Актуално В програмата

Всички играят в „Скрита самоличност“

1 коментар

От 3 юни световният хит „Скрита самоличност“ ще промени завинаги българския ефир, изпращайки в историята схващането, че за да спечелиш голяма сума пари от телевизионна игра са нужни много знания или късмет.

© NOVA / Красена Ангелова

Всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA, 100 000 лв. ще очакват най-наблюдателните сред участниците във формата, които ще се доверяват единствено на своята интуиция и логическо мислене. С усмивка по пътя към голямата награда ще ги отвежда обичаният актьор Герасим Георгиев-Геро, който беше специален гост на „Събуди се“, броени дни преди старта.

„Сега хората пак ще кажат, че всичко е за първи път, но този формат наистина ще е нещо уникално за България. Идеята за излъчването му у нас отлежава от 15 години, но сега му дойде времето, и вярвам, че няма нищо случайно. Той стартира през 2006 г. в САЩ, но ние заимстваме повече от италианската му версия, където се развива успешно вече 12 години. Определено го усетих като моето и ми трябваше много малко време, за да вляза в ролята на негов водещ“ – разкри Герасим Георгиев-Геро.

Заредени с много добро настроение, епизодите на „Скрита самоличност“ ще са чудесен повод за още споделено време на цялото семейство пред телевизионния екран. Увлекателното разследване на мистериозните личности по списък с техните професии или хобита, няма да остави никой безучастен, защото зрителите ще се забавляват и играят заедно с участника, докато се разиграват сериозни суми пари. „Никак е лесно, но е много интересно. Аз също не знам кой кой е в играта и нарочно поисках да е така, за да гадая кои са самоличностите, заедно с участника“ – сподели още водещият Герасим Георгиев-Геро пред Марина Цекова.

„Скрита самоличност“ провокира детективския нюх и държи вниманието до последната минута. Неочакваните обрати, допълнителните улики и жокери, правят играта още по-динамична и вълнуваща. Ключов етап в следствието е появата на тайнствения роднина на финала, разпознаването на който може да удвои спечелената до този момент сума от участника. Още в премиерните епизоди на предаването, зрителите ще станат свидетели на първото достигане до голямата награда от 100 000 лв.

Не пропускайте старта на най-новия телевизионен формат „Скрита самоличност“ от 3 юни по NOVA!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скрита самоличност

„Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA от 3 юни

Нов световен формат превзема телевизионния ефир в България