Предавания ТВ игри

Всичко по 10

Добави коментар

„Всичко по 10” ще забавлява зрителите на "Нова телевизия". Участниците ще трябва да отговарят на въпроси с приблизителни или точни отговори, но в проценти!

Всичко по 10“Всичко по 10” (Power of Ten) е един от най-успешните формати в САЩ. Толкова успешен, че продуцентите го противопоставят на безспорния до тогава лидер American Idol и не бъркат. Всеки от епизодите от първия сезон на играта е бил гледан от над 10 милиона американци.

„Всичко по 10” е излъчвано с местни версии в повечето европейски страни (Франция, Германия, Великобритания, Русия и др.), както и в Австралия и Нова Зеландия, Бразилия, Аржентина, Индия, Израел. Още няколко страни освен България са в процес на подготовка на играта. Скоро „Всичко по 10” ще върви и в Армения, Южна Африка, Хърватия, Финландия, Швеция.

В България „Всичко по 10” ще забавлява зрителите на "Нова телевизия". Медията повери реализирането на българската версия на „Глобал филмс” и продуцента Маги Халваджиян. За разлика от повечето подобни игри, в тази участниците ще трябва да отговарят на въпроси с приблизителни или точни отговори, но в проценти! Въпросите, които се задават първо са били обект на социологическо проучване на общественото мнение, проведено от независима агенция. Това, което трябва да направи играчът, фактически е да познае колко процента от анкетираните са на определено мнение по въпроса.

Правила за участие в „Всичко по 10”

Има два рунда.

В първи кръг двама играчи ще се състезават един срещу друг във формат три от пет. Участникът, който е дал трите най-близки отговори до тези от социологическото проучване печели рунда и продължава да играе за голямата печалба.

Във втория кръг играчът ще трябва да се пребори с 4 въпроса, като всеки следващ е за повече пари, а сумата се умножава по 10. Точно от тук идва и името „Всичко по 10”. Но и условията, при които претендентът за голямата награда трябва да отговаря се усложняват! Но за сметка на това, той ще може да разчита на подкрепата на свой близък, който също присъства в студиото. Публиката също няма да е безучастна, като всеки също ще е дал своето предположение за всеки от въпросите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Всичко по 10

„Господарката на ефира” Мария Игнатова – Vip съветник във “Всичко по 10”

50 000 лева паднаха във “Всичко по 10”

„Всичко по 10” вече в нов ден и час

Димитър Рачков разсмива играчите във „Всичко по 10”

Тити тренира играчите във „Всичко по 10”