Актуално Какво ще се случи...

Вторият сезон на Фамилията - неделя, 13 октомври от 20:00 часа по bTV

Добави коментар

Диана Арнаудова става жертва на домашно насилие в първите епизоди от втория сезон на „Фамилията” – на 13 октомври от 20:00 часа по bTV

Диана Арнаудова става жертва на домашно насилие в първите епизоди от втория сезон на „Фамилията” – на 13 октомври от 20:00 часа по bTV

В първия епизод от втори сезон на драмата „Фамилията” по bTV, на 13 октомври от 20:00 часа, Стефан Марков ще успее да избяга на косъм от разкритието си. Вътрешните прозрения ще започнат да го измъчват все по-силно. Осъзнаването на злото, обсебило душата му ще го подтикне към пречистване, но не и към прошка или забрава. И той ще продължи да търси доказателства по казуса „Ива”.

За „Фамилията” случаят „Пейчев” ще остане неизяснен. След като Виктор и Тони връщат куфарчето с документите непокътнато, нараства опасението, че отвличането на бившия шеф на старческия дом е лично отмъщение. И може да доведе до разкриване на събитията в Клисура. Но по-уплашен за живота си е Пейчев.  А страхът от проявената нелоялност може и да се окаже основателен.

Проблемите в семейството на Виктор и Диана се задълбочават. Въпреки желанието ѝ да успокои атмосферата, бившата миска ще попаднe в епицентъра на подозренията на мъжа си.

Добави описание

Във втория епизод на „Фамилията” за вечерта журналистът ще установи ценна връзка с полицията, докато в същото време Борис крои планове за бъдещата си политическа кариера. Освен ангажиментите по подготовката на официална пресконференция, Лора ще се заеме и с тържеството по повод годишнината на родителите си. Желанието на Диана да спечели доверието и одобрението на патриарха, като се включи в организацията, ще ѝ изиграе не една лоша шега.

В неделя, от 20:00 часа, зрителите на bTV ще видят живота на Борис и Лидия Арнаудови в картини, докато Тони и Виктор усещат, че скоро тайната им ще бъде разкрита. Един топъл и личен подарък ще разчувства и най-твърдите сърца във „Фамилията”, но и ще причини неописуема болка на ранимите и беззащитните. Още една невинна жертва ще пострада в следствие на разследването на Стефан.

А кой ще усети гнева на Арнаудови, зрителите на bTV ще разберат във „Фамилията” – на 13 октомври от 20 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фамилията , Стефан Данаилов

Киномаратон с филмите на Стефан Данаилов и Невена Коканова по БНТ 2

Почина Стефан Данаилов

bTV отбелязва 75-я рожден ден на Стефан Данаилов със специално издание на “непознатиТЕ”

Цял декември България празнува 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов

Стефан Данаилов в „Бездомното шоу на Башар Рахал”