран цялата истина, но той все още не може да му повярва, а Реян разбирайки, че той никога няма да повярва си тръгва от него. Насух иска да организира сватбено тържество на Азат и Елиф, за да отговори подобаващо на Азизе за това, че е запалила чифлика.

Фърат е ядосан на Миран, че все още вярва в лъжите на баба си Азизе и му казва, че той се отказва от отмъщението

Фърат отива в хижата при Миран и му казва, да не самосъжалява, а да се вземе в ръце! Не може да ходи с писмото на майка си в джоба и да не вижда истината. Миран го пита откъде знае, че това е истина? Фърат, който научи от Есма истината, че Дилшах и Хазар са се обичали, но ѝ обеща, че няма да казва на Миран му казва, че може да е истина, че Хазар и Дилшах са се обичали, при което получава юмрук в лицето от Миран, а след това Фърат го ударя... След като си размениха по няколко удара Фърат признава, че е повярвал в лъжете на Азизе, защото си е мислил, че може да стане един от Асланбей..., но вече няма да участва в отмъщението на Азизе, защото всичко е една голяма измислица на баба му.

Джихан моли Реян да поговори и помогне на Елиф за предстоящото сватбено тържество, да я заведен на пазар, за рокля, каквото е нужно, защото Ханадан не иска да види Елиф, а от Ярен не се знае какво може да се очаква. Раян се съгласява да помогне и поговори с Елиф.

Азизе си признава, че е направила грешка като е взела Раян за снаха, защото всичко, което тя е изградила с ума си, Реян го събаря със сърцето си, но тя няма да ѝ позволи.

Ханифе казва на Азизе, че Насух ще организира вечеря, тази вечер в хотела, за да отпразнуват сватбата на Азат и Елиф...

Насух е доволен, защото разбира от Ханифе, че те е казала новината на Азезе...

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Реян и Миран

Реян и Миран

© atv

Реян пита Елиф, дали иска брака ѝ с Азат да стане истински, а тя ѝ казва, че много иска. Реян ѝ отвръща, че тогава трябва да се бори за щастието си с Азат и да не се отказва. В същото време тайно се промъква в имението на Шадоуглу Миран, а Реян го пита за какво е дошъл? Миран ѝ казва, че иска да поговори с нея, а Реян му казва, че няма смисъл, след като той слуша само това в което вярва, а за очевидната истина е глух.

Реян вижда, ме окото му е посинено и притеснена го пита, какво му се е случило, а той казва, че са поспорили с Фърат... Реян го пита, дали вижда, докъде го е довел неговия гняв, че и дори с Фърат се е скарал... Миран ѝ отвръща, че той блокира когато тя не е до него и я моли да се върне при него, и заедно да разрешат проблемите! Реян му казва, че винаги е била там, но той си е тръгнал... Миран я пита, какво иска да направи, а Реян му казва да дойде на вечерята в чест сватбата на Елиф и Азат, а тя ще му запази място до нея, ако дойде, тя ще повървя, че той се опитва да вярва..., а ако не дойде, то тя ще разбере, че през цялото време е напразно се е надявала.. Миран ѝ казва, че я обича, а Реян му отвръща, че тя също, но само любов не стига и го прегръща и го моли да не позволява, но са прекъснати от Азат, който търси дядо си Насух, а Реян му казва, да си ходи, за да не стане проблем..., но Миран остава и чува, какво Азат има да каже на дядо си!

Азат е ядосан на дядо си, че отново е повдигнал темата със сватбата, че дори Елиф не са попитали, но Джихан му отвръща, че дядо му е говорил с нея и тя се е съгласила! Хазар казва на Азат, да си помисли още един път, защото Елиф знае какво иска, но той дали иска това, което иска Елиф? След минутка мълчание, Азат казва, че иска Елеф да бъде щастлива!

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Азизе и Хандан

Азизе и Хандан

© atv

Преди сватбената вечеря Хандан се среща с Азизе, а тя ѝ казва, че ще отиде при Елиф и ще я накара да си тръгне от Шадоуглу, а тя в замяна ще приключи с отмъщението си, в противен случай тя ще влезе вътре с хората си и ще я забере, но ако се наложи да я забере, ще включи в отмъщението си и Азат!

Спокойна Хандан отвръща на Азизе, че хората ѝ не могат, да ѝ върнат внучката, защото ако са можели, вече да са го направили, в края на краищата, за да си върне Елиф, тя е зависима от нея и ѝ казва внимателно да я чуе, повече никога, да не заплашва Азат!
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Султан, Гюнул, Шукран, Есма и Фърат

Султан, Гюнул, Шукран, Есма и Фърат

© atv
На сватбеното тържество пристигат Султан, Гюнул, Шукран, Есма и Фърат. Всички са изненадани, но Насух и Джихан ги канят на празничната маса.
Реян е разочарована от Миран, че не дойде на вечерята...
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Eлиф

Eлиф

© atv
Елиф се гледа в огледалото и си казва, че ще бъдат много щастливи с Азат, но някой влиза и тя пита, какво иска от нея?

