Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", епизод 22 - какво ще се случи?

1 коментар

Зехра научава, че Миран е син на Хазар, но дали ще му каже... Вижте още какво ще се случи в новия 22 епизод на турския филм "Вятърничав".

"Вятърничав", епизод 22

"Вятърничав", епизод 22

© atv
След като Хазар каза, че е бил блъснат от Миран, казаното от него нарушава баланса в любовта между Реян и Миран.

Миран не може да повярва, това което е чул от Хазар... Той е съсипан, че Реян не му вярва, че той не е блъснал баща й... Съсипан той напуска болницата, но Реян го догонва, за да му каже, последните си думи:

- Аз винаги съм ти казвал, че винаги ще те обичам, ще бъда до теб, независимо кой е прав - ти или баща ми! Независимо от игрите на баба ти, на това, че тя се опита да ме убие... аз винаги бях до теб! Ти казваше, че ще убиеш баща ми и аз мислех, че няма да го направиш, но...
- Аз не съм го направил, Реян! Ти един път ми каза, че не съм виновен, че си видяла моето сърце...
- Да, аз днес видях твоето сърце, истинското ти сърце... препълнено с мъст... Знаеш ли, аз съм виновна, колкото и ти, че ти повярвах и тръгнах против семейството си. Аз ти позволих, да посегнеш да живота на баща ми...
Миран се опитва да докаже невинността си, но Рейян е уверен в думите на баща си и смята, че Миран просто е играл роля и не се е отказал от отмъщението.

Реян осъзнава, че каквото и да прави, не може да унищожи гнева вътре в Миран и от този момент нататък се зарича да направи всичко, за да защити семейството си.

Миран, който смята, че Реян е несправедлив към него, изгаряйки всичко заради една дума на Хазара и това го наранява дълбоко....

Малката Гюл разказва на Хазар, че майка й е ударила сестра й..., но Зехра прекъсва разговора им.

Насух казва на Хазар, че е време да отмъстят за това, което му направи Миран, но той го моли да не го прави, и иска на това да се сложи точка.

- Ако направите нещо, можете да ме изтриете от вашия живот, казва Хазар на брат си и баща си.
Когато остават сами, Хазар казва на Зехра, че Реян е разбита, че май не е трябвало..., а тя му отговаря, че те са били принудени да го направят - за нейно добро.

(Хазар след като отваря очи в болницата, иска от Зехра да му донесе дрехите и търси писмото, но не го открива, след което признава на Зехра за писмото, което й е написала Дилшах, в което тя му благодари..., че то е тяхното спасение, да докаже на Миран, че няма нищо общо със смъртта на майка му... Признава й още, че е видял Елиф, но не е сигурен дали тя го е блъснала или просто се е уплашила... И Зехра прави план как да спрат Асланбей, като разделят Миран и Реян. Хазар и казва, че никой не може да ги раздели тези двамата, но Зехра му казва, че той ще го направи като каже, че Миран го е блъснал. - Реян прости, това което направиха с нея, но никога няма да прости на Миран, за това, което е напраил с теб! Хазар казва, че не може да постъпи така с Миран, но Зехра му казва, че трябва да го направят защото нямат друг изход! И ако не го направи, тя ще го напусне заедно с Гюл.)

Зехра казва на Хазар, да не си мисли, че тя няма съвест, че и на нея и е болно, че са постъпили така с Миран, но Азизе иска да си отмъсти, дори е идвала в болницата, докато той е бил в безсъзнание да го заплашва.

Ще издържи ли, Хазар, да гледа как страда неговата Реян?

След като си тръгва от болницата Миран събира всички в имението на Асланбей и им съобщава, че Хазар не е паднал сам и е казал кой го е блъснал (Елиф изглежда притеснена)... Миран го е блъснал.

- И ти затова си толкова ядосан, а ти какво си мислеше, че враговете ни ще ти кажат истината, сега видя ли истинското лице на Шадоглу, заради своето добро, те могат да използват децата си, аз те предупредих, казва му Азизе.

Елиф се измъчва и иска да разкаже на Миран, какво е станало онази вечер, но Султана отново я спира...

Ярен съобщава на Султана, че след като Реян и Миран са се разделили, няма смисъл да събират Елиф и Азат.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
"Вятърничав", епизод 22

"Вятърничав", епизод 22

© atv

Миран, който не може да се примири, че е загубил Реян отива в имението на Шадоглу, но е разкрит... и Насух насочва пистолет срещу него... и му казва, че трябва да отнеме неговия живот, защото за малко той не е убил сина му. Но Реян се изправя помежду им и му казва, че най-добре е да я застреля нея и така всичко ще свърши...

- Край, аз се уморих от вашите вражди, баща ми се върна от онзи свят... толкова ли е лесно да се убива... Един ден някой ще умре - или ти, или аз, Миран! Заради твоето отмъщение и ненавист... ще умрем! Ще загубим тези, който обичаме! Аз се отказах от теб, но няма да се откажа от семейството си, Миран! И ако още един път се появиш пред моето семейство, то моето проклятие ще се стовари върху теб! Аз не мога да убия, но огъня, който запали в мен ще изгори и теб!

Но Миран не иска да си тръгне без нея, но влиза Фарат и хората му и казва, че Миран не е убиец...

- Може ли човек да даде кръвта си на човека, който иска да убие? И ако Хазара Шадоглу е жив, то е благодарение на Миран! Във вените на Хазар Шадоглу тече кръвта на Миран!

Всички са шокирани от чутото, а Миран напуска имението на Шадоглу.

Този текст е копиран от pоTV.bg
"Вятърничав", епизод 22
"Вятърничав", епизод 22
© atv
Насух побеснява, как така в целият град не се е намерило човек да даде кръв...

Зехар иска да накара Реян да се разведе с Миран, за да няма той никакви права над нея, но дали това иска Реян...

Объркана и незнаеща какво да прави, Реян оседлава коня и поема на където й видят очите, но... отново се среща с Миран, но тя не иска да говори с него и иска да се върне, но Миран прогонва конете....

Ще се измъкне ли Миран от ада, в който се намира?
Всичко по темата вижте в potv.bg
"Вятърничав", епизод 22

"Вятърничав", епизод 22

© atv
Измъчена от обещанието, което е дала на Дилшах, Есма решава да прекрати тази игра на отмъщение и да обедини Хазар и Миран, и дава писмото на Зехра. След като научава, че Миран е син на Хазар, Зехра ще му даде ли писмо?

Азизе отново обещава на Миран, че ще направи всичко, за да върне Реян, за да го види щастлив... А в същото това време Раян е пред вратата на имението на Асланбей...

Дали се е върнала или е дошла, за да си отиде завинаги?!

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
22 серия на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 09 февруари 2021 по DIEMA FAMILY
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
"Вятърничав", епизод 23 - какво ще се случи?

Вижте повече

"Вятърничав", епизод 23 - какво ще се случи?

Реян се връща в имението на Асланбей, за да докаже, че баща й е невинен. А дали Зехра ще може да каже на Хазар, че Миран...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав

"Вятърничав", епизод 26 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 25 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 24 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 23 - какво ще се случи?

"Вятърничав", епизод 21 - какво ще се случи?