Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", епизод 20 - какво ще се случи?

Добави коментар

Хазар Шадоглу е на ръба между живота и смъртта. Какво ще направи Миран, за да го спаси и дали Реян ще му повярва, че той е невинен. Вижте още какво ще се случи в новия 20 епизод на турския филм "Вятърничав".

Ще повярва ли Реян...

Ще повярва ли Реян...

© atv
Хазар, за да докаже невинността си, отива в имението на Асланбей, за да разговаря с Миран и Реян, но се сблъсква с неочаквана ситуация.

Реян, виждайки окървавения си баща в подножието на стълбите, а до него е Миран, изпада в паника.

- Не смей, да умреш Хазар Шадоглу, повтаря Миран пътувайки с Фарат след линейката, в която е Хазар.

Фарат го пита учудено, защо иска Хазар да живее, нима няма да се отърве от най-големия си враг, а той му отговаря, че не трябва да умре така, а първо Реян трябва да се разочарова от него, а ако сега умре, ще умре като герой за Реян.

В болницата Реян пита Миран, дали той го е направил, а той не може да повярва, че тя му задава този въпрос...

Доверието на Рейян към Миран ще бъде силно разклатено. Миран при всяка възможност говорешеи, че не възнамерява да се откаже от отмъщението си, така че всички подозрения пада върху него. Дори Реян не е в състояние да му повярва.
- Ти не можа да разбереш, че моят баща не е виновен, а сега заради теб се бори за живота си! - продължава с обвиненията Реян. - Ти приключи с НАС, Миран, ти и твоята баба го направихте!

Есма се обвинява, че не е трябвало, да му се обажда, че всичко се е случило, заради нея.

В имението се чудят какво се е случило, дали някой не е бутнал Хазар или...

Реян си задава въпроса, ако с баща й се случи нещо, какво ще прави тя? Миран, я моли да не се отдалечава от него, защото той не е направил това с баща й.
- Ако татко умре, то и аз ще умра с него! Той хиляди пъти ме караше да се прибера с него..., а аз му казах, че обичам Миран, че не мога да го оставя... заради мен се случи, продължава да се обвинява Реян.
- Аз ти повярвах, Миран, той не ти повярва, но аз го заставих да повярва в нашата любов... Аз не можах да защитя баща си от теб!
Аз ти повярвах, Миран, той не ти повярва, но аз го заставих да повярва в нашата любов... Аз не можах да защитя баща си от теб!

Аз ти повярвах, Миран, той не ти повярва, но аз го заставих да повярва в нашата любов... Аз не можах да защитя баща си от теб!

© atv
След тези обвинения Миран не е на себе си, той не знае какво да направи, за да му повярва Реян, че той няма нищо общо...

Миран се пита, какво е правил Хазар през нощта в имението на Асланбей - той сам ли е паднал или са го блъснали? Ако са го блъснали, кой може да е? И защо?

Ханифе съобщава на Азизе, че още много малко й остава, за да си отмъсти: Хазар е в болницата и се "бори с дявола". Азизе е изненадана и пита какво се е случило... някой го е бутнал или е паднал сам, пита я Азизе... Ханифе и казва, че не знае, но се радва, че тя не е била в имението, иначе всички щели да си помислят, че е тя, сега всички подозрения падат върху Миран. Но Азизе и казва, че това не е добре...

Няма да ти се получи, да умреш от падане по стълбите, Хазар! Ти трябва да умреш от куршум от пистолета на твоя син! И не благодарение на играта на наякой друг, а благодарение на моята игра.
Първо искаше да убиеш, а после го спаси?! Защо?

Първо искаше да убиеш, а после го спаси?! Защо?

© atv
Цялата фамилия Шадоглу се нахвърля върху Миран, който не послуша молбите на Фарат, да си тръгнат, след като дойдоха, а остана до Реян. Насух му се заканва, че ако Хазар не излезе жив от операционната, той ще го удуши със собствените ръце.

Зехра ще изкара цялата си ярост на Миран, а Азат също го заплашва да го убие, ако нещо се случи с чичо му.

Цялото семейство Шадоглу е в болницата и чака Хазар да се събуди.