Виждаме как Елиф тичайки напуска хотела... и се качва в колата при баба си, като ѝ казва, че при нея ще живее нейният труп!

Азат търси Елиф и разбира, че нещо се е случило...

Гюнул казва на Реян, че Миран няма да дойде! Реян със сълзи на очи казва на Мелике, че този път това е краят...

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Миран и Хазар

Миран и Хазар

© atv

В същото време Миран се среща с Хазар и му предлага да се обединят, за да разкрият заедно истината за миналото... Хазар го пита, дали ще му казва всичко, което разбере, а Миран му обещава, че ще го направи, защото иска да научи истината! Миран го моли, никой да не научава за техния съюз, нека всички, да ги мислят за врагове, дори Раян, защото той не иска тя да се надява напразно, че може да се откаже от отмъщението, защото не смята писмото на майка му за доказателство, че той не е убиеца на родителите му. Хазар се съгласява с условието на Миран.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Елиф

Елиф

© atv

Азат се връща при всички и пита, дали са виждали Елиф? Азат се досеща, че това може да е работа на Азизе и излиза, а пред хотела вижда Миран и го пита, къде е Елиф, къде са я отвели?

Миран е изненадан след като разбира, че Елиф я няма.

Всички отиват в имението на Асланбей...

Миран и Азат влизат и питат Азизе, къде е Елиф?

Ядосан Миран пита Азизе, дали насила е довела Елиф, а тя му отвръща, дали е трябвало да я остави с техния враг?

Джихан ѝ казва, че те не са ѝ врагове, а най-голият враг си е тя самата! Азизе го пита, кой е той, че да ѝ държи сметка за Елиф, а той ѝ отвръща, че е свекър на Елиф и е дошъл, за да отведе своята снаха!

Миран пита Азизе, къде е Елиф, тя му отвръща да направи, това което трябва, да изчисти двора от враговете им!

Азат стреля с пистолета, а Елиф уплашена за живота на Азат, се качва на перилото на терасата и казва на всички да престанат и замълчат!

- Азизе Асланбей, ти си причината за всичко това! Ти си изпълнена с толкова много омраза, че никога няма да сложиш край на своето отмъщение, но ако аз умра, всичко ще свърши!

Азат е на крачка от Елиф ѝ казва, че той е дошъл за нея и я моли да слезе... Миран и Реян също са до Азат и те я молят, но тя им казва, да не се доближават..., че ѝ е омръзнало да гледа как хора страдат по вина на баба ѝ!

Азат обещава на Елиф, че от тук насетне нищо лоша, няма да се случва...

Гюнул пита Азизе, няма ли да каже, че се отказва от отмъщението си или трябва Елиф да умре, трябва ли и нея да жертва?!

Елиф казва на Азат, че трябва да сложи край на това отмъщение... След което казва на баба си, че ако иска, нечия душа, за да си отмъсти, тя ще пожертва своята!

Азат казва на Елиф, че това отмъщение ще спре не нейната смърт, а нейното огромно сърце! Елиф му отвръща, че сърцето, което нарича огромно, не може нито да спре отмъщението на баба ѝ, нито да накара него да я обича!

Азат казва, че не е истина, той ще опита... и я моли, да не го принуждава да живее, с мисълта, че тя си е отишла без да са опитали, може пък да се получи... Елиф му отвръща, че нищо няма да се получи, защото любовта е в сърцето на човека...

Азат търси помощ с очи от Миран и Реян.

Миран моли сестра си да слезе, той ѝ обещава, че всичко ще бъде, така като тя иска! Елиф му казва, че няма да бъде, а Раян я пита, откъде знае, след като не е пробвала, тя е имала мечти, надежди... Елиф и отговоря, че вече няма надежда, че отмъщението на баба ѝ ще има край и Азат ще я обича!

Азат я моли, че всичко ще бъде, както тя иска, ще живеят заедно, но тя казва, че е много късно, затваря очи, прави крачка напред... Дали Азат ще успее да я хване навреме, ще разберем в следващия епизод?!


Епизод 119 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 24 юни 2021 по DIEMA FAMILY
Всичко по темата вижте в potv.bg
"Вятърничав", еп.120 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.120 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азат спасява Елиф, за да не се самоубие. Миран се противопоставя на Азизе. Миран и Реян отново се събират. Вижте още какво ще се случи в...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...