Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Аслан катастрофира, а колата му избухва в пламъци и получава сериозни изгаряния, но като по-чудо е все още жив. Хазар се възстановява от изстрела, но Миран все още не го приема за баща. Насух решава да помогне на Миран и Раян, но на Джихан не му харесва тази идея. Вижте още какво ще се случи в еп.179 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 16 септември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 178 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Хазар заплашва Азизе да стои далече от децата му, защото ако нещо се случи с някое от тях, той ще я убие. Миран разбира, че Аслан е отвлякъл Раян и тръгват с Хазар да го търсят. Аслан предава Харун като изпраща писмо до Насух.


НА КРАТКО какво се случва в 179 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 16 септември 2021 по Diema Family:

Хазар и Миран откриват Аслан и Раян. Аслан стреля в Миран, но Хазар застава пред него и куршумът го уцелва. Махфуз, за да спаси дъщеря си стреля по Аслан.

Аслан катастрофира, а колата му избухва в пламъци и получава сериозни изгаряния, и като по-чудо е все още жив.

Хазар се възстановява от изстрела, но Миран все още не го приема за баща.

Насух решава да помогне на Миран и Раян, но на Джихан не му харесва тази идея.

Гюнул се извинява на Раян за всичко, което и е причинила.

Харун се оказва, че е син на Фисун.


Този текст е копиран от pоTV.bg

Аслан стреля по Миран, но Хазар застава пред него и куршумът го уцелва. Махфуз, за да спаси дъщеря си стреля по Аслан.

След като спука гума, планът на Аслан почти е провален, но той говори с някой, да му изпрати друг автомобил, но Раян не иска да тръгне с него и отново се опитва да избяга, но Аслан стреля в краката ѝ... Раян се връща и пита Аслан, дали иска да я убие, взима пистолета му и го насочва в главата си, и му казва да стреля...

- Стреляй, защото аз никога няма да те обичам и да тръгна с теб! Не може да накараш някой да те обича, заради това, че никои не те обича!
- Ще се научиш, Раян, ще свикнеш с мен!
- В този живот обичам и ще обичам само Миран!
- Не, ти ще обичаш, само мен!
- Няма!

В този момент се появява Миран с насочен пистолет в Аслан. Аслан му казва да хвърли пистолета, Раян му казва същото, защото се страхува за живота му... Миран оставя пистолета на земята...

Миран спокойно казва на Аслан да пусне Раян и по-мъжки да решат проблемите. Аслан му казва, че няма нищо за решаване с него.

Хазар също идва и казва на Аслан да пусне дъщеря му, защото в противен случай ще го застреля.

Раян моли баща си да не се приближава, Миран също го моли, че той всичко ще уреди...

Аслан казва на Хазар да хвърли пистолета и да застане до Миран... Аслан се цели ту в Хазар, ту в Миран. Хазар вижда, че Аслан ще стреля в Миран и застава на пътя на куршума и спасява сина си. Хазар пада ранен на земята.

Раян крещи на Аслан да я пусне...

Махфуз, за да спаси дъщеря си стреля в Аслан.

- Татко, моля те, не умирай – втурва се Раян към баща си.

Миран е разбит, едва познал баща си, ще трябва да го изгуби и го моли да му прости, но трябва да живее... Хазар държи Миран за ръката и повтаря „Синко“...

Раян и Миран качват Хазар в колата си и молят случаен човек, който им се притече на помощ, да ги закара до най-близката болница.

В колата Хазар, моли Миран да му обещае, че ако умре, той да се погрижи за сестрите си. Миран му казва, че той ще се оправи и ще се погрижи за тях.

Аслан катастрофира, а колата му избухва в пламъци и получава сериозни изгаряния, и като по-чудо е все още жив.

В същото време Махфуз качва Аслан в автомобила си и му казва, че ще го спаси и закара в близката болница. Но, явно Аслан, не е ранен тежко, защото насочва пистолет към Махфуз и му казва, че е предател и ще го убие, но стреля във въздуха и се качва в колата на Махфуз, но на няколко метра се ударя в камион и колата избухва в пламъци

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Хазар се възстановява от изстрела, но Миран все още не го приема за баща.

След което действието на филма се развива бързо, Шадоглу и Асланбей получават лоши новини, че Хазар е ранен, а Аслан обгорял, но като по-чудо все още жив.

Раян е пред хижата и си говори с цветята, че не ги е поливала толкова дълго време, а те все още са жива, а в страни от нея Миран цепи дърва и си мисли за Хазар.

Раян казва на Миран, че баща ѝ и майка ѝ са тук. В колата Зехра предупреждава Хазар да бъде внимателен, защото преди дни са го изписали от болницата и да не притиска Миран.

В болницата Султан, Гюлсун, Фисун и Азизе за пореден чакат, новини за състоянието на Аслан. Лекарят излиза им съобщава, че няма промяна, че състоянието на Аслан е много тежко и е някакво чудо, че е все още жив.

Султан напада Азизе, че заради нея синът ѝ е в такова състояние и я проклина да гори в ад...

Гюнул се обажда на Азат и го моли да ѝ направи среща с Раян, защото иска да поговори с нея, но ако тя и се обади, тя няма да и вдигне.

Зехра предлага на Раян двете малко да се поразходят. Зехра и казва, че те леко са се отървали, а Раян я пита, дали знае как е Аслан. Зехра се нервира, че я пита за него, който за малко не е убил баща ѝ. Раян и отвръща, че Аслан е болен и тя не му е простила, но не му желае смъртта. Азизе и без това е обвинявала тях. Ако нещо се случи, тя ще обвини и тормози Миран. Зехра успокоява дъщеря си, че те с баща ѝ, няма да позволят на никой да им навреди. Раян и Зехра гледат към Миран и Хазар и как те се държат на разстояние един от друг, но Зехра казва на дъщеря си, че всичко ще се нареди, защото е видяла, как Миран е гледал Хазар, когато си е помислил, че умира.

Хазар моли Миран да си каже всичко, което му тежи, а не да го държи в себе си, защото знае, че го обвинява, а Миран му отговоря, че няма откъде да знае, това което е преживял.

- Разкажи ми, Миран, направи ме съпричастен на болката ти! Позволи ми да излекувам раните ти! Знам, че откраднаха детството ти..., но това детство е на моето дете. В този живот само Бог знае, колко ни е останало. Не прави това, синко, не унищожавай нашите преброени дни!
- Аз нищо не унищожавам, но ти остави майка ми и ни унищожи, и това не може да се оправи, г-н Хазар! Благодаря ти, че се хвърли пред куршума и ми спаси живота. Аз съм ти задължен, но ще се разплатя... Но и това не може да ме накара да забравя миналото.

С треперещ глас Хазар казва на сина си, че той за нищо не му е длъжен. Той не очаква някога, че ще го нарече татко или позволи да го прегърне, но никога няма да може да изтръгне от сърцето му, бащината му любов към него.

- Аз знам, аз чувствам, че ти си ме приел и душата на Дилшах е намерила покой. Ех, ако беше жива...

Миран го прекъсва със знак, да не продължава и тръгва към хижата, след което се спира и му казва...

- Ако мама беше жива, аз нямаше да съм такъв! Но от къде да знаеш ти, който остави любимата си жена, само защото е спряла да ти пише! - гневи се Миран на баща си и му казва да си върви.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Насух решава да помогне на Миран и Раян, но на Джихан не му харесва тази идея.

Насух разбира, че Миран и Раян живеят в хижата и рещава да им даде къщата, която беше приготвил за Азат, в която никой не живее, а Джихан разбира това и въобще не му харесва, тази идея на баща му, но Насух отсича, че ще направи това, което трябва за внуците си.

Джихан казва на баща си, че ще направи, това което трябва за деца си!

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Гюнул се извинява на Раян за всичко, което и е причинила.

Азат и Гюнул пристигат пред хижата, а Азат и казва, че първо той ще отиде да поговори. Азат казва на Миран и Раян, че Гюнул иска да говори с Раян. Раян казва, че няма за какво да си говори с Гюнул... Азат се връща в колата и казва на Гюнул, че Раян не иска да говори... Гюнул слиза от колата, а Азат не може да я спре... В хижата Миран тръгва да се кара с Гюнул, но Раян го спира. Отвънка Гюнул се извинява на Раян за всичко лошо, което и е причинила и я моли да излезе за 1 минута, за да и каже, защото брат ѝ ще умре. Раян и Миран излизат, а Гюнул и казва, че не е знаела, че за всичко лошо, което ѝ е сторила, ще се разплаща брат ѝ... Раян казва на Гюнул, че тя никой не е винила или проклинала и се моли брат ѝ бързо да се възстанови...

Азат казва на Миран,че преди ся били врагове, но сега са едно семейство, макар, да знае, че той не иска да приеме този факт!

Гюнул пожелава на Миран и Раян, да бъде много щастливи и се качва в колата на Азат, а Азат казва на Миран и Раян, че ще я откара до болницата.

В болницата Фисун заплашва Азизе, че нещо ако се случи с Аслан, ще я съсипе..

- Мамо!

Фисун се обръща и е много изненадана да види Харун.

Азизе не може да повярва, че зетят на Шадоглу е син на Фисун.

Фисун не може да повярва, че синът ѝ е зет на Шадоглу...


Епизод 179 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 16 септември 2021 по DIEMA FAMILY

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
„Вятърничав“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

Фисун е ядосана на сина си, че се е оженил за момиче от Шадоглу и му нарежда веднага, да се разведе. Зехра не разрешава на Махфуз...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.200 (Diema Family) - какво ще се случи...