Насух се изправя и срещу Реян и бълва цялата си ненавист към Асланбей върху нея, посяга да я удари, но тя му се противопостави... А Фарат едва удържа Миран, който иска да се изправи срещу Насух, за да защити Реян.

- Аз съм тук заради, татко и когато той се събуди и ми каже "Махай се", аз ще си тръгна, но няма да си тръгна, защото ти си казал, дядо! Насух едва сдържа яростта си от чутото...

Хазар е изгубил много кръв и се налага да му прелеят, но кръвта на никой от Шадоглу не е съвместим с неговата кръвна група.

Миран чува, че се търси кръв за Хазар, а неговата подхожда напълно!... и след кратко колебание! решава да даде кръв и да спаси Хазар, но решава да остане анонимен, като дава друго име на сестрата, която го записва в регистъра.

Всички в имението на Асланбей забелязва странното поведение на Елиф, Есма пита Султана, дали да не я заведат в болницата, а тя и казва, че тя е просто изплашена, навярно си е спомнила катастрофата, при която са загинали майка и баща й... и тайната на Султана, която в същата тази катастрофа е оставила да умре мъжа си, който я е викал за помощ, но тя го е оставила да умре.

- Аз вярвам на Миран, той не е убиец!

- Аз вярвам на Миран, той не е убиец!

© atv
Любовта между Миран и Реян преминава през трудно изпитание.

Каква е новата игра на Азизе? Тя се връща и обещава на Миран, че ще поправи това, което е разрушила, дори ако трябва тя ще моли Реян да прости, да се върне отново в тяхното семейство.

- Аз няма да оставя в сърцето ти болката от тази любов, обещава му Азизе.
- Реян си отиде, но не по твоя вина, бабо, а заради баща й...

Въпреки операцията, животът на Хазар е все още под опасност.

Миран отива да говори с доктора и той му казва, че трябва да подготви жена си за най-лошия изход. Състояноето на Хазар е много критично и ако оживее, това ще бъде чудо.

"Днес, аз имам голяма нужда от Чудо. Преди съм виждал..."

Миран излиза от кабинета и се сблъсква с Реян, която го пита защо е още тук, и че не иска да го вижда...

Но случайно минава медицинската сестра, която му взе кръв и го пита как е г-н Месут, дали не му се вие свят. Раян не разбира, какъв Месут, а сестрата казва, че това е човекът като посочва Миран, който е дал кръв и спасил Хазар...

Реян не може да разбере: Първо искаше да убиеш, а после го спаси?! Защо?
- Реян, аз те излъгах само един път и това все още ме измъчва, повече не съм те лъгал. Повярвай ми, аз не съм докосвал баща ти, повярвай ми! Не ме гледай повече така, аз не бих направил нищо, за да те разстрои така!

Реян иска много да види баща си, но лекарят не и разрешават. Миран ще използва всичките си връзки, за да я пуснат при баща й!

- Реян, изкарай цялата си ярост върху мен, крещи, бий ме, но не спирай да вярваш в Мен, и казва когато я оставя пред къщата на Шадоглу, за да се види със сестра си.

Миран отново отива на онзи мост и се заклева, че няма да се откаже от Реян и на нея няма да позволи, да се откаже от него!

Миран се чуди, защо никой в имението нито е чул, нито е видял, как е влязъл и паднал Хзарт, а най-вече защо е дошъл - всичко е много странно.

Фарат изразява мнение, че може би е дошъл да го убие, но Миран го отхвърля - Хазар Шадоглу не е такъв човек, той не играе игри, ако искаше нещо да ми направи, той директно пред мен щеше да се изправи! Има друга причина, но каква?


Реян се изправя срещу майка си Зехра и цялата фамилия, хванала ръката на Миран и заявява:

- Аз вярвам на Миран, той не е убиец!

Зехра и ударя плесница и казва, че тя от днес нататък няма дъщеря на име Реян!
20 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 05 февруари 2021 по DIEMA FAMILY
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав

"Вятърничав", епизод 26 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 25 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 24 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 23 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 22 - какво ще се случи?