Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.87 - какво ще се случи...

Добави коментар

Елиф се изправя срещу Азизе и казва, това което другите не се осмеляват. Зехра разбира, че Ярен е знаела за плана на Азизе... Есма казва на Зехра да каже на Хазар за писмото, ако не го направи, ще му каже тя... Вижте още какво ще се случи в еп.87 на турския сериал "Вятърничав".

Елиф се изправя срещу баба си и казва, всичко,
което останалите премълчават

Елиф се изправя срещу баба си и казва, всичко, което останалите премълчават

© atv

В 86 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Усилията на Реян да разбере цялата истина за миналото, принуждава Миран също да я последва, защото той ѝ обеща да бъде до нея. Отговорът, който Реян получава от бижутера, който е направил пръстена на Дилшах, я смазва.

Когато Миран и Реян се връща в къщата на родителите на Мелике, ги очаква неочакван гост – Азат.

Азат пита Реян, докога ще си причинява болка, като се среща с него, а Миран му казва да внимава какво говори на жена му и защо постоянно се върти около нея и отново започват, както винаги, когато се срещнат – скандал...

Реян им казва да спрат, защото тя решава къде и с кой да бъде! Азат пита Реян, какво се е променило, за един ден, нали е дошла тук, за да по-далече от този негодник! А тя му казва, че не е вярно, тя е тук, за да разбере истината! Азат я пита с Миран ли? Реян му отговоря, че Миран е човекът, който трябва да знае истината!

След като си тръгва Миран, Реян се кара с Азат, който и казва, че няма защо да доказва, че баща ѝ е невиновен пред Миран, защото той е посегнал на баща ѝ и тя трябва да стои надалеч от него, а Реян му казва, че не може да стои далеч от Миран, защото знае колко е трудно да докажеш, че си невинен, когато всички останали те смятат за виновен и му дава пример, когато Азизе я изхвърлили с бялата рокля и тя не е можела да докаже на дядо си Насух, че не е виновна... Азат и казва, че той е повярвал и дори целият свят да казва друго, този, който ти вярва винаги ще е на твоя страна и знае, че говориш истината. Азат и казва да остави тази работа, но Реян му казва, че дори и да и струва живота, няма да се откаже да докаже, че баща ѝ е невинен!

Азат отново си спомня, че Реян не е истинска дъщеря на Хазар и си мисли, ако знае истината, дали ще продължи да се бори за истината..., но след това си мисли, че дори и да знае, нищо няма да се промени...
Елиф пита баба си, какво ще стане, когато
нейните тайни излязат наяве?!

Елиф пита баба си, какво ще стане, когато нейните тайни излязат наяве?!

© atv

Сутринта Елиф пред всички обитатели в имението на Асланбей се изправя срещу баба си и казва, всичко, което останалите премълчават..., че те са играчки в ръцете й, че вчера по техните стълби е паднал и едва не е умрял човек, а тя иска те да се държат, че все едно нищо не се е случило... Нека да погледна брат й, който е намерил своето щастие, но тя се опитва и него да му отнеме..., защото заради нейната ненавист, той не може да бъде щастлив с Реян!

Миран иска Елиф да се успокой, но тя се изправя и го пита, дали е лъжа, че заради игрите на баба им, Реан не му се доверява? И се изпуска, че той е дал кръв на Хазар, а Азизе не може да повярва, това което без иска каза Елиф. Миран казва на баба си, че е истина, защото не иска да вижда, как Миран страда! Азизе го пита, какво още тайно е направил, той от нея, но Елиф я пита, а какво ще стане, когато нейните тайни излязат наяве?! И я пита, къде е искала снощи, късно вечерта, да изпрати завързана Султан? Тя със собствените си очи е видяла, как трима мъже са държали Султан, а баба им я заплашвала... Султан притеснена от заканите на Азизе, отрича, това което казва Елиф да е истина. Азизе казва на Елиф да отиде да си почине, но Елиф и казва, че тя ще сложи край на това зло!

Притеснена Султан се прибира в стаята си..., но Гюнул разбира, че Елиф е казала истината и когато казва, че ще отиде да потърси сметка от баба си, Султан я спира и казва, че е много изплашена, че Азизе може да направи нещо с тях, но тя ще си отмъсти, но тя не трябва да се бърка...

Азизе ще чуе, как Гюнул ще каже на Фърат, че няма как да бъде добре, след като живее с баба си под един покрив... и ще прекъсне разговорът им, когато Фърат казва, че не мисли, че Елиф лъже...
Миран пита Азизе, какво чичо му е направил в миналото на леля му? Азизе му казва, че тя иска да го обърка с нейните глупости, а Миран и отвръща, че Елиф е казала истината, защото тя е искала да затвори устата на Султан, за да не му казва неща от миналото...
Зехра и Реян

Зехра и Реян

© atv

Азат казва на Зехра, че дъщеря ѝ отново е била с Миран. Реян казва, че не крие нищо, а е искала да разбере истината за пръстена на Дилшах, че тя се отказала от любовта си, но няма да остави това, докато не докаже, че баща ѝ е невинен и никой да не се опитва да я спре!

Зехра казва на Реян да подпише документите за развод, за да приключи всичко, но Реян не може да ги подпише...

Без да иска Зехра дочува разговора на Насух с Йосуф, че Ярен е знаела за плана на Азизе, да опозори Раян и е мълчала...

Зехра се изправя срещу свекъра си и го пита, сега как ще накаже Ярен, дали както е наказал Реян...

Зехра му казва, че се е уморила от техните тайни, лъжи и минало. Пита го, знае ли какво те с Хазар са пожертвали, за да защитят дъщеря си, те са кривнали от пътя, отказали са се от истината.

- Ярен трябва да напусне този дом! Ако ли не, аз всичко ще разкажа на Хазар, ще вземем децата, и ще си отидем! Ти решавай!

Есма звъни на Хазар, за да разбере, дали Зехра му е предала писмото, но Зехра вдига телефона, преди да стигне Хазар до телефона... и казва, че той спи.... Есма я пита, защо не му е предала писмото, което ще ги спаси, Зехра излиза от стаята на Хазар и казва, че не е предала писмото, защото не ѝ вярва, че това може да е поредната игра на Азизе!

Есма казва, че рано или късно Хазар ще се оправи и ако тя не му каже, тя ще го направи, но когато му каже истината, ще му каже още, че и тя е знаела!

Зехра отново лъже Хазар, че се обадил познат, който е искал да му пожелае по-бързо да се възстанови, а Хазар я пита защо е побледняла като платно?! Хазар и казва, че я наблюдава, че втори ден е в това състояние и да му каже, какво става, но са прекъснати от Реян, която иска да поговори с него за миналото...

Реян е уверена, че Миран не е блъснал баща и

Реян е уверена, че Миран не е блъснал баща и

© atv
Реян е уверена, че Миран не е блъснал баща и

Реян споделя пред Мелике, че баща ѝ никога не я е лъгал, но може да се объркал в тъмното, защото Миран, така уверено и казва, че не не е блъснал баща й, но не може пред никого да каже, че му вярва... и много силно го обича, човек може да греши за много неща, но очите на Миран не може да я лъжат и колкото по-дълго гледа тези очи, толкова повече сърцето ѝ вярва, че Миран не е блъснал баща й, но устата ѝ казват друго!

Насух се готви да омъжи час по-скоро Ярен, за да не може Зехра да каже, това което чу на Хазар....
Разбираме, че първото писмо на Дилшах е в ръцете на Ярен!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...