Сериали Драми

Времето лети

5 коментара

Жесток избор между семейството и забранената любов в сериала „Времето лети”

 Времето лети - турски сериал

Годината е 1967. Капитан Али Акарсу непрекъснато пътува на далеч от дома и прекарва голяма част от времето си по море. През това време съпругата му Джемиле се грижи за четирите им деца – Берин, Айлин, Мете и Осман. В отсъствието на баща им, тя се превръща и в майка, и баща на децата.

Един прекрасен ден Али най-после се завръща у дома след поредното дълго пътуване. Всички са щастливи, че най-после мъжът в къщата е у дома, но дори не подозират колко много ще се промени живота им след като Али се прибира. Завръщането има и тъмна страна, за която никой не подозира. Има нещо много необичайно в поведението на капитана, което скоро всички забелязват.

Джемиле попада на писмо в джоба на съпруга й, което ще доведе до редица събития, след които живота на семейство Акарсу никога няма да бъде същия. Това писмо ще разкрие тайната на Али… тайна за афера с чужденка. Дали Джемиле ще може да прости на неверния си съпруг? Кого ще избере Али – обичаната му съпруга или младата любовница - всичко това ще разберат зрителите в новата драматична поредица „Времето лети” – от 9 юли, понеделник, всеки делничен ден от 20:00 часа само по bTV.

Времето лети - турски сериал

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Времето лети

Вилма Елес научи турски във "Времето лети"

Еркан Петеккая напуска „Времето лети“

Времето лети - нов турски сериал по bTV