Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.32 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Реян не е истинска дъщеря на Хазар, ще позволи ли Хазар, тя да разбере истината? Вижте още какво ще се случи в еп.32 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 23 февруари 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Вятърничав

Вятърничав

© atv
След като Хазар научава от Зехра, че малката Гюл е казала къде е Реян на Миран, той притеснен веднага тръгва да прибере дъщеря си.

Малката Гюл много се радва, че Дженер се върнал от казармата и го моли да я заведе в парка да поиграят, а може да вземат и Ярен, но той с тъга й отговаря, че тя е порасла... А Ханифе казва на майка му Нигер, че независимо, че го е изпратила Джанер в армията заради любовта му към Ярен, но огънят му в сърцето още не е угаснал към нея.

Гюнул притеснена от факта, че Миран може да разбере истината от Реян,отново предизвиква Азизе, че тя не можа да спре внука си да доведе Реян в имението на Асланбей, но Азизе и казва, че ако се бой истината, която дъщерята на Шадоулу може да разкрие на Миран, то ще го загуби завинаги, но тогава се намесва Елиф и казва, че Гюнул отново ще измисли нещо...

Реян и Мелике наблюдават от вратата на дома, Миран и Азат, който стоят пред къщата и не иска нито единия, нито другия да си тръгне.

Мелике и разказва, как снощи Миран се грижил за нея и щял да се побърка от притеснение ако нещо и се е било случило, и се вижда, че той много я обича.

Реян й казва, че за нея Миран повече не съществува и да не го защитава. Мелике я кара да му каже, че знае истината, че той е женен...

Реян казва на двамата да си тръгват, защото иска да остане сама. А Миран и казва, че един пътя я оставил и Азат я забрал, а Гюнул е била ранена... и тя обвинила Реян, че й го била причинила.

НО пристига Хазар и се нахвърля на Миран. Азат иска да спре чичо си, но той се нахвърля и на него и го пита, а той какво търси тука...

- Аз дъщеря си и от двамата пазя, а вие и двамата сте ТУК?!

Хазар казва на Миран да се държи по-далече от неговото семейство..., че той му е казал, че няма нищо общо със смъртта на майка му и баща му, и че не го интересува дали му вярва ли не, че от днес е негов враг и повече няма да му позволи, да се доближи до дъщеря му. А на Мелике и Раян, че си тръгват веднага.

Реян не е истинска дъщеря на Хазар

Реян не е истинска дъщеря на Хазар

© atv

След като се прибират в имението на Шадоулу, Гюл пита баща си, дали Миран е довел сестра й...

А Ярен щастлива наблюдава от терасата, че за пореден път е попречила на Раян да бъде с Миран.

Насух прибирайки се нахвърля на Реян и я пита какво търси тук, Азата се застъпва за нея, но Раян му казва, че ще си отиде, няма да остане в неговия дом, да не се нервира....

Зехра, казва на Хазар, че не могат да напуснат имението, защото Насух я е заплашил, че ако те си тръгнат, ще разкаже, че Реян не му е родна дъщеря!

Хазар се изправя срещу баща си, да не е посмял и да пипе с пръст дъщеря му, и че скоро четиримата ще напуснат тая къща и му казва, че иска да поговори с него на четири очи.

Хазар пита баща си, как е посмял да го заплашва, а той му отговоря, че ако и се опитат да си тръгнат, ще разкаже, че Реян не му е родна дъщеря и как са я отгледали сред лъжи... Но Хазар не отстъпва и Насух вика Раян, ще позволи ли Хазар, тя да разбере истината?

Хазар се изправя срещу Раян, със сълзи на очи и разказва колко много я обича, но не може да си тръгнат от имението на Шадоулу, а трябва да останат.

Хазар предупреждава брат си Джихан да държи семейството си далече от дъщеря му, защото ако Раян пророни и една сълза заради тях, ще си имат работа с него!

Ярен вижда пръстена от Миран на ръката на Реян и отново изпада в ярост!

Султан и Азизе

Султан и Азизе

© atv

Миран с гръм и трясък се прибира в имението на Асланбей и търси Гюнул, а тя излиза с усмивка и го пита какво се е случило, а той я хваща за гушата и я пита по-същия начин ли е изглеждала, когато се ранила с ножа, какво е чувствала? Стискайки я за гушата и казва да каже истината.... Фърат и Елиф се опитват до го спрат... Идва Султан и спасява дъщеря си и му казва, че няма да му позволи той да постъпва така с Гюнул, като баща му е правил с майка му.... Миран пита баба си, иска да каже Султан, а тя казва, че са глупости и лъжи, както винаги... Миран ядосан и вбесен до краен предел излиза от имението, а Фърат тръгва след него и му казва да спре, да не се нервира! Миран му отвръща, че се чувства, че все едно се намира в блато, че когато излезе на повърхността, се намира нещо отново да го завлече на дъното...

Азизе се опитва да заплаши Султан, но тя и казва, че онези дни, когато й е посягала са вече минало... Азизе я пита дали иска да умре, след като е разказала на Миран за майка му. А тя й отговаря, че когато става дума за дъщеря й никой не може да я спре да не говори!

Ярен отново напада Реян, че отново е сложила пръстен от женен мъж... а тя и казва, да напусне стаята й, докато не е станало лошо.

Реян този път успява да свали пръстена и го изхвърля на улицата, но.... кой мислите го намира Миран..., който е тръгнал да говори с нея...

Азизе много внимателно крие своята любов към своята любима внучка Гюнул, която заради своето отмъщение е хвърлила в жестока игра, от което страшно много я боли душата. Но Азизе за нищо и никой на този свят няма да се откаже от отмъщението си!

Реян пита майка си, защо баща й се е отказал да напуснат имението, но тя и отговаря, че когато му дойде времето той ще и каже защо, но да не го пита сега. Зехра предлага на Раян да се разходят с Гюл, за да се разсеят...

"Вятърничав", еп. 33 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 33 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азизе описва собствеността на Шадоглу, а Насух разрешава на Азат да се ожени за Реян – как ще реагира на това Миран. Вижте още какво ще...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп. 35 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 34 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 33 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.31 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.30 (Diema Family) - какво ще се случи...