Актуално България търси талант

Втори лайв на „България търси талант” в неделя, 26 април

Добави коментар

Фаворитите на Ники Илиев и денс формацията на Дарина Павлова се изправят един срещу друг в „България търси талант”на 26 април по bTV

Фаворитите на Ники Илиев и денс формацията на Дарина Павлова се изправят един срещу друг в „България търси талант”на 26 април по bTV

Изминалата седмица донесе много емоции на участниците в първия полуфинал на шоуто „България търси талант”. На 19 април първите 10 таланти представиха своите нови изпълнения, а в понеделник двама от тях продължиха напред в шоуто и се класираха за финала. Това са Деян Асенов, който бе безапелационен победител при зрителския вот, и Младежки мажоретен състав и духов оркестър „Христо Ботев”, който трябваше да се изправи срещу Радко Петков в битка за второто място.

магът Георги Тодоров

Напрежението в полуфиналната фаза на „България търси талант” ще нарастне още повече на 26 април, от 20:00 часа, когато един срещу друг в шоуто ще се изправят Детски куклен театър „Щурче“, жонглиращият с думи Мартин Петрушев, магът Георги Тодоров, 13-годишната певица Анджела Цолова, танцовата школа „Full Dance“, гъвкавият Илия Гечев, 7-годишната Цветозара Миленкова, носителите на „златен бутон” „For A Distance”, безстрашният Иван Добринов и най-възрастният участник, фен на парапланеризмът – 66-годишният майстор на баланса Методи Методиев.

Методи Методиев

Методи Методиев

По време на кастингите танцьорките от „Full Dance” станаха любимки на Дарина Павлова и тя дори се разкърши заедно с тях под звуците на музиката. Дали момичетата и този път ще се представят толкова добре и ще провокират този път освен Дарина на сцената да се качи както обеща и Илиана, зрителите ще видят в неделя от 20.00 часа.

Мартин Петрушев

Мартин Петрушев

Вечерта ще бъде емоционална и за Ники Илиев, тъй като на сцената излизат двама негови фаворити.

Анджела Цолова

Анджела Цолова

„For A Distance”

„For A Distance”

„For A Distance” толкова се харесаха на чаровния актьор, че грабнаха неговия „златен бутон”, а гласовитата Анджела Цолова трябваше да се изправи във вокален двубой срещу не по-малко талантливата Преслава Тодорова, като сблъсъкът между двете и отпадането на малката Преслава силно развълнуваха Ники.

Цветозара Миленкова

Цветозара Миленкова

Друг участник, който безспорно обра овациите на публика и жури по време на кастингите, и тази неделя ще разцъфне като вълшебно цвете е гимнастичката Цветозара от Кюстендил, за която Иво Сиромахов отсече:

„Запомнете името Цветозара Миленкова, защото съм сигурен, че след време заради нея ще слушаме химна!”.

На сцената на шоуто в неделя зрителите ще видят още номер, който в продължение на 40 години е запазил своята автентичност, приказни герои, пирати и много други изненади.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя