Актуално В програмата

Втора доза претенденти за място на финала и наградата от 50 000 лева се качват на сцената на „България търси талант“ в спектакъл на живо

Добави коментар

Тази неделя от 20:00 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на втория грандиозен полуфинал на „България търси талант“ на живо.

Тази неделя от 20:00 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на втория грандиозен полуфинал на „България търси талант“ на живо. До сега, освен 5-те златни бутона на водещите и журито, вотът на феновете на шоуто изпрати на последната битка малката акробатка Адриана Хаджитенева и човека-калкулатор Георги Георгиев. На най-голямата сцена за дарования най-талантливите сред най-талантливите ще представят още 13 впечатляващи изпълнения. И тази неделя любителите на фантастичния спектакъл ще имат възможността да подкрепят своите фаворити като гласуват за тях със SMS по време на цялото представление. Катето Евро, Ицо Хазарта, Любен Дилов-син и Славена Вътова отново ще се изправят пред трудната задача да изберат още един финалист между втория и третия по зрителски вот.


Междувременно, Даниел Петканов влезе в гримьорната на журито, за да ги предизвика с игра на паметта. В ексклузивната онлайн поредица „Още от България търси талант“ той помоли всеки от тях в рамките на 1 минута да изброи максимално много участници, които са му направили впечатление. Какви хитрини използват Ицо Хазарта и Славена Вътова, за да победят колегите си, кои са фаворитите на Любен Дилов-син и как Катето Евро разсейва опонентите? Кои според тях са най-шокиращите персонажи, качили се на сцената на „България търси талант“, вижте тук. А какви са емоциите на финалистите преди изпълнението им и след като са получили позитивната оценка на зрителите на bTV, можете да видите тук.


На 8 декември след трите полуфинала на живо, на които зрителите ще гласуват със SMS, а журито - от сцената на „България търси талант“, всички отпаднали полуфиналисти ще получат още един шанс да се борят за наградата от 50 000 лева и звездната титла. В секцията „Спаси талант“ на talant.btv.bg  всички фенове ще имат 24 часа, за да гласуват за своя фаворит и да го върнат в играта. Събралият най-много гласове в онлайн вота също ще отиде на големия финал, за да премери възможностите си с най-добрите от най-добрите.


Интервюта с най-любопитните дарования от шоуто можете да чуете в рубриката „N-JOY Talent“ всяка сряда от 15:00 часа по радио N-JOY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя