Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран продължава да се противи, че Хазар е истинският му баща. Хазар тайно се надява, че Дилшах е жива. Азизе признава пред Миран, че Мехмед се е самоубил. Вижте още какво ще се случи в еп.177,на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 14 септември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

 „Вятърничав“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...
„Вятърничав“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 176 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Фисун Асланбей казва истината на Миран, че той е син на Хазар Шадоглу и Дилшах, но Миран не иска да я приеме. Азизе е изгонена от имението на Асланбей.


Какво се случва в 177 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 14 септември 2021 по Diema Family:

  • Пореден епизод, в който почти не се случва нищо ново. Миран продължава да не иска да приеме, че Хазар му е баща. Хазар тайно се надява, че Дилшах е жив. Азизе признава пред Миран, че Мехмед се е самоубил.

В имението на Асланбей Аслан влиза в стаята на Миран и Раян, чупи и скъса снимката, на която са заедно Миран и Раян, а след това намери и взима паспорта на Раян... и си казва, че утре двамата с Раян или ще започнат нов живот, или ще умрат.

Султан влиза също в стаята на Раян и Миран и виждайки счупената рамка и скъсана фотография, пита сина си, какво прави в тази стая и дали той е унищожил портрета, а Аслан отговоря на майка си, че като е влязъл е бил унищожен, след което излиза.

Миран не иска да приеме, че Хазар му е баща

Хазар, Миран и Раян пристигат по едно и също време на гробището. Миран казва на Хазар да погледне внимателно, защото неговото семейство е там и сочи в посока гроба на Мехмед и Дилшах.

- Сега ще те заведа при моите родители и ще те накара да си платиш, че не уважаваш тяхната памет! - казва Миран на Хазар, видимо вее още не иска да приеме истината, че Хазар е негов баща.

Миран хваща Хазар за ръката и дърпайки го влизат в гробището, а Раян се опитва да вразуми Миран, но Хазар казва на дъщеря си, да го остави да си изкаже цялата болка.

- Моят баща е Мехмед Асланбей – казва Миран, дърпайки Хазар към гроба му.
- Мехмед Асланбей не е твой баща! Ние с майка ти се обичахме и щяхме да се оженим... Само ако знаех, никога нямаше да те оставя да живееш с Асланбей, дори ако трябваше да дам живота си... Азизе е принудила Дилшах да се омъжи за Меехмед и го е направила, знаейки, че е бременна с теб.

Миран отново отказва да приеме, че Хазар му е баща, дори му казва, че той е убиецът на майка му, а баща му е умрял, заради него.

Хазар му казва, че онази нощ майка му е трябвало да му каже за него, но Мехмед е тръгнал след тях и те не са можели да избягат, а Мехмед стрелял в него и убил майка му, а Азизе също е била там и е видяла всичко. Миран е хванал Хазар за гушата и му казва да не лъже. Но Хазар продължава да разказва, какво се е случило онази нощ, че Мехмед е казал на Азизе, че те са се обичали преди Дилшах да се омъжи за него, а той ги е убил и се самоубива.

- Баща ми, не се е самоубил! - не иска да повярва Миран в думите на Хазар, но го пуска и излиза от гробищата.

Раян пита баща си, дали е добре, а Хазар моли дъщеря си, да отиде с Миран и да не го оставя сам.

Фисун разказва на Султан, как Азизе е дошла като прислуга в къщата ѝ, но се оженила за брат ѝ и завладяла всичко, а баща ѝ починал много бързо от мъка. Фисун и казва, че не знае как е омаяла брат ѝ, след като на гърба си Азизе имала голям белег от изгорено... Султан иска да знае повече подробности, но Фисун и казва, че един ден ще разбере всичко...

Хазар отива на гроба на Дилшах и си излива болката, че Миран се противи да го приеме за баща. А след това се чуди, дали Азизе му е казала истината, че Дилшах е жива. Хазар признава, че преди, дори когато се е ядосвал на Миран е чувствал нещо, но винаги си е казвал, че това е защото е син на Дилшах,.. Хазар смята, че Миран е прав, като не иска да го погледне в лицето..., защото на неговия син са откраднали живота...

- Дори, до края на живота ми, да не ме приеме за баща, аз никога няма да го оставя сам, обещавам ти, Дилшах!

Азизе и Махмуд са в чифлика на Шадоглу. Азизе заповядва на Махмуд да намери Хазар и да го убие, а след това, ще извика Насух, за да чуят заедно новината за смъртта на сина му. Така Азизе смята да си отмъсти на Шадаглу.

Миран пристига с Раян и пита Азизе:

- Моят баща.... Оффф.. Твоят син самоуби ли се, при това пред очите ти?!
- Той се самоуби – казва Азизе, като отново си спомня онази нощ...
- И ти, ти, ти... знаейки..., знаейки.., че се е самоубил... Азизе прекъсва Миран и му казва, че Мехмед е мъртъв и няма разлика, кой е натиснал спусъка.
- Моят син, умря заради баща ти! - ядосана казва Азизе.

Миран предупреждавайки Азизе с пръст и казва, че Хазар Шадоглу не е негов баща, и той няма баща..., няма баба... и има само жена...

Раян казва на Азизе, че тя е предупредила, че истината ще излезе наяве и сега тя е никоя. Азизе и отвръща, че тя е жената, която е отгледала Миран. Миран и отговаря, че тя е никоя, защото е откраднала детството му и го е накара да живее в свят пълен с лъжи... Азизе го пита, дали ще я убие, а Миран и отвръща, че няма да я убие с куршум, а и казва, че тя е умряла в сърцето му....

Хазар се прибира и вижда баща си пред портата, който го чака и го пита какво е станало, а Хазар му казва, че Миран никога няма да го приеме за баща. Насух му казва да потърпи малко, докато Миран свикне с тайната, която е била скривана от него цели 35 години. Хазар казва на баща си, че знае, че е излъгал Джихан, за да го защити и не той е убил Мехмед, а той се е самоубил, и той всичко си е спомнил... Хазар казва на Насух, че Азизе му е казала, че Дилшах е жива и тя я държи в ръцете си. Баща му казва, че Дилшах е починала, защото Мехмед я е убил...

- Ами ако е жива, татко, Миран няма така да страда....

Миран и Раян отиват в хижата, а Миран страда много, че баба му го е лъгала толкова много години, а Раян е неотлъчно до него и се опитва да излекува болката му.

Епизод 177 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 14 септември 2021 по DIEMA FAMILY
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
„Вятърничав“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

Хазар заплашва Азизе да стои далече от децата му, защото ако нещо се случи с някое от тях, той ще я убие. Миран разбира, че Аслан...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...