Актуално В програмата

"Всичко по 10" стартира на 18 октомври

Добави коментар

На 18 октомври тръгва „Всичко по 10” - хитовата супер-игра на „Нова телевизия” и „Глобал филмс”.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

На 18 октомври тръгва „Всичко по 10” - хитовата супер-игра на „Нова телевизия” и „Глобал филмс”. Всяка събота от 21 часа, зрителите ще стават свидетели на уникалното шоу, превзело 33 страни и 6 континента.

Всичко по 10 стартира на 18 октомври

Брой 1 вече бе заснет и в него за първи път ще видим Иво Андреев в новата му роля на водещ. От екипа споделиха, че Иво се е справил блестящо с нелеката задача да води пред почти 200 души публика и е показала завидни импровизаторски качества. Според Продуцентът на шоуто Маги Халваджиян: „Трансформацията на Иво от метеоролог във водещ е повече от успешна. Той се шегува и провокира участниците, така че да се получи истинско шоу, а не просто игра на въпроси и отговори.”

До този момент над 7000 души за заявили желанието си да участват във „Всичко по 10” и да се борят за най-голямата награда, давана до сега в ТВ игра в България – половин милион лева! Първите кандидати вече усетиха тръпката да стъпят на грандиозната сцена, побираща огромен брой публика, която активно реагира на всичко, което се случва по време на играта. Но ролята ѝ не се изчерпва само с това. Чрез сложна електронна система за гласуване, 200-те също дават своите предположения за верен отговор на въпросите като това е един от своеобразните жокери за играчите. А с помощта на сложен софтуер, създаден специално за нуждите на „Всичко по 10”, цялата информация се изчислява светкавично и резултатите се изписват на внушителна видео стена дълга цели 8 метра!  

Уникалното във „Всичко по 10” е, че въпросите в играта са обект на официално социологическо проучване на „Алфа рисърч” и отговорите представляват представителна извадка на мнението на българите по обществени, социални или политически проблеми.

Всичко по 10 стартира на 18 октомври

А ето и някои от по-интересните въпроси, с които се сблъскаха участниците в Брой 1, в опита си да предугадят мнението на народа: „Колко процента от българите биха окачили портрет на Бойко Борисов в дома или офиса си?”, „Колко процента от българите смятат, че Максим Ставийски трябва да лежи в затвора? ”, „Колко процента от българите се страхуват от жените шофьори на пътя?”  и много други.

Всяка събота от ефира на Нова телевизия ще разбираме какво мисли България по всякакви интересни теми, докато участниците печелят десетки или дори стотици хиляди левове!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Всичко по 10

„Господарката на ефира” Мария Игнатова – Vip съветник във “Всичко по 10”

50 000 лева паднаха във “Всичко по 10”

„Всичко по 10” вече в нов ден и час

Димитър Рачков разсмива играчите във „Всичко по 10”

Тити тренира играчите във „Всичко по 10